مواد لازم: روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم تره فرنگی ۲ عدد اسفناج تازه ۱۷۵ گرم تخم مرغ ۵ عدد پیازچه ۴ عدد سبزی کوکو ۱۵۰ گرم (حدود ۳ مشت) گردو ۲۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم توجه: سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد. طرز تهیه: تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم. پیازچه را نیز ساطوری می کنیم. کمی روغن (حدود ۱ قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود. تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم. سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط ۳ دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود. تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم. سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم. مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ ( روغن حدود ۳ قاشق غذاخوری ) می ریزیم. درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد. بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
بازگشت به صفحه نخست