روش تهیه یک نوع کوکوی رژیمی


این کوکوی رژیمی برای افرادی که دیابت دارند مناسب است.

مواد لازم:
 روغن مایع مخصوص سرخ کردنی      به مقدار لازم
 تره فرنگی      ۲ عدد
 اسفناج تازه      ۱۷۵ گرم
 تخم مرغ      ۵ عدد
 پیازچه      ۴ عدد
 سبزی کوکو      ۱۵۰ گرم (حدود ۳ مشت)
 گردو      ۲۰ گرم
 نمک و فلفل      به مقدار لازم


توجه: سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.


طرز تهیه:
تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم.
پیازچه را نیز ساطوری می کنیم. کمی روغن (حدود ۱ قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود.
 تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم.
سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط ۳ دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود.


تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم.
سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ ( روغن حدود ۳ قاشق غذاخوری ) می ریزیم.
درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.
بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

 


بازگشت به صفحه نخست




کد: 7622 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۰ آبان بازدید: 3220 ساعت: 5:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش تهیه کوکوی مجلسی سه رنگ ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
2 15خوراکی برای تعطیلات نوروز ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين
3 بهترین غذاهای شب عید ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۸ اسفند
4 دستور پخت ورقه؛ کوکوی لذید گیلکی ۱۳۹۲ شنبه ۳۰ شهريور
5 طرز تهیه کوکویی فوق العاده رژیمی ۱۳۹۲ دوشنبه ۳ تير
6 كوكوی بادنجان؛ غذای خوشمزه و آسان ۱۳۹۱ شنبه ۹ دي
7 روش تهیه‌ی کوکوی شیرین- غذای محلی قزوین ۱۳۹۱ جمعه ۱۰ آذر
8 خواص و فواید گیاه والک چیست؟ ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند...

  چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر...

  7عارضه مهم بی‌توجهی به مصرف نمک یددار یک فوق تخصص غدد با تاکید بر اینکه کمبود ید پس از ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

3عامل موثر در پوسیدگی دندان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد گفت: مواد قندی، میکروب‌ها و جنس دندان سه عامل موثر اصلی در پوسیدگی دندان است.
شلغم غذای مغز و اعصاب یک کار‌شناس صنایع غذایی با بیان این مطلب که شلغم دارای بسیاری از ویتامین‌ها از جمله A، B۱، B۲، B۳، C گفت: شلغم دارای مواد معدنی از جمله آهن، ارسنیک، پتاسیم، روبیدیم، سدیم، فسفر، کلسیم، گوگرد می‌باشد.
چند درصد از کالاهای اساسی با ارز نیمایی و ترجیحی وارد می شوند؟ پایگاه خبری لقمه: گرچه هنوز تکلیف حذف ارز ۴۲۰۰ مشخص نیست اما در آستانه تصمیم‌گیری در این رابطه، سهم واردات اقلام اساسی با ارز ترجیحی تا چند برابر ارز نیمایی سنگین‌تر است، به طوری که فقط ۲۰ درصد ارزش دلاری و حدود ۱۲ درصد حجم واردات این کالاها در سامانه نیما تامین ارز می‌شود.
خودکشی دسته جمعی ایرانی ها با مواد غذایی! وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا آمار تکان دهنده ای از مصرف سالانه مواد غذایی در ایران داد.