نوبخت در پاسخ به لقمه:
فعالان حوزه کشاورزی و صنعت در همایش امنیت غذایی توأمان تقدیر می‌شوند


دو حوزه کشاورزی و صنعت، در رابطه با امنیت غذایی دوش به دوش هم به صورت مکمل فعالیت می کنند، بنابراین در این همایش ما بخش کشاورزی را مغفول ندانسته ایم.

به گزارش خبرنگار لقمه، نشست خبری و مطبوعاتی همایش امنیت غذایی با حضور «دکتر محمدباقر نوبخت» معاون پژوهشی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، معاونت پژوهش های اقتصادی، مجری طرح نظارت بر اجرای سیاست های اقتصادی برنامه چهارم توسعه و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.

در این نشست «محمد باقر نوبخت» در پاسخ به سوال خبرنگار لقمه مبنی بر اینکه اساس امنیت غذایی در کشاورزی است نه در صنعت، و با توجه به اینکه طبق پیش بینی ها نفت تا سی سال آینده تمام می شود، پس چرا در این قدم اول، تقدیرها و لوح های این همایش را به صنایع و واحدهای صنعتی ارائه می دهید، گفت: هر واحدی که در راستای تولید و افزایش ظرفیت تولیدی خود اقدام کرده باشد، مورد مطالعه و هدف ما برای تقدیر است.

وی خاطرنشان کرد: البته با پذیرش اینکه اساس امنیت غذایی، کشاورزی است ولی ما قطعاً به عنوان یک بخشی که مواد خام یا صرفاً مواد اولیه غذا را تامین کند، مورد توجه قرار ندادیم، چراکه این پیش شرط کافی است اما لازم نیست.

نوبخت تاکید کرد: ما باید به آن صنایعی که وظیفه فرآوری مواد غذایی را بر عهده دارد، یعنی دو حوزه کشاورزی و صنعت، در رابطه با امنیت غذایی دوش به دوش هم به صورت مکمل فعالیت می کنند، بنابراین در این همایش ما بخش کشاورزی را مغفول ندانسته ایم.

وی تصریح کرد: به همین دلیل است که امنیت غذایی با همکاری بخش صنعت و کشاورزی می تواند به صورت مضاعف، تولید فزاینده ای ایجاد کند.




کد: 2913 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۶ دي بازدید: 2917 ساعت: 11:06 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 همایش پای کار ایران قوی برگزار شد/ مسیر اشتغال از طریق وام اشتباه است ۱۴۰۱ جمعه ۶ آبان
2 نشان ایمنی غذا به کدام شرکت تعلق می گیرد/ توانایی ایران در صادرات غذای حلال ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
3 تلاش اتاق بازرگانی تهران برای مذاکرات تجاری جدید با نمایندگان دو کشور اروپایی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت
4 نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ بهمن
5 همایش بهبود کیفیت خدمات و تأمین مالی در صنعت گردشگری برگزار می‌شود ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
6 کاهش روی و بروز کم خونی در زنان باردار/ آسم و ام اس در کمین زنان و مردان ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
7 اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در مشهد برگزار می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8 نقش ایران در صنعت حلال دنیا رضایت بخش نیست ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
9 مردم مواد غذایی دارای برچسب اصالت خریداری کنند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
10 کشاورزی خانوادگی از موضوعیت جدی برخوردار است ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
11 همایش روز جهانی غذا برگزار می‌شود ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواد غذایی خواب آور را بشناسید خوردن غذاهای بخصوص و یا ترکیبی از غذاها در وعده شا...

  آشنایی با علل حساسیت غذایی محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن...

  ظروف تفلون کوتاه قدی می‌آورد/ ضایعات پوستی با ظروف تفلون افزایش یافت از آنجایی که استفاده از ظروف تفلون در بین مردم افز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رمضان شیرین برای بیماران قندی همه ما می‌توانیم از این فرصت در وجوه مختلف زندگی بهره بگیریم و به یقین یكی از این موارد كه بر آن تاكید هم شده، توجه به سلامت جسم است. دیابتی‌ها نیز یكی از گروه‌هایی هستند كه باید به این مساله توجه داشته باشند. پس لازم است پیش از آغاز ماه رمضان و روزه‌داری ضمن مشورت با پزشك خود، نكات خاصی را نیز رعایت كنند.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
شیشه شیر، نوزادان را چاق می‌کند نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد نوزادانی که پس از 12 تا 15 ماهگی از شیشه شیر استفاده می‌کنند مستعد اضافه وزن و چاقی هستند.
خوردنی های خواب آور کدامند؟ غذاهایی که میل می کنید، می توانند به شما احساس انرژی یا کسالت و خواب آلودگی بدهند. در واقع خوردن یک وعده غذایی ممکن است از شما یک فرد پر انرژی بسازد و غذای دیگری شما را خسته و خواب آلوده کند. اثرات اصلی مواد غذایی را می توان به محتویات آنها نسبت داد و اینکه چگونه بدن ما نسبت به آنها واکنش نشان می دهد.