آشنایی با روش تهیه لوز نارگیل؛ شیرینی بعد افطار


پودر نارگیل، اصلی‌ترین ماده به کار رفته در این نوع شیرینی است.

مواد لازم:

شربت قوام آمده: یک‌ چهارم فنجان

پودر نارگیل: 2 فنجان

پودر پسته:‌ برای تزیین روی شیرینی

مواد لازم برای تهیه شربت:

شکر: نصف فنجان

آب:‌یک چهارم فنجان

گلاب: 2 قاشق سوپ‌خوری



طرز تهیه:

• برای تهیه شربت، آب و شکر و گلاب را با هم ترکیب کرده و آنقدر حرارت دهید تا کمی سفت شده و قوام آید.

• آن را از روی حرارت برداشته بگذارید کمی خنک شود. سپس با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفید شود.

• پودر نارگیل را درون مخلوط شربت بریزید تا به صورت خمیر درآید و دیگر حالت چسبندگی نداشته باشد.

• مایه آماده شده را درون قالب چرب شده باقلوا، ‌پهن نموده و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و درون یخچال قرار دهید تا خنک شود و خودش را بگیرد.

• پس از اینکه مایه سفت شد و خودش را گرفت، با استفاده از چاقو آن را به شکل لوزی برش دهید.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :همشهری

کد: 4625 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۵ مرداد بازدید: 4431 ساعت: 12:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «لوزارتان» واقعا سرطان‌زاست؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۱ مرداد
2 رژیم غذایی کم چرب ریسک سرطان لوزالمعده را در زنان کاهش می دهد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
3 ارتباط آسپرین با سرطان دستگاه گوارش ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
4 آیا تبلیغات تلوزیونی تاثیری بر الگوی مصرف خانوار ایرانی دارد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
5 مربعات باللوز؛ شیرینی هایی که به درد نوروز میخورند ۱۳۹۵ شنبه ۱۴ اسفند
6 پیشگیری از سرطان لوزالمعده با مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۹ آذر
7 مضرات خوردن غذا درمقابل تلویزیون ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
8 تشخیص 24 ساعته بیماری تب مالت در ایران ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ شهريور
9 عباس والوزی: جزئیات ذخیره‌سازی گوشت و مرغ ماه مبارک رمضان ۱۳۹۴ چهارشنبه ۶ خرداد
10 روش تهیه خورش آلو گشنیز غذای محلی جنوبی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
11 نقش رژیم غذایی در پیشگیری از سرطان پانکراس ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بادام زمینی احتمال ابتلا به دیابت را کاهش می دهد آیا می‌د‌انید‌ که خورد‌ن باد‌ام‌زمینی به مقد‌ار ۵ ...

  برگه‌ها؛ جایگزین خوب هله هوله‌ها میوه‌های خشک یا برگه‌ها همان میوه‌های تازه‌ای هستن...

  شیرینی هایی که شما را زشت می کنند! اگر عاشق شیرینی هستید باید در خوردن آن بسیار دقت ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
چرا کبد چرب می‌شود کبد چرب یکی از آن بیماری‌هایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبان‌ها می‌افتد. به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانی‌ها به این بیماری مبتلا هستند.
رژیم لاغری ۱۰ روزه برای آب کردن چربی های اضافه اگر توقع دارید زمانی که رژیم می‌گیرید، آب توی دلتان تکان نخورد و گرسنه نشوید، یعنی یا برای لاغر شدن خیلی مصمم نیستید یا کلا تعریف درستی از رژیم ندارید! سلامتی و زیبایی حق افرادی است که اراده بهتر و قوی‌تری دارند. همین یک میان وعده را بخورید و شکر خدا را کنید این میان وعده را یا در فاصله صبحانه تا ناهار بخورید، یا در فاصله ناهار تا شام.
جهان زیر بال‌ مرغ‌های تایسون صنایع غذایی تایسون که با نام تجاری TSNشناخته می‌شود، در سال ۱۹۳۵ توسط جان تایسون John W. Tyson در شهر اسپرینگدیل Springdale واقع در ایالت آرکانزاس ایالات متحده آمریکا تاسیس شد.