پیگیری جدی مجلس برای جلوگیری از واردات میوه


اگر مسوولان برای واردات میوه دلایل قانع‌کننده‌ دارند، مطرح کنند اما اکنون این واردات به بهانه ایجاد تعادل در بازار صورت می‌گیرد که با توجه به اشباع بودن انبارها از میوه ایرانی، واردات لطمه‌ی جدی به تولید می‌زند لذا مجلس به عنوان حامی منافع مردم و تولیدکننده باید به این موضوع رسیدگی کند.

به گزارش لقمه، مجتبی شادلو - رییس اتحادیه باغداران - اظهار کرد: واردات میوه در شرایطی صورت می‌گیرد که امسال با فراوانی تولید مواجه بوده‌ایم و با وجود افزایش هزینه‌های تولید، تقریبا قیمت‌ها ثابت مانده است.

وی افزود: اگر مسوولان برای واردات این محصولات دلایل قانع‌کننده‌ای دارند، مطرح کنند اما در حال حاضر این واردات که بعضا به بهانه ایجاد تعادل در قیمت میوه صورت می‌گیرد.

رییس اتحادیه باغداران با بیان اینکه هیچ نیازی به واردات میوه و مرکبات نیست گفت: تولید محصولات کشاورزی و میوه به گونه‌ای بوده که علی‌رغم تامین نیاز داخلی، باید برای ایجاد تعادل در بازار به دنبال بسترسازی صادراتی باشیم اما خبرهای واردات به گوش تولیدکنندگان می‌رسد.

شادلو با تاکید بر اینکه مسوولان باید واکنش‌ها و اقداماتی برای ممنوعیت واردات میوه و مرکبات داشته باشند گفت:‌ در حال حاضر پرتقال و نارنگی از کشورهایی مانند پاکستان در بازار وجود دارد که بدترین تهدید برای مرکبات ایرانی است.

به گفته عضو مجمع ملی خبرگان کشاورزی واردات بیش از حد موز نیز می‌تواند چالش‌هایی برای دیگر محصولات کشاورزی تولید داخل ایجاد کند.

وی با تأکید براینکه مسوولان و نهادهای متولی از جمله وزارت جهاد کشاورزی باید وضعیت میوه را در کشور ساماندهی کنند، از مجلس شورای اسلامی به عنوان حامی منافع مردم خواستار شد: این مساله را به طور جدی پیگیری کرده و از منافع تولیدکنندگان داخلی حمایت کنند.

با وجود اعلام وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر عدم صدور مجوز واردات میوه، طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران در هفت ماهه امسال بیش از 361 هزار تن انواع میوه به ارزش تقریبی 265 میلیون دلار شامل پرتقال، گلابی، نارنگی، سیب و کیوی که تولید مناسبی نسبت به سال گذشته داشته‌ وارد شده است.

همچنین میوه‌های فانتزی مانند انبه، نارگیل، آناناس و... وارد شده‌ است که به اعتقاد برخی از دست‌اندرکاران میوه‌های خارجی با ثبت و سفارش‌هایی که تا حدود یکسال اعتبار دارند، به کشور وارد شده است.






نقل از :ایسنا

کد: 2877 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ دي بازدید: 1766 ساعت: 10:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
2 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
3 کاهش 50 درصدی واردات دارو تا پایان سال ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
4 تعیین سبد معیشت خانوار کارگری/ برگزاری جلسه کمیته دستمزد ۱۴۰۰ شنبه ۲۵ دي
5 صابر پرنیان: نهضت صنعت داخلی در واکنش به تحریم ها/گلایه صنایع از بروکراسی‌های اداری و تحریم‌های داخلی نه تحریم‌های خارجی ۱۳۹۹ دوشنبه ۶ بهمن
6 اختلاف قابل توجه قیمت میوه در بازار و مغازه‌ها ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
7 تفاهم نامه سه جانبه برای ترویج محصول سالم زنان روستایی و عشایری امضا شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
8 جلوگیری از پیری زودرس با مصرف این میوه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
9 علی‌اصغر مونسان «رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری» منصوب شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
10 ارتباط انبه با بیماری التهاب روده ! ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد
11 کدام میوه ها خواص درمانی و سلامتی بیشتری دارند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روش تشخیص ماهی تازه از کهنه سبزی‌پلو با ماهی را نمی‌توان غذای ملی ایرانی دانست...

  غذاهایی که خاصیت ضد سرطانی دارند را بشناسید یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: سبزی ها و ...

  داروهای روانپزشکی باید با تجویز پزشک مصرف شوند رئیس انجمن روانپزشکان ایران در مورد مصرف داروهای ر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وزن ایده آل برای خانم ها چقدر است؟ اکثر مردم گمان می کنند که برای محاسبه وزن ایده آل خود ، فقط باید به قدشان توجه کنند اما حقیقت این است که برای محاسبه دقیق وزن ایده آل ، به غیر از قد ، فاکتورهای دیگری هم وجود دارد.
همه چیز درباره فلفل سیاه و سفید و خواص آنها پایگاه خبری لقمه: فلفل سیاه و سفید دو میوه Piper Nigrum یا گیاه فلفل هستند که در جنوب آسیا یافت می شود.
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
تغذیه‌ی مناسب برای کودکان ورزشکار تعطیلات تابستان فرا رسیده است و خیلی از بچه‌ها برای گذراندن اوقات فراقت خود ورزش را انتخاب می‌کنند. برای این که تفریح، ورزش و سلامتی را با هم آشتی بدهید باید تغذیه‌ی مناسب و متناسب با نیازهای بچه‌ها را در اختیارشان قرار دهید.