روش تهیه یک نوع کوکوی رژیمی


این کوکوی رژیمی برای افرادی که دیابت دارند مناسب است.

مواد لازم:
 روغن مایع مخصوص سرخ کردنی      به مقدار لازم
 تره فرنگی      ۲ عدد
 اسفناج تازه      ۱۷۵ گرم
 تخم مرغ      ۵ عدد
 پیازچه      ۴ عدد
 سبزی کوکو      ۱۵۰ گرم (حدود ۳ مشت)
 گردو      ۲۰ گرم
 نمک و فلفل      به مقدار لازم


توجه: سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.


طرز تهیه:
تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم.
پیازچه را نیز ساطوری می کنیم. کمی روغن (حدود ۱ قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود.
 تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم.
سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط ۳ دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود.


تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم.
سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ ( روغن حدود ۳ قاشق غذاخوری ) می ریزیم.
درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد.
بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

 


بازگشت به صفحه نخست




کد: 7622 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۰ آبان بازدید: 3317 ساعت: 5:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش تهیه کوکوی مجلسی سه رنگ ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
2 15خوراکی برای تعطیلات نوروز ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين
3 بهترین غذاهای شب عید ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۸ اسفند
4 دستور پخت ورقه؛ کوکوی لذید گیلکی ۱۳۹۲ شنبه ۳۰ شهريور
5 طرز تهیه کوکویی فوق العاده رژیمی ۱۳۹۲ دوشنبه ۳ تير
6 كوكوی بادنجان؛ غذای خوشمزه و آسان ۱۳۹۱ شنبه ۹ دي
7 روش تهیه‌ی کوکوی شیرین- غذای محلی قزوین ۱۳۹۱ جمعه ۱۰ آذر
8 خواص و فواید گیاه والک چیست؟ ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف فست فودها به كبد كودكان آسیب می رساند كارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  اثر چای سبز وسیاه بر هلیکوباکترپیلوری عامل زخم های معده پایگاه خبری لقمه: گیاه کاملیا سیننسیس که چای را از...

  کمبود ویتامین D عاملی برای بروز بیماری ام اس است عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:کمبود ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس کالباس فاسد، مضرات محصولات تاریخ گذشته و دلایل اصلی مضر بودن گوشت های فراوری شده بیان شده است.
نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر که عنوان می شود سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش پیدا کرده و به حدود ۶ تا ۷ کیلو گرم به ازای هر نفر در سال رسیده با براورد جمعیتی ۸۵ میلیون نفر نیاز کشور حدود ۵۱۰ هزار تن خواهد بود.
گرم کردن دوباره این غذاها سرطان‌زاست پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شوند سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شوند.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.