پیگیری جدی مجلس برای جلوگیری از واردات میوه


اگر مسوولان برای واردات میوه دلایل قانع‌کننده‌ دارند، مطرح کنند اما اکنون این واردات به بهانه ایجاد تعادل در بازار صورت می‌گیرد که با توجه به اشباع بودن انبارها از میوه ایرانی، واردات لطمه‌ی جدی به تولید می‌زند لذا مجلس به عنوان حامی منافع مردم و تولیدکننده باید به این موضوع رسیدگی کند.

به گزارش لقمه، مجتبی شادلو - رییس اتحادیه باغداران - اظهار کرد: واردات میوه در شرایطی صورت می‌گیرد که امسال با فراوانی تولید مواجه بوده‌ایم و با وجود افزایش هزینه‌های تولید، تقریبا قیمت‌ها ثابت مانده است.

وی افزود: اگر مسوولان برای واردات این محصولات دلایل قانع‌کننده‌ای دارند، مطرح کنند اما در حال حاضر این واردات که بعضا به بهانه ایجاد تعادل در قیمت میوه صورت می‌گیرد.

رییس اتحادیه باغداران با بیان اینکه هیچ نیازی به واردات میوه و مرکبات نیست گفت: تولید محصولات کشاورزی و میوه به گونه‌ای بوده که علی‌رغم تامین نیاز داخلی، باید برای ایجاد تعادل در بازار به دنبال بسترسازی صادراتی باشیم اما خبرهای واردات به گوش تولیدکنندگان می‌رسد.

شادلو با تاکید بر اینکه مسوولان باید واکنش‌ها و اقداماتی برای ممنوعیت واردات میوه و مرکبات داشته باشند گفت:‌ در حال حاضر پرتقال و نارنگی از کشورهایی مانند پاکستان در بازار وجود دارد که بدترین تهدید برای مرکبات ایرانی است.

به گفته عضو مجمع ملی خبرگان کشاورزی واردات بیش از حد موز نیز می‌تواند چالش‌هایی برای دیگر محصولات کشاورزی تولید داخل ایجاد کند.

وی با تأکید براینکه مسوولان و نهادهای متولی از جمله وزارت جهاد کشاورزی باید وضعیت میوه را در کشور ساماندهی کنند، از مجلس شورای اسلامی به عنوان حامی منافع مردم خواستار شد: این مساله را به طور جدی پیگیری کرده و از منافع تولیدکنندگان داخلی حمایت کنند.

با وجود اعلام وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر عدم صدور مجوز واردات میوه، طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران در هفت ماهه امسال بیش از 361 هزار تن انواع میوه به ارزش تقریبی 265 میلیون دلار شامل پرتقال، گلابی، نارنگی، سیب و کیوی که تولید مناسبی نسبت به سال گذشته داشته‌ وارد شده است.

همچنین میوه‌های فانتزی مانند انبه، نارگیل، آناناس و... وارد شده‌ است که به اعتقاد برخی از دست‌اندرکاران میوه‌های خارجی با ثبت و سفارش‌هایی که تا حدود یکسال اعتبار دارند، به کشور وارد شده است.






نقل از :ایسنا

کد: 2877 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ دي بازدید: 1638 ساعت: 10:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
2 کاهش 50 درصدی واردات دارو تا پایان سال ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
3 تعیین سبد معیشت خانوار کارگری/ برگزاری جلسه کمیته دستمزد ۱۴۰۰ شنبه ۲۵ دي
4 صابر پرنیان: نهضت صنعت داخلی در واکنش به تحریم ها/گلایه صنایع از بروکراسی‌های اداری و تحریم‌های داخلی نه تحریم‌های خارجی ۱۳۹۹ دوشنبه ۶ بهمن
5 اختلاف قابل توجه قیمت میوه در بازار و مغازه‌ها ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
6 تفاهم نامه سه جانبه برای ترویج محصول سالم زنان روستایی و عشایری امضا شد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
7 جلوگیری از پیری زودرس با مصرف این میوه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
8 علی‌اصغر مونسان «رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری» منصوب شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۱ مرداد
9 ارتباط انبه با بیماری التهاب روده ! ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد
10 کدام میوه ها خواص درمانی و سلامتی بیشتری دارند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
11 پیشگیری ار سرطان با خوردن انبه ۱۳۹۶ جمعه ۶ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  باورهای تغذیه‌ای/ آیا هسته‌ی سیب حاوی سیانور است؟ در این مطلب به بررسی این باورها و درست و غلط بودن ...

  میز شام سالم با این 19نکته لقمه: یکی از نکاتی که در مهمانی‌های سالم باید رعای...

  آنچه باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید سبوس، پوسته سفت و هضم‌نشدنی روی دانه‌های غلات است ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انواع سرکه و خواص آنها سرکه به عنوان یک ضدعفونی‌کننده از زمان بقراط که در سال‌های 377 تا 460 قبل از میلاد می‌زیست، به کار می‌رفت.
گوشت کوسه حرام است / برخورد جدی با فروشندگان آبزیان حرام مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: گوشت کوسه بر اساس فتوای رهبر معظم انقلاب اسلامی و سایر مراجع عظام تقلید حرام است.
چرا قهوه در ایران گران است؟ قهوه که پس از آب ارزان‌ترین نوشیدنی در جهان است در اولویت 10 واردات قرار دارد و کالای لوکس ایرانی محسوب می‌شود لذا قهوه کیلویی 35 هزار تومان به قیمت کیلویی 120 هزار تومان فروخته می‌شود.
تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.