غذا خوردن پشت میزكار نباید تبدیل به یك عادت شود


غذا خوردن پشت میز كار نباید تبدیل به یك عادت شود و هر زمان كه میسر شد می‌توان غذا را در آرامش و مكان مناسبت‌تر میل كرد.

به گزارش لقمه، دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی اعلام كرد: افراد در بعضی از مواقع در محیط‌های كار و به علت نبود وقت كافی مجبور می‌شوند غذای خود را پشت میز كار میل كنند كه لازم است به نكاتی توجه كنند.

براساس اعلام دفتر آموزش و ارتقاء سلامت، وقتی افراد پشت میز كار غذا می‌خورند باید حواسشان به غذایی كه در دهان می‌گذارند باشد و اجازه ندهند به خاطر این كه حواسشان معطوف یك ایمیل و یا یك مورد كاری است بیش از حد غذا بخورند. همچنین افراد می‌توانند برای ناهار یك وعده غذایی با حجم متعادل مصرف كنند و توجه داشته باشند كه این وعده در حدی نباشد كه احساس سیری بیش از حد و رخوت بعد از صرف غذا، برایشان ایجاد شود.

افراد بهتر است كه ناهار را از منزل بیاورند و از خوردن غذاهای پركالری و فست فود اجتناب كنند در واقع ناهار فرصت خوبی است برای این كه غذاهای سالم بخورند و بهتر است با خود غذاهای سالم حاوی سبزیجات بیاورند، تا مواد مغذی مهم از جمله پروتئین و فیبر را دریافت كنند.

بنا به توصیه دفتر آموزش ارتقاء سلامت، بهتر است برای حفظ ایمنی غذا و حمل آن از ظرف مخصوص استفاده كرده و سپس آن را به یخچال موجود در محل كار منتقل كنند و اجازه ندهند منتقل كردن غذا به یخچال بیش از 2 ساعت به طول انجامد. 

افراد می‌توانند هر زمان كه فرصت بود به قدم زدن و پیاده‌روی بپردازند و اگر مجبور هستند كه پشت میز، غذا را صرف كنند باید به دنبال راهكارهایی برای حركت در بقیه اوقات روز باشند و سعی كنند در مسیر برگشت به خانه قدری پیاده روی كنند.

میز كار را همیشه باید مرتب، تمیز و ضدعفونی كنند و تمیز كردن میزكار حداقل روزی یكبار با مواد ضدعفونی توصیه می‌شود. پاك كردن میز تنها با دستمال كاغذی فایده چندانی ندارد و در از بین بردن آلودگی‌ها مؤثر نیست. افراد می‌توانند در هنگام صرف غذا بر روی میزكار خود، از یك روكش یا رومیزی كوچك استفاده كرده تا بین میكروب‌ها و غذای آنها مانع ایجاد شود همچنین می‌توانند غذا را به همراه یك دوست یا همكار صرف كنند تا فرصتی را برای استراحت و تجدید روحیه و تعامل با همكاران به خود بدهند.


نقل از :وب‌دا

کد: 2809 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۸ دي بازدید: 1856 ساعت: 10:19 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
3 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
4 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
5 تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
6 رفع کم خونی و یبوست با آلو ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
7 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
8 خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
9 چه دلایلی بیشترین نقش را در افزایش وزن دارند؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۸ اسفند
10 باید و نبایدهای غذاهای دریایی برای زنان باردار ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
11 عمر طولانی‌تر با کاهش کالری و کمتر خوردن! ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پروتئین زیاد ، علت از کارافتادن کلیه ها طبق بررسی ها هر آمریکایی 7 برابر و هر اروپایی 5 بر...

  غذاهایی برای جلوگیری از شل شدن پوست بعد از کاهش وزن ‌وقتی که شما وزن از دست می دهید مخصوصاً وقتی که شم...

  کمبود کدام ویتامین به کاهش و توقف رشد بدن می انجامد؟ دکتر تیرنگ نیستانی گفت: کمبود روی برای نخستین بار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت