صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید
کنترل قیمت با ترخیص برنجهای وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر
قرارداد جدید «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد/ تعهدات از اول آذر لازمالاجراست
برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری
رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی
«آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
5جدید
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
90 درصد خرمای کشور در داخل مصرف میشود
90 درصد خرمای کشور در داخل مصرف میشود
رییس هیأت مدیره انجمن خرمای استان کرمان، گفت: با توجه به اینکه حدود 90 درصد خرما در کشور مصرف شده و تنها 10 درصد آن صادر میشود باید تلاش کنیم تا این روند معکوس شود بنابراین باید در این راستا گام برداریم.
به گزارش لقمه، "مهدی ایرانی کرمانی" در نشست اعضای انجمن خرمای استان کرمان در جیرفت، گفت: انجمن خرمای استان شش سال فعالیت دارد و تاکنون فعالیتها و اقدامات انجام شده در این انجمن رضایت بخش بوده است.
وی یادآور شد: در بخش کشاورزی بویژه کشت محصولات خارج از فصل در جنوب کرمان و شهرستان جیرفت ظرفیتهای بسیار خوبی وجود دارد که اتاق بازرگانی میتواند در زمینه بازاریابی این محصولات اقدام کند.
وی افزود: اتاق بازرگانی طی چند سال گذشته در راستای تعامل با مقامات دولتی برای رفع موانع از جمله تصویب قانون بهبود فضای کسب و کار به موفقیتهایی دست یافته است.
ایرانی کرمانی با بیان اینکه تصویب این قانون کمک بسیاری به پیشرفت فعالیتهای بخش خصوصی و برداشتن موانع کرده است، تصریح کرد: با تعامل تولیدکنندگان و دستاندرکاران خرمای منطقه جنوب کرمان تلاش میکنیم تا مشکلات موجود برطرف شود.
وی، گفت: هدف از سفر به شهرستان جیرفت، عضو گیری در انجمن خرما و معرفی این انجمن به تولید کنندگان خرما در جنوب است.
ایرانی کرمانی با بیان اینکه بیشترین استحصال آب به صورت غیرقانونی در جنوب کرمان انجام گرفته است، خاطرنشان کرد: ما در اقلیمی زندگی میکنیم که برداشت محصول به ازای هر هکتار مهم نیست، بلکه برداشت به میزان متر مکعب آب اهمیت دارد.
"صادق علیزاده" مسوول مرکز تحقیقات و بررسیهای اقتصادی اتاق بازرگانی کرمان در ادامه این نشست، گفت: با استقبال خوب تولید کنندگان محصولات کشاورزی جنوب کرمان در حال گذر از وضعیت موجود و رسیدن به وضع مطلوب هستیم که نوید بخش آیندهای درخشان برای کشاورزی این منطقه است.
وی با اشاره به همکاری بخش خصوصی و دولتی در جنوب کرمان در امور اقتصادی و کشاوزی، افزود: اتاق بازرگانی پیشنهاد برگزاری جشنواره خرما در جنوب کرمان را در سال آینده ارائه کرده که امید است این جشنواره با کمک مسوولان برگزار شود.
"محسن رشید فرخی" رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی کرمان نیز در این جلسه، گفت: در اتاق بازرگانی استان کرمان با رایزنیهای انجام شده با مدیران عامل چهار بانک کشور تسهیلات مناسبی بدون محدودیت به فعالان عرصه صادرات و همچنین صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی داده خواهد شد.
وی اضافه کرد: زمینه پرداخت این تسهیلات فراهم شده لذا کسانی که تمایل به دریافت تسهیلات هستند باید در انجمنهای وابسته به اتاق بازرگانی عضو شوند.
رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی کرمان، ادامه داد: انجمن گلخانهداران جنوب استان کرمان دوم بهمن ماه در این منطقه راهاندازی میشود لذا کشاورازن و گلخانهداران با عضویت در این انجمن زمینه ساماندهی کشاورزی جنوب کرمان و به دنبال آن حل مشکلات را رقم بزنند.
نقل از :ایسنا
کد:
2922
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۷ دي
بازدید:
1961
ساعت:
10:40 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
اجرای طرح مطالعاتی زنجیره راهبردی ارزش افزوده خرما درخوزستان آغاز شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
2
خرما بهترین ماده غذایی برای تأمین قندخون است
۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ فروردين
3
تارت خرمالو را اینگونه برای یلدا تهیه کنید
۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
4
اعلام قیمت انواع خرما در میادین میوه و تره بار تهران
۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ فروردين
5
دارخوین شادگان دارای شهرک تخصصی فرآوری خرما می شود
۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
6
مقایسه قیمت انواع خرما در سطح شهر و میادین میوه و تره بار
۱۴۰۰ چهارشنبه ۱ ارديبهشت
7
بعضی از خرده فروش ها حق توزیع روغن خوراکی ندارند/خرما امسال گران نمی شود
۱۴۰۰ سه شنبه ۱۷ فروردين
8
بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟
۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت
9
دلالان قیمت خرما را تا چهار برابر افزایش داده اند / قیمت خرمای صادراتی 2.5 دلار
۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
10
گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
11
پیشگیر از کم خونی با مصرف خرما
۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۳ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تجربه کرونا و لزوم تاکید بر تغذیه سالم
پایگاه خبری لقمه: حالا که شاید بیش از هر زمان دیگر...
آیا "استرس" باعث گرسنگی شما میشود؟
شاید کنترل کامل استرس در زندگی های پردغدغه امروزی ...
سالاد را جایگزین غذا نکنید
معمولا انواع سالادهایی که ما ایرانیها مصرف میکنی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
هفت ماده غذایی که در رژیم غذایی نباید فراموش کنیم
در سال های اخیر ، بیش از نیمی از افراد دچار اضافه دریافت مواد غذایی هستند و بخشی هم کمبود دریافت و لاغری دارند.
اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست
پایگاه خبری لقمه: ناپلیتانا، مالیبوی آناناس، موهیتو و رازبری مارگریتا؛ هیچکس نمیداند این اسامی ناآشنا دقیقا از کی در فهرست غذایی ما ایرانیها جای گرفتند. هرچه که هست حالا جا برای خودنمایی اسامی عجیب آن ور آبی باز شده است .
مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی
این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقتگیر نبودن به غذای سنتی ترجیح میدهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان میفروشند.
عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد
پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است