به گزارش لقمه، مرتضی حسنخانی ، اظهار کرد: در حال حاضر نرخ خرید جگر گاو و گوسفند ثابت نیست و هر روز بنا بر کشتار، قیمت جگر گاو و گوسفند مشخص میشود. وی تصریح کرد: در روزهایی که کشتار زیاد باشد قیمت جگر کاهش مییابد و در روزی که کشتار کاهش یابد، قیمت جگر افزایش مییابد. حسنخانی ادامه داد: در روزهای تعطیل که آنچنان کشتاری صورت نمیگیرد با افزایش قیمت روبهرو میشویم. رییس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه قیمت جگر گوسفندی را در حال حاضر کیلویی 28 تا 30 هزار تومان و گاوی را 18 هزار تومان اعلام کرد که بهطور میانگین قیمت هر سیخ 20 گرمی جگر گوسفندی و گاوی 1000 تا 1500 تومان، خوئک و خوشگوشت 800 تا 1000 تومان است. وی گفت: در گذشته قیمت جگر گاو و گوسفندی تقریبا ثابت بود و این ثبات به دلیل کشتار سازمان گوشت بود. این سازمان جگر گاو و گوسفندی را در اختیار اتحادیه و اتحادیه نیز آنها را در اختیار فروشندگان قرار میداد. او خاطرنشان کرد: در حال حاضر که کشتار و واردات حیوان زنده به کشور کم شده است و نیاز گوشت کشور از طریق گوشت آماده و فریزی از دیگر کشورها تامین میشود، جگر گاو و گوسفند نیز کم شده است. حسنخانی در پایان اظهار داشت: هر وقت نرخ فروش جگر ثابت شود اتحادیه و فروشندگان میتوانند نرخ معینی داشته باشند.