پای قارچ و سیب‌زمینی؛ پیش غذایی پر انرژی


خوراک یا پای قارچ و سیب‌زمینی یك اردور گیاهی خوشمزه است. این اردور را تهیه كرده و به برنامه غذایی هفتگی خود اضافه كنید.

 

مواد اولیه:

    سیب‌زمینی سه عدد
    زرده تخم‌مرغ دو عدد
    نشاسته و آرد از هر کدام دو قاشق سوپخوری
    پنیرپیتزا 50 گرم
    نمك و فلفل به میزان لازم

 

مواد لازم برای رویه: 

قارچ خردشده                               300 گرم

پیاز                                             یك عدد

سیر                                            دو حبه

فلفل دلمه‌ای                                یك عدد

جعفری خردشده                          سه قاشق سوپخوری

نمك، فلفل و روغن                        به میزان لازم

پنیرپیتزا                                      به میزان لازم

 

 

طرز تهیه: 

سیب‌زمینی‌ها را با مقداری آب پخته سپس رنده می‌كنیم و با بقیه مواد (زرده تخم‌مرغ، آرد، نشاسته، پنیرپیتزا، نمك و فلفل) كاملا مخلوط كرده و در كف ظرف مورد نظر كه از قبل چرب كرده‌ایم ریخته و كاملا پهن می‌كنیم.

سیر و پیاز را خرد كرده و تفت می‌دهیم تا نرم شود. قارچ را اضافه كرده و تفت می‌دهیم تا آب آن به طور كامل كشیده شود. سپس فلفل دلمه‌ای خردشده و جعفری را ریخته، نمك و فلفل می‌زنیم و این مایه را روی مایه سیب‌زمینی پخش می‌كنیم و روی آن پنیر پیتزای رنده‌شده ریخته و در فربا حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم تا روی آن طلایی شود.

 




کد: 2933 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ دي بازدید: 5361 ساعت: 1:04 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
6 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
7 کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
8 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
9 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
10 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
11 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  8 توصیه تغذیه‌ای برای مردان سلامت مردان جامعه به اندازه سلامت كودكان و زنان جا...

  چه کسانی نباید بستنی یخی بخورند؟ بستنی‌ها دو گروه شیری و یخی دارند. بستنی‌های یخی ا...

  ویتامین ضد پوسیدگی دندان را بشناسید مشخص شد در کودکانی که دچار کمبود ویتامین D هستند، ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طبخ غذا با فویل در سفر چنانچه برای چند روزی قرار است در سفر باشید، یکی از هوشمندانه ترین راه های آشپزی، استفاده از فویل آلومینیومی است.
مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر اثر می‌گذارد کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف غذاهای پرادویه در دوران شیردهی روی طعم شیر تاثیرگذار است.
علامتی برای شناسایی پوکی استخوان یکی از محققین بر‌تر جشنواره رازی، اعلام کرد: در مطالعاتی که انجام شده به این موضوع دست یافتیم که سرعت از دست دادن تراکم استخوان افرادی که احساس خشکی دهان دارند بیشتر از کسانی است که با این مشکل مواجه نیستند.
یک نوشیدنی خطرناک برای مردان! مصرف نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌های شیرین شده با شکر از عادات غذایی روزانه به شمار می‌رود که همه گروه‌های سنی تمایل زیادی به مصرف این نوشیدنی‌ها دارند اما به نظر می‌رسد که با توجه به نتایج تحقیقات جدید، مردان باید در محاسبات خود بازنگری کنند.