سالاد الویه و کباب کوبیده مناسب سفر نیستند


رئیس مرکز بین‌المللی طب مسافرتی ایران به تبیین توصیه‌هایی پیرامون تغذیه در ایام سفرهای نوروزی پرداخت و بر ضرورت بازرسی مرتب و دقیق از مراکز عرضه غذا در جاده‌ها و پلمپ رستوران‌های متخلف توسط وزارت بهداشت تاکید کرد.

به گزارش لقمه، دکتر مرتضی ایزدی در گفت‌وگویی، درباره نحوه تهیه غذا در طول سفر اظهار کرد: سعی کنید از غذاهای ساده که از یک ماده غذایی تشکیل شده‌اند، استفاده کنید.

وی افزود: هیچ گاه غذایی مرکب از چندین ماده غذایی مانند سالاد الویه که حاوی سیب‌زمینی، خیار شور، تخم‌مرغ، سس و غیره یا کباب کوبیده را برای سفر توصیه نمی‌کنیم.

رئیس مرکز بین‌المللی طب مسافرتی ایران با اشاره به اینکه غذا باید در ظروف بهداشتی که درجه حرارت را حفظ می‌کنند نگه‌داری شود، عنوان کرد: بعد از حدود دو ساعت هر ماده غذایی می‌تواند محل تجمع میکروب‌ها شده و ایجاد بیماری کند.

ایزدی افزود: اگر قصد صرف غذا در رستوران‌های بین راهی را دارید دقت کنید که حتما این مکان‌ها تحت نظارت وزارت بهداشت بوده و مهر تاییدیه آن را داشته باشند. در این صورت نیز توصیه ما مصرف غذاهای ساده است.

وی با بیان اینکه مصرف میوه و سبزی در طول سفر مناسب است، اظهار کرد: با این وجود در رستوران‌ها از مصرف سبزیجات پرهیز کنید زیرا احتمال اینکه خوب شسته نشده باشند وجود دارد.

وی با تاکید بر ضرورت بازرسی مرتب و دقیق از مراکز عرضه غذا در جاده‌ها و پلمپ رستوران‌های متخلف از سوی وزارت بهداشت، گفت: با جان مردم نمی‌شود شوخی کرد و ارائه خدمات باید به نحو احسن انجام شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بقیة‌اله (عج) همچنین توصیه کرد که خانواده‌ها در طول سفرهای نوروزی به اندازه مصرف یک وعده خود غذا بپزند، زیرا گرم کردن مجدد غذاهایی چون برنج پخته ممکن است باعث ابتلای افراد به بیماری‌های ویروسی، اسهال و استفراغ شود.




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6415 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين بازدید: 4312 ساعت: 2:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
2 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
3 خوردن کاهو مغز را 11 سال جوانتر می کند! ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
4 استقبال از بیماری ها با مصرف سالادهای آماده ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
5 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 سالاد سبزیجات؛ مخصوص رژیمی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
7 افزایش مواد مغذی سالاد با افزودن روغن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۹ مهر
8 طرز تهیه سالاد لوبیا سبز، انجیر و پنیر فتا ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
9 راز و رمز‌های خوشمزه شدن لوبیا پلو ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
10 سرکه سیب با بدن ما چه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
11 سالاد نودالیت، غذایی محبوب کودکان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این میوه را در ماه رمضان فراموش نکنید خرما به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان است.

  سرد مزاجان و خوردن غذاهایی با طبع سرد اگر افراد بعد از مصرف غذاهایی که طبع سرد دارد، دچا...

  خواص سرکه بالزامیک سرکه بالزامیک چند سالی است در کشور ما محبوبیت یافت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.
قهرمانان غذایی را بشناسید قهرمانی فقط مختص دنیای ورزش نیست. در حوزه‌ تغذیه نیز مواد غذایی متعددی وجود دارند که به راستی نقش یک قهرمان را در حفظ سلامتی ما ایفا می‌کنند. به خاطر اینکه این مواد غذایی ارزش غذایی بالایی داشته و مانند یک سپر بلا عمل می‌کنند.
زردچوبه با فیبروز مقابله می کند بسیاری از خواص درمانی زردچوبه شناخته شده است؛ به تازگی نیز متخصصان طب گیاهی، مصرف زردچوبه را برای درمان فیبروز توصیه کرده اند.