واردات‌بی رویه میوه ،کابوس باغداران


نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با اشاره به اینکه واردات میوه در کشور بسیاری از باغداران را متضرر کرده است ،گفت:مافیا در کار واردات میوه دست دارد و باید توجه داشت که منافع رانت خواران در گرو واردات است.

به گزارش لقمه، محمد اسماعیل نیا ، اظهار داشت: مافیای واردات میوه موضوعی است که از مدتها پیش مطرح است و اگر کسی مصداقی از وجود این مافیا دارد، نمایندگان مجلس حتما برخورد لازم را انجام خواهند داد.

نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیل آباد در مجلس شورای اسلامی وجود تناقض های آماری را از دیگر دلایل واردات بی رویه میوه دانست و تصریح کرد: متاسفانه برخی از آمارهای مربوط به بخش کشاورزی قدیمی و غیر کار آمد است و برخی از آمارها فاقد تجزیه و تحلیل لازم است.

وی در ادامه افزود: وزارتخانه های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت باید در مورد آمارهای مربوط به تولید و نیاز به واردات محصولات کشاورزی و به ویژه میوه تجدید نظر اساسی کنند. 

اسماعیل نیا عنوان کرد: گاهی اوقات نیز سرمازدگی میوه بهانه ای برای واردات بی رویه می شود زیرا این نگرانی به وجود می آید که ممکن است کمبود میوه موجب گرانی بیش از حد شود. 

این نماینده مردم در مجلس نهم با اشاره به اینکه در کارگروه تخصصی تعامل، تعادل از تولید تا مصرف از واردات بی رویه برخی از محصولات مانند گوشت و مرغ جلوگیری شده است، تاکید کرد: همین موضوع می تواند در مورد محصولات باغی نیز اتفاق بیفتد.

نایب رئیس اول کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با اشاره به اینکه واردات بی رویه میوه به کابوسی برای کشاورزان تبدیل شده است گفت: هم اکنون بهترین زمان برای تقویت تولید و صادرات محصولات کشاورزی کشور است و واردات فقط باید به مواد اولیه مورد نیاز کارخانجات محدود شود و منابع کشور باید در خدمت تقویت بخش کشاورزی قرار بگیرد.


نقل از :خانه ملت

کد: 2935 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۹ دي بازدید: 1713 ساعت: 11:55 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
5 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
6 آزادی نامحدود واردات دام برای مرزنشینان+تصویر بخشنامه ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
7 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
9 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
10 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
11 چرا عزاق واردات گوجه‌فرنگی ایرانی را آزاد کرد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لبنیات کم چرب‌ تر ‌کلسیم بیشتر همه می‌دانند دریافت کلسیم برای حفظ سلامت بدن ضروری...

  خوردن عسل برای کودکان زیر یک سال ممنوع خیلی‌ها عسل را شیرینی بی‌ضرر می‌دانند و مرهم بسیار...

  در زمان امتحان، قهوه، شکلات و نوشابه ممنوع! به زمان امتحانات نزدیک می‌شویم... دلشوره و دلشوره....

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید هر وقت سر سفره نان باگت داریم، مادربزرگ می گوید: «خمیر وسطش رو دور نریزید!» و بعد از غذا هم آنها را جمع می کند و به آشپزخانه می برد ...
با انواع عرقیات سنتی ایران و خواص آنها آشنا شوید در سال های اخیر به دنبال تحقیقات جدید در مورد خواص داروهای گیاهی ، استقبال عمومی به استفاده از این نوع داروها نیز افزایش یافته است و هم اکنون در جهان و نیز ایران ، شرکت های معظم دارو سازی با استفاده از عصاره گیاهان دارویی ، تولیدات متنوعی را در بطری های پاکیزه و بهداشتی روانه بازار کرده اند.
انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.