مواد اولیه:
سیبزمینی سه عدد
زرده تخممرغ دو عدد
نشاسته و آرد از هر کدام دو قاشق سوپخوری
پنیرپیتزا 50 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای رویه:
قارچ خردشده 300 گرم
پیاز یك عدد
سیر دو حبه
فلفل دلمهای یك عدد
جعفری خردشده سه قاشق سوپخوری
نمك، فلفل و روغن به میزان لازم
پنیرپیتزا به میزان لازم
طرز تهیه:
سیبزمینیها را با مقداری آب پخته سپس رنده میكنیم و با بقیه مواد (زرده تخممرغ، آرد، نشاسته، پنیرپیتزا، نمك و فلفل) كاملا مخلوط كرده و در كف ظرف مورد نظر كه از قبل چرب كردهایم ریخته و كاملا پهن میكنیم.
سیر و پیاز را خرد كرده و تفت میدهیم تا نرم شود. قارچ را اضافه كرده و تفت میدهیم تا آب آن به طور كامل كشیده شود. سپس فلفل دلمهای خردشده و جعفری را ریخته، نمك و فلفل میزنیم و این مایه را روی مایه سیبزمینی پخش میكنیم و روی آن پنیر پیتزای رندهشده ریخته و در فربا حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم تا روی آن طلایی شود.