طرز تهیه باقلوای ترکیه‌ای در خانه


باقلوا از شیرینی های خوشمزه ایرانی است که البته نوع ترکیه ای آن که در استانبول طبخ می شود، هم خوشمزه است.

مواد اولیه:

تخم‌مرغ                                 سه عدد

 شیر                                    یك پیمانه

 روغن مایع                            یك پیمانه

 مارگارین                               200 گرم

 گردو                                    500 گرم

 نمك و آرد                             به میزان لازم

آرد نشاسته                          به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه شهد

 آب                                    دو و نیم پیمانه

 شكر                                 چهار پیمانه

 لیمو                                  یك حلقه

 

طرز تهیه:

تخم‌مرغ، شیر، روغن و نمك را با هم مخلوط كرده، آرد را كم‌كم به مواد افزوده و با دست ورز می‌دهیم تا خمیری صاف و یكدست حاصل شود. خمیر را به 15 قسمت تقسیم كرده و با وردنه كمی آنها را باز می‌كنیم(برای باز كردن خمیر با وردنه از آرد نشاسته استفاده می‌كنیم).

هر پنج عدد خمیر را روی هم قرار داده و آنها را با وردنه به اندازه سینی فر باز می‌كنیم. خمیر را در سینی فر كه قبلا چرب كرده‌ایم قرار داده و روی آن گردو ریز خرد شده پاشیده، سپس لایه دوم خمیرها را پهن می‌‌كنیم و روی آن قرار داده و دوباره باقیمانده گردوها را روی خمیر دوم پاشیده و پس از آن لایه سوم خمیر را روی آن قرار می‌دهیم. خمیرها را با چاقو به صورت لوزی برش زده و بعد مارگارین را آب كرده و روی باقلوا می‌ریزیم.

سینی باقلواها را در فر با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد تا زمانی كه طلایی شوند قرار داده و وقتی كه آماده شدند، شهد را كه قبلا تهیه كرده و كمی سرد شده است، روی باقلواها می‌ریزیم تا شهد كاملا به خورد آنها برود.

 




کد: 3081 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن بازدید: 19600 ساعت: 11:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین غذاهای ترکیه را بشناسید ۱۳۹۴ شنبه ۷ آذر
2 روش تهیه کازان دیبی؛ دسر لطیف ترکیه‌ای ویژه ماه رمضان ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۱ تير
3 طرز تهیه کیک باقلوا برای افطار ۱۳۹۴ جمعه ۲۹ خرداد
4 آشنایی با افطاری‌های کشورهای دیگر ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۹ تير
5 راهنمای چیدن سفره های افطاری متفاوت ۱۳۹۳ شنبه ۱۴ تير
6 کارگاه شیرینی سنتی قزوین در آستانه عید نوروز ۱۳۹۲ شنبه ۲۴ اسفند
7 طب سنتی، خوب چاق می‌کند! ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ آذر
8 بستنی های مسموم کننده کدامند؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ شهريور
9 آشنایی با روش تهیه لوز نارگیل؛ شیرینی بعد افطار ۱۳۹۲ شنبه ۵ مرداد
10 روش تهیه شیرینی‌های ایرانی نوروزی+ عکس ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۸ اسفند
11 شیرینی‌های چندصد ساله ایرانی در نوروز+ عکس ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۳ اسفند


نظرات


سریر

سلام چبکار کنم که زیر باقلوا مثل عکس کلفت بشه ولی روش نازک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mahsa

perfect!

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بسیاری از سالمندان از کمبود ویتامین B12 رنج می برند تغییراتی که به دنبال افزایش سن در بدن سالمندان ایج...

  درمان پوکی استخوان به لطف تلاش دانش بنیان‌های ایرانی پوکی استخوان از بیماری های شایع در ایران است که ت...

  8 ریزه کاری مهم در آشپزی لقمه: آشپزی خوب و موفق ریزه کاری های زیادی دارد. د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت