توزیع میوه شب عید به‌صورت بسته‌بندی


مدیرکل تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت از اتمام ذخیره‌سازی 100 هزار تن سیب و پرتقال خبرداد و گفت: توزیع میوه شب عید امسال به صورت بسته‌بندی خواهد بود.

به گزارش لقمه، علی‌اکبر پورکاوه با اشاره به اینکه 100 هزار تن سیب و پرتقال برای ایام پایانی سال و تنظیم بازار شب عید، ذخیره‌سازی شده است، گفت: امسال ذخیره‌سازی میوه شب عید 10 درصد بیشتر از سال گذشته صورت گرفته و هم اکنون 100 هزار تن میوه برای تنظیم بازار ایام پایانی سال ذخیره‌سازی شده است.

مدیرکل تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: قیمت این میوه‌ها در هفته‌های پایانی سال و با توجه به سنجش بازار تعیین خواهد شد، ولی به طور قطع عرضه و تقاضا در بازار بررسی خواهد شد و قدرت خرید مردم نیز در نظر گرفته می‌شود.

وی تصریح کرد: به طور قطع قیمتی که برای میوه شب عید تعیین خواهد شد، قیمتی حمایتی خواهد بود تا مردم بتوانند نیازهای شب عید خود را در این کالاها، به راحتی تامین کنند.

پورکاوه در خصوص کیفیت میوه ذخیره‌سازی شده برای ایام پایانی سال خاطرنشان کرد: میوه‌های ذخیره‌سازی شده از کیفیت بسیار مناسبی برخوردار هستند و در درجه‌بندی‌ها، میوه ممتاز به شمار می‌آیند؛ ضمن اینکه میوه عرضه شده به مردم در ایام پایانی سال نیز به صورت بسته‌بندی خواهد بود.

وی اظهار داشت: بسته‌بندی میوه‌های ذخیره‌سازی شده، به شدت ضایعات را کاهش می‌دهد و این در حالی است که این شیوه، راهکارهای تضمین شده برای کاهش ضایعات و تلفات میوه است، به نحوی که در سالهای گذشته از 400 هزار تن پرتقال ذخیره‌سازی شده، تنها 200 هزار تن آن قابلیت استفاده داشت.

مدیرکل تامین، توزیع و تنظیم بازار وزارت صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: بر این اساس دولت یک ریال در راستای ذخیره‌سازی کالا هزینه نکرده و بخش خصوصی به موقع وارد عمل شده و خرید را از باغدار صورت داده و به موقع ذخیره‌سازی کرده است.




نقل از :مهر

کد: 3058 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۷ بهمن بازدید: 3409 ساعت: 9:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 میادین میوه و تره‌بار تهران؛ ستون پایداری معیشت در روزهای جنگ و رمضان ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۹ اسفند
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
6 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
7 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
8 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
9 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
10 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
11 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان سرماخوردگی با آویشن/ زنان باردار آویشن نخورند یک متخصص گیاهان دارویی با بیان این ‌که درمان سرماخ...

  قهوه نوش‌ها خوش بین‌تر هستند دانشمندان می‌گویند نوشیدن قهوه به خوش بینی کمک می‌...

  هشدار وزارت بهداشت در مورد استفاده از عرق یونجه و شربت سه‌شیره در دوران بارداری! پایگاه خبری لقمه: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقایسه‌ پنج آرد پرمصرف در بسیاری از محصولات غذایی از آردهای مختلف استفاده می شود که در اینجا توضیحاتی در خصوص پرکاربردترین آنها ارائه می شود.
اگر کودک بد غذا دارید بخوانید بعضی از خردسالان علاقه‌ای به سبزیجات، گوشت و مواردی از این دست ندارند. صادقانه بیندیشید آیا این تمردها الگوبرداری از شما نیست؟ آخرین باری كه مقدار زیادی سبزی، حبوبات یا گوشت خورده‌اید را به‌یاد می‌آورید؟‌ در نزد فرزندتان با به‌به و چه‌چه و شادی از موادی كه كمتر به آن علاقه‌مند هستند میل كنید.
خوردن با لذت غذا همراه با یادآوری نعمت «عبادت» است بعضی از ائمه در اقوالشان هست که انگور را با لذت می‌خوردند؛ به اعتبار این که خداوند این مزه و این لذت را در آن نعمت قرار داده، لذا خود این خوردن، عبادت است.
برای کاهش سریع وزن برنامه روزانه بریزید اگر می خواهید به سرعت وزن خود را کم کنید و کمی لاغر شوید باید برای روزتان برنامه داشته باشید.