امنیت غذایی در گرو قیمت تضمینی مناسب برای کالاهای استراتژیک


عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس گفت: برای اینکه امنیت غذایی در کشورمان تامین شود باید قیمت تضمینی کالاهای استراتژیک مانند گندم و جو عادلانه توزیع شود.

به گزارش لقمه، محمد رضا امیری کهنوج نماینده مردم کرمان در مجلس درباره مصونیت غذایی در کشورمان اظهار داشت: با توجه به اینکه در سال "تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" قرار داریم و بر طبق تاکید رهبری به سیاست‌های کلان برنامه چهارم توسعه، تامین امنیت غذایی از ملزومات پارلمان محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه تولید محصولاتی که از کود شیمیایی و سموم کمتری در آنها استفاده شود در جهت تامین امنیت غذایی مردم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، ادامه داد: این امر در دستور کار پارلمان است که در این راستا گام‌هایی نیز برداشته شده است ولی نهادینه شدن این فرهنگ،‌ تلاش مسئولین و دستگاه‌های عمومی را می‌طلبد.

عضو کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی در مجلس اظهارداشت: آنچه باید در سال تولید ملی در کشورمان محقق می‌شد به علل و اسبابی به کار گرفته نشد و بحث تحریم‌ها و اعتبارات در عرصه تولید ملی این روند را کند تر کرده است.

امیری کهنوج درباره واردات گندم کشورمان در سال اخیر بیان کرد: خرید محصولات استراتژیکی همچون گندم، جو و برنج با قیمت تضمینی پایین باعث می‌شود نیمی از این محصولات مشمول خوراک دام، بخشی مشمول صادرات غیر مجاز و بخشی دیگر در سیلوها نابود شود.

نماینده مردم کرمان در مجلس همچنین افزود: با ایجاد نرخ تضمینی واقعی برروی کالاهای استراتژیک در کشورمان می‌توان هم به امنیت غذایی بالایی دست یافت و همچنین از سیاستهای غلط در این راستا جلوگیری کرد .

وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر در سال گذشته قیمت تضمینی عادلانه‌ای بر روی کالاهایی چون گندم بود بعضی از این کالا خوراک دام نمی‌شد و مجبور نبودیم در ازای صادرات حامل‌های انرژی، واردات گندم داشته باشیم.


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 2848 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۹ دي بازدید: 2612 ساعت: 2:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حضور پررنگ محصولات بهنوش ایران در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۷ بهمن
2 همایش پای کار ایران قوی برگزار شد/ مسیر اشتغال از طریق وام اشتباه است ۱۴۰۱ جمعه ۶ آبان
3 نشان ایمنی غذا به کدام شرکت تعلق می گیرد/ توانایی ایران در صادرات غذای حلال ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
4 تلاش اتاق بازرگانی تهران برای مذاکرات تجاری جدید با نمایندگان دو کشور اروپایی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت
5 نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ بهمن
6 همایش بهبود کیفیت خدمات و تأمین مالی در صنعت گردشگری برگزار می‌شود ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
7 کاهش روی و بروز کم خونی در زنان باردار/ آسم و ام اس در کمین زنان و مردان ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
8 اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در مشهد برگزار می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
9 نقش ایران در صنعت حلال دنیا رضایت بخش نیست ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
10 مردم مواد غذایی دارای برچسب اصالت خریداری کنند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
11 کشاورزی خانوادگی از موضوعیت جدی برخوردار است ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این ۵ میوه تابستانی ضد سرطان تابستان فصل خوبی برای لذت بردن از میوه‌های خنک کنن...

  عواقب تغذیه نامناسب در دوران بارداری لازم است به مادران آگاهی داده شود که در دوران بارد...

  خوراکی‌هایی که رشد مو را زیاد می‌کنند خوردن سبزیجاتی که به رنگ سبز تیره هستند، سرشار از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟ سال 2015 از طرف سازمان بهداشت جهانی سال تغذیه سالم از مزرعه تا بشقاب نام گذاری شده است . اماآیا ما ایرانیان به این شعار توجهی داریم.
ترین های اقتصادی سال ۱۴۰۰/ افت و خیز قیمت کالاهای اساسی پایگاه خبری لقمه: نوسانات بازار کالاهای اساسی،افزایش قیمت جهانی مواد غذایی،چالش های ایجاد شده در صادرات محصولات کشاورزی و تبعات حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای بخش،از جمله مهم ترین اخبار حوزه کشاورزی در سالجاری بود.
خواص انواع آب‌میوه و سبزیجات آب میوه ها و سبزیجات نه تنها بسیار خوش‌طعم، لذیذ و نشاط‌آور بوده، بلكه باعث ایجاد انرژی و حس جوانی می‌شوند.