مواد لازم: شربت قوام آمده: یک چهارم فنجان پودر نارگیل: 2 فنجان پودر پسته: برای تزیین روی شیرینی مواد لازم برای تهیه شربت: شکر: نصف فنجان آب:یک چهارم فنجان گلاب: 2 قاشق سوپخوری طرز تهیه: • برای تهیه شربت، آب و شکر و گلاب را با هم ترکیب کرده و آنقدر حرارت دهید تا کمی سفت شده و قوام آید. • آن را از روی حرارت برداشته بگذارید کمی خنک شود. سپس با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفید شود. • پودر نارگیل را درون مخلوط شربت بریزید تا به صورت خمیر درآید و دیگر حالت چسبندگی نداشته باشد. • مایه آماده شده را درون قالب چرب شده باقلوا، پهن نموده و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و درون یخچال قرار دهید تا خنک شود و خودش را بگیرد. • پس از اینکه مایه سفت شد و خودش را گرفت، با استفاده از چاقو آن را به شکل لوزی برش دهید.بازگشت به صفحه نخست