دولت با توجه به نیاز داخل اقدام به واردات میوه کند


عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در مجلس با تأیید کاهش صادرات میوه ایران به بازار‌های خارجی گفت: در صورتی که کمبود میوه در کشور احساس شود واردات میوه انجام خواهد شد و دولت باید با توجه به نیاز داخل اقدام به واردات کند.

به گزارش لقمه، محمد‌باقر شریعتی با بیان اینکه در صورت کافی بودن تولیدات داخلی در خصوص میوه نیازی به واردات وجود ندارد افزود: برای رفع نیاز بازار گاهی لازم است برخی از محصولات وارد شوند.

نماینده مردم بهبهان در مجلس شورای اسلامی با مثبت ارزیابی کردن مقدار تولید مرکبات در کشور تصریح کرد: در صورتی که تولید داخلی بتواند بازار را اشباع کند واردات معنایی نداشته و موجب نابودی کشاورزی کشور خواهد داشت.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در مجلس با تأیید کاهش صادرات میوه ایران به بازار‌های خارجی گفت: در صورتی که کمبود میوه در کشور احساس شود واردات میوه انجام خواهد شد.

این نماینده مجلس نهم ادامه داد: معقول‌ترین راه برای واردات یا صادرات مرکبات در کشور آگاهی از میزان تولید داخلی و نیاز بازار است که در این صورت نه کشاورز متضرر می‌شود و نه هزینه اضافی بر دوش دولت می‌ماند.

شریعتی با بیان اینکه ذخیره‌سازی پرتقال و سیب برای شب عید به اندازه کافی صورت گرفته است افزود: اکنون واردات میوه برای موز صورت گرفته و در خصوص سایر میوه‌ها کمبودی در کشور وجود ندارد.

نماینده مردم بهبهان در مجلس با بیان این مطلب که واردات باید با آگاهی صورت بگیرد تصریح کرد: در صورت شناخت بازار و آگاهی از میزان تولیدات می‌توان به رشد اقتصادی کشور کمک کرده و مرکبات مازاد مصرف را صادر کرد و به این ترتیب زمینه ارز‌آوری را برای کشور فراهم کرد.

این نماینده مجلس نهم با بیان اینکه ممکن است به لحاظ وارد شدن در بازار رقابت اقدام به واردات میوه‌هایی چون سیب و پرتغال در کشور انجام شود گفت: رقابت برای عرضه میوه باکیفیت‌تر در بازار داخلی می‌تواند وارد‌کنندگان را تشویق به واردات بیشتر کند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در مجلس یادآور شد:باید بدانیم مقدار نیاز بازار داخل به میوه و مرکبات برای یک سال چه مقدار است تا برای صادرات برنامه‌ریزی کنیم، به میزان نیاز داخلی برداشت کنیم و مابقی تولید را با بسته‌بندی شکیل به بازار‌های هدف صادر کنیم.


نقل از :خانه ملت

کد: 2959 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۳۰ دي بازدید: 2083 ساعت: 12:12 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
3 افتتاح ۴ بازار میوه و تره بار جدید در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
6 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
7 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
9 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
10 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
11 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن صبحانه و پرهیز از مصرف نوشابه‌های گازدار از فشار خون بالا می‌کاهد نتایج یک بررسی نشان داد که حفظ نمایه‌ی توده‌ی بدنی...

  استفاده از ظروف مسی مس بدن را تامین نمی‌کند کارشناس مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم...

  سه ماده خوراکی محرک قوای جنسی علاوه بر استرس، فشارهای روحی و درگیری های ذهنی، نو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای خنگ کننده! شاید فکر می کنید هوش و استعداد ذاتی است و نمی توانید بیش از این باهوش شوید، اما بعضی از خوراکی ها کارایی مغزتان را تحت تاثیر قرار داده و شما را باهوش تر می کند.
خودکشی دسته جمعی ایرانی ها با مواد غذایی! وزیر بهداشت در همایش روز جهانی غذا آمار تکان دهنده ای از مصرف سالانه مواد غذایی در ایران داد.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.