واردات‌بی رویه میوه ،کابوس باغداران


نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با اشاره به اینکه واردات میوه در کشور بسیاری از باغداران را متضرر کرده است ،گفت:مافیا در کار واردات میوه دست دارد و باید توجه داشت که منافع رانت خواران در گرو واردات است.

به گزارش لقمه، محمد اسماعیل نیا ، اظهار داشت: مافیای واردات میوه موضوعی است که از مدتها پیش مطرح است و اگر کسی مصداقی از وجود این مافیا دارد، نمایندگان مجلس حتما برخورد لازم را انجام خواهند داد.

نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیل آباد در مجلس شورای اسلامی وجود تناقض های آماری را از دیگر دلایل واردات بی رویه میوه دانست و تصریح کرد: متاسفانه برخی از آمارهای مربوط به بخش کشاورزی قدیمی و غیر کار آمد است و برخی از آمارها فاقد تجزیه و تحلیل لازم است.

وی در ادامه افزود: وزارتخانه های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت باید در مورد آمارهای مربوط به تولید و نیاز به واردات محصولات کشاورزی و به ویژه میوه تجدید نظر اساسی کنند. 

اسماعیل نیا عنوان کرد: گاهی اوقات نیز سرمازدگی میوه بهانه ای برای واردات بی رویه می شود زیرا این نگرانی به وجود می آید که ممکن است کمبود میوه موجب گرانی بیش از حد شود. 

این نماینده مردم در مجلس نهم با اشاره به اینکه در کارگروه تخصصی تعامل، تعادل از تولید تا مصرف از واردات بی رویه برخی از محصولات مانند گوشت و مرغ جلوگیری شده است، تاکید کرد: همین موضوع می تواند در مورد محصولات باغی نیز اتفاق بیفتد.

نایب رئیس اول کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با اشاره به اینکه واردات بی رویه میوه به کابوسی برای کشاورزان تبدیل شده است گفت: هم اکنون بهترین زمان برای تقویت تولید و صادرات محصولات کشاورزی کشور است و واردات فقط باید به مواد اولیه مورد نیاز کارخانجات محدود شود و منابع کشور باید در خدمت تقویت بخش کشاورزی قرار بگیرد.


نقل از :خانه ملت

کد: 2935 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۹ دي بازدید: 1839 ساعت: 11:55 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
3 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
6 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
8 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
9 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
10 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
11 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چیزهایی که در مورد شکر نمی دانید اینجا بخوانید مضرات شکر که به آن سم سفید هم می گویند، زیاد است ک...

  بهترین غذا برای تسكین علایم سرماخوردگی متخصص داروسازی (گیاهان دارویی) و عضو هیات علمی دان...

  آشنایی با عوامل اصلی که مانع کاهش وزن می‌شوند لقمه: آیا شما هم از آن دسته افرادی هستید که با وجو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

6 ماده‌ی غذایی برای تسکین دردهای زنانه اگر از دردهای قبل از دوره‌ی ماهانه‌تان شکایت دارید، اگر علائم این دوره تبدیل به کابوس هر ماهتان شده است این مطلب به دردتان می‌خورد.
استفاده از جنین در محصولات پپسی و نستله! گاف یک سناتور آمریکایی در ایالت اوکلاهاما فاش کرد که شرکت‌های پپسی، کرافت و نستله از جنین‌های سقط شده به عنوان طعم‌دهنده نوشیدنی‌های خود استفاده می‌کنند و روزانه میلیون‌ها نفر در سراسر جهان، از این نوشیدنی‌ها استفاده می‌کنند.
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.