قیمت‌های مصوب کوبیده، جوجه، چنجه و حلیم تعیین شد


رییس اتحادیه کباب، حلیم و آشپز گفت: اتحادیه دارای نرخ مصوب است که نرخ مصوب بنا به وزن استاندارد کباب تهیه شده است.

به گزارش لقمه، حسین محمدی اظهار کرد: قیمت هر سیخ کباب کوبیده با وزن 100 گرم 2500 تومان، جوجه 100 گرمی 6000 تومان، چنجه 200 گرمی 10 هزار تومان، یک سیخ گوجه 500 تومان و یک کیلو حلیم 5000 تومان است. این قیمت‌ها نسبت به وزن کباب و کیفیت گوشت و مواد مصرفی است و نسبت به تغییر مواد اولیه هم‌چون گوشت، پیاز و غیره هر شش ماه و یکسال یکبار با تغییر قیمت مواجه می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: کبابی‌ها قیمت‌های متفاوتی دارند که این اختلاف قیمت به دلیل تفاوت در کیفیت مواد مصرفی و پخت است.

محمدی تاکید کرد: هر کبابی اگر غذاهای خود را کمتر از وزن تایید شده یا وزن تایید شده را بیش از نرخ مصوب به فروش برساند، به‌طور سختگیرانه با آن برخورد می‌شود. برخورد اتحادیه با متخلفان به این صورت است که سه تا چهار برابر قیمت فروش کبابی آنها جریمه می‌شوند.

او با اشاره به این‌که قیمت مواد اولیه بسیار افزایش یافته است، بیان کرد: گوشت گوسفندی کیلویی 25 هزار تومان، گوساله کیلویی 20 هزار تومان، گوشت برزیلی کیلویی 18 هزار تومان و فیله مرغ کیلویی 10 هزار تومان است و جوجه با استخوان را با قیمت یک هزار تومان بیشتر از قیمت مرغ کامل خریداری می‌کنیم.

رییس اتحادیه کباب، حلیم و آشپز ادامه داد: با فعال‌شدن تعاونی اتحادیه، قیمت‌ها کاهش پیدا می‌کند. متولی این امر وزارت صنعت، معدن و تجارت است که در حال حاضر مراحل اولیه‌ی این کار در حال انجام است.

محمدی گفت: بازرسان شورای اصناف و وزارت بهداشت به‌طور متوالی از کبابی‌ها بازرسی کرده و نوع و کیفیت محصولات را مورد بررسی قرار می‌دهند. از بررسی‌های اصناف می‌توان به بازرسی کیفیت گوشت، مقدار گوشت و استفاده بیش از حد پیاز اشاره کرد.

او در پایان گفت: 4000 کبابی زیر نظر اتحادیه مشغول به فعالیت هستند.





نقل از :ایسنا

کد: 2693 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۰ دي بازدید: 18877 ساعت: 2:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چلوکباب کوبیده معروف ترین غذای ایران چند؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
2 غذای محبوب ناصر‌الدین‌ شاه چه بود؟ ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۸ مهر
3 درمان خانگی مسمومیت غذایی/ چه زمانی مسمومیت زیاد می‌شود ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۱ تير
4 کتلت گوشت کوبیده را این گونه تهیه کنید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ ارديبهشت
5 سالاد الویه و کباب کوبیده مناسب سفر نیستند ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين
6 آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين
7 روش تهیه کباب خلیج فارس ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۳ آذر
8 نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ آبان
9 نكاتی برای پخت کباب کوبیده ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۶ مهر
10 آیا مصرف گوشت قرمز برای بیماران قلبی خطرناک است؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۹ مهر
11 طرز تهیه کباب کوبیده مرغ به شیوه اصیل ایرانی ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۷ تير


نظرات


م.عسگری

تقریبادرهمه رستورانها قیمیتها خیلی گرانتر هست.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بیماری‌ها را به دست اکالیپتوس بسپارید تب، سرفه، کیپ شدن بینی، عفونت ادراری، روماتیسم، نی...

  چند ساعت بعد از غذا میوه بخوریم؟ با توجه به این که بعد از غذا خوردن، معده پر و سنگی...

  بهترین زمان مصرف کله پاچه غنی از ویتامین B۱۲ است که طرفداران بیشتری هم دارد....

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شکم: ماهیچه‌هایی از جنس بتن با مواد غذایی امان از وقتی که به قول معروف اول شکم شرفیاب شود بعد خود طرف! هر چه شکم بزرگ‌تر باشد ماهیچه‌های آن هم شل‌تر می‌شود و دل صاحب آن خون‌تر.
خواص وفواید خرمالو برای بدن پایگاه خبری لقمه:خرمالو از میوه‌هایی است که به دلیل طعم گس شاید مورد علاقه بعضی‌ها نباشد اما این میوه دارای خواص مفیدی برای بدن ویکی از میوه های مهم در رژیم غذایی است.
لاغری شکم، با کمک دکتر اوز! داشتن یک شکم صاف دست‌یافتنی است؛ به شرطی که فوت و فن‌هایش را بدانید! در ادامه مطلب، سؤالات و پاسخ‌هایی را خواهید دید که توسط دکتر مهمت اوز طراحی شده است و به این ترتیب در راه کوچک کردن شکم خود متوجه اشتباه‌هایتان خواهید شد و البته با نکته‌هایی طلایی آشنا می‌شوید که می‌توانید از آنها برای کوچک کردن شکمتان استفاده کنید.
نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد پایگاه خبری لقمه: نخستین همایش «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» صبح دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد.