کتلت گوشت کوبیده را این گونه تهیه کنید


اگر از آبگوشتی که تهیه کردید، گوشت کوبیده آن باقی مانده، آن را دور نریزید و با آن کتلت درست کنید.

مواد لازم

یک عدد پیاز متوسط، حدود 100 گرم.

دو فنجان روغن (حدود 200 گرم) برای سرخ کردن

دو عدد سیب‌زمینی درشت رنده شده، حدود 300 گرم

دو عدد تخم‌مرغ

یک بشقاب میوه‌خوری یا یک کاسه ماست‌خوری سر پر گوشت کوبیده، حدود 300 گرم
 

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
 

روش تهیه

دو عدد سیب‌زمینی درشت را پوست کنده، با دنده ریز رنده می‌کنیم. سپس آب سیب‌زمینی را جدا کرده، دور می‌ریزیم.
 

یک پیاز متوسط را پوست کنده، با دنده ریز رنده می‌کنیم. سپس آب آن را جدا کرده، دور می‌ریزیم.
 

پیاز رنده شده، سیب‌زمینی رنده شده، یک بشقاب گوشت کوبیده، دو عدد تخم‌مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده تا مایه
کتلت آماده شود.

دو فنجان روغن را کاملاً داغ کرده، کتلت ‌ها را با شعله نسبتاً کم سرخ می‌کنیم. در حین پخت، در ماهیتابه را گذاشته تا کتلت ‌ها مغزپخت شوند.

 


بازگشت به صفحه نخست




کد: 6621 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ ارديبهشت بازدید: 5607 ساعت: 2:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رمز و راز درست کردن یک کتلت خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
2 کتلت قارچ مخصوص گیاهخواران ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
3 دستور تهیه گشنیز پلو با دورچین کتلت ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد
4 آشنایی با روش پخت غذاهای ایرانی خوشمزه کم کالری ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۸ فروردين
5 دستور تهیه کتلت یا شامی با دستور قدیمی‌ و مامان بزرگها‌ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۸ آذر
6 دستور پخت کتلت گوشت و بادنجان ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۴ آذر
7 دانستنی های شور و ترشیجات ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ آذر
8 کتلت قارچ را حتماً امتحان کنید ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۵ مهر
9 بهترین ساندویچ کدام است؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۵ مهر
10 6 پیشنهاد سالم برای زنگ تفریح ۱۳۹۲ جمعه ۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ازخواص انواع گوشت چه می دانید؟ شکم سیر باشد، چه گندم چه جو این اصطلاحی است که ما ...

  از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن پایگاه خبری لقمه: زنجبیل؛ راه‌حل طبیعی برای درمان ...

  بخور تا زانویت خوب شود درد زانو مردافكن است و مانع انجام بسیاری از فعالیت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
چاقی و لذت جنسی سایر بررسی‌ها لذت جنسی در زنان را نیز با کاهش وزن مرتبط دانسته است.
چرا غذاها سرطان‌زا می‌شوند؟ متخصصان سلامت در آمریکا معتقدند که افزایش مقدار ماده شیمیایی آکریلامید در محیط زندگی موجب بروز سرطان در حیوانات می‌شود و در انسان نیز می‌تواند اثرات منفی مشابه داشته باشد.
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند