گران‌ترین و ارزان‌ترین میوه‌های فصل چیست؟


رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران گفت: هم اکنون در تره‌بار شهر تهران توت فرنگی کیلویی ۲۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

به گزارش لقمه، حسین مهاجران در خصوص ذخیره سازی میوه شب عید اظهار داشت: طبق سنوات گذشته مقدار قابل توجهی سیب و پرتقال توسط دولت برای شب عید سال آینده ذخیره شده است.

وی با اشاره به میزان ذخیره سازی میوه در سالهای گذشته افزود: در سالهای گذشته حدود ۴۸ هزار تن میوه برای عید نوروز ذخیره می شد اما از میزان ذخیره سازی امسال اطلاع دقیقی ندارم.

مهاجران خاطر نشان کرد: ۳ فعالیت مهمی که در زمینه ذخیره سازی میوه تاکنون صورت گرفته است شامل تثبیت قیمت میوه از سال ۸۵، قیمت گذاری باغداران بر روی میوه به دلخواه و انتقال پرتقال تامسون به روستاها بوده است چرا که در گذشته تامسون مختص تهران بود.

وی تصریح کرد: گرانترین میوهای بازار هم اکنون شامل توت فرنگی هر کیلو گرم ۲۰ هزار تومان، گلابی هر کیلو گرم ۱۰ هزار تومان و به هر کیلو گرم ۶ هزار تومان است که علت گرانی آن هم بدلیل این است که از فصل این میوه ها گذشته است.

مهاجران همچنین به ارزانترین میوه ها در بازار اشاره کرد و افزود: پرتقال تامسون نیز از ۷۰۰ تومان بر روی درخت تا ۱۸۰۰ در میادین تره بار جزء ارزانترین میوه این فصل به شمار می اید.




نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 2871 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ دي بازدید: 3416 ساعت: 10:25 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
2 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
3 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
4 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
5 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
6 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
7 چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
8 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
10 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
11 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حقایقی درباره "تاریخ انقضا"ی موادغذایی برای بسیاری از ما بارها اتفاق افتاده که مقابل یخچا...

  بهترین راه و رسم منجمد کردن سبزی‌ها شرایط مناسب برای فریز کردن، زمانی فراهم خواهد شد ک...

  حبوبات، یک غذای کربوهیدرات دار خوب حبوبات همواره جزء مواد غذایی‌ای دسته بندی می شوند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی این مقاله به محتوای تغذیه‌ای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی می‌پردازد.
بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
«کباب بناب» هم ثبت ملی شد ثبت ملی برخی از موضوعات روزمره زندگی ایرانیان در دولت گذشته به حدی رسیده بود که ثبت بسیاری از آثار ضروری فراموش شد و گویا این روند قرار است ادامه داشته باشد.
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.