نشان ایمنی غذا به کدام شرکت تعلق می گیرد/ توانایی ایران در صادرات غذای حلال


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، معیارهای دریافت نشان ایمنی غذا و دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور توانایی ایران در صادرات غذای حلال را تشریح کردند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، فرامرز خدائیان مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در مراسم همایش روز جهانی غذا گفت: مضمون شعار امسال روز جهانی غذا تلاش برای این است که کسی در دنیا گرسنه نباشد و به غذای کافی، ایمن و مغذی دسترسی داشته باشد.

 
وی همچنین بیان کرد: وزارت بهداشت از سال ۸۶ نشان ایمنی غذا را به شرکت‌هایی اعطا می‌کند که مطابق با دستورالعمل‌های لازم در جهت تولیدات ایمن فعالیت می‌کنند.
 
مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: معیارهای دریافت نشان ایمنی غذا، عدم وجود مواد افزودنی، شیمیایی و مصنوعی، دارا بودن حداقل میزان کالری، کاهش عوامل خطر در مواد غذایی مانند اسیدهای چرب ترانس، قند و نمک، استفاده از مواد افزودنی طبیعی، ارتقای ایمنی فرآورده‌های غذایی، تولید فرآورده‌های عاری از سموم قارچی و آلودگی‌های بیولوژیک و کاهش ۵۰ درصدی مواد غذایی تولیدی فلزات سنگین است.

 

* سهم غذا از تولید ناخالص ملی چقدر است؟

همچنین، رشید عزیزپور دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور نیز در همایش روز جهانی غذا، با اشاره به سهم ۱۵ درصدی صنعت غذا از تولید ناخالص ملی، اظهار کرد: در سال‌های اخیر توانستیم با تولید بیش از ۱۵۰ میلیون تن محصولات غذایی و کشاورزی از یک کشور مصرف کننده به سمت خودکفایی حرکت کنیم.

 

وی بر اهمیت نسبت اشتغال به سهم سرانه تولید ناخالص ملی در بخش صنعت غذایی تأکید کرد و گفت: این نسبت در صنعت غذایی بسیار مطلوب و چشمگیر است.

 

عزیزپور با بیان اینکه در سال‌های گذشته در بسیاری از محصولات مصرف کننده بودیم، عنوان کرد: خوشبختانه امروز توانسته‌ایم در صنایع غذایی و تبدیلی و کشاورزی به خودکفایی دست یابیم. تحقق این مهم، سبب نقش‌آفرینی در عرصه صادرات نیز شده به طوری که محصول ایرانی جایگاه بسیار خوبی از لحاظ کیفی پیدا کرده و اکنون ما یک ظرفیت بالقوه کاملاً آماده در صنایع تبدیلی داریم که می‌توانیم در بازارهای صادراتی استفاده کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید کارخانه‌های ما ۲ تا ۳ برابر نیاز داخلی را نیز می‌تواند تأمین کند، افزود: در حوزه برند حلال، بازار مصرفی قابل قبولی در کشورهای اطراف داریم و در صورت تداوم پیشرفت در حوزه صنعت غذا، می‌توانیم بازارهای صادراتی را در اختیار گرفته و پتانسیل‌های کشورمان را به دنیا نشان دهیم. لذا با توجه به روند توسعه این صنعت در سالیان گذشته و توان تولید و ظرفیت و پتانسیل بیش‌از نیاز داخل در مجموعه‌های تولیدی از یک سو و تقاضا و نیاز منطقه از سوی دیگر شرایط مطلوبی از منظر توسعه صادرات مهیا است.

 

دبیرکل کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور ابراز امیدواری کرد با هماهنگی بیشتر بین بخشی در حوزه دولتی و با اشتراک تجارب و مشاوره‌های مناسب و نیز استفاده مطلوب از تمام پتانسیل‌های موجود بخش خصوصی از سوی تصمیم گیران دولتی، شاهد تعالی صنعت غذا خواهیم بود.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14984 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر بازدید: 753 ساعت: 7:23 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۴۴۴ هزار دوز واکسن کرونا وارد کشور شد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۰ تير
2 بررسی طرح های حمایتی دولت در عبور از کرونا ۱۳۹۹ سه شنبه ۶ آبان
3 بررسی تاثیرات مصوبه جدید مالیاتی بر حوزه کشاورزی و تولیدات کشاورزی کشور ۱۳۹۹ چهارشنبه ۳۰ مهر
4 نامه وزیر بهداشت به دبیرکل WHO چه بود؟ ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
5 امروز؛ 100 هزار بسته غذایی میان زلزله زدگان توزیع خواهد شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ آبان
6 صادرات ۱۵۰۰تن تخم مرغ به افغانستان ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳۱ خرداد
7 شناسایی هشت هزار گونه گیاهی در کشور ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۴ خرداد
8 صادرات تخم مرغ ازسر گرفته شد/ افزایش قیمت مقطعی است ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
9 ازسرگیری صادرات تخم مرغ مشروط به اختصاص یارانه است ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
10 پوسته تخم مرغ ناقل آنفولانزای پرندگان است ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر ریواس برای فشارخونی‌ها یک کارشناس تغذیه عنوان کرد: ریواس سرشار از سلنیوم ...

  استفاده از ظروف یکبارمصرف شیمیایی سرطانزاست یک متخصص تغذیه گفت: در صورت استفاده از ظروف یکبار ...

  حد مجاز مصرف پروتئین در ورزشکاران چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از 3 ترکیب مهم بدن ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه خواص ضدسرطانی سبزیجات را حفظ کنیم؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند شیوه پخت کلم بروکلی و سبزیجات مشابه آن در حفظ خواص ضدسرطانی آنها تاثیر قابل توجهی دارد.
قصۀ نان سنگک؛ از شاه عباس تا علی جغجغه و سهمیه بندی نان شاطر، خمیرگردان، نان پزان، نان درآر و پادو... این‌ها اعضای تیمی هستند که سال‌ها است خوشمزه‌ترین نان سنتی ایران را سر سفره‌های مردم می‌گذارند. مردانی که کنار تنها تنور مثلثی شکل دنیا می‌ایستند، و قدیمی‌ترین نان مثلثی شکل دنیا را می‌پزند؛ سنگک!
تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
ترک سیگار بدون یک گرم اضافه وزن آیا تصمیم گرفته‌اید سیگار را ترک کنید اما نگران اضافه وزن بعد آن هستید. خیالتان راحت باشد، می‌توان با رعایت نکاتی ساده از صدمات احتمالی پیشگیری کرد.