آشنایی با روش تهیه لوز نارگیل؛ شیرینی بعد افطار


پودر نارگیل، اصلی‌ترین ماده به کار رفته در این نوع شیرینی است.

مواد لازم:

شربت قوام آمده: یک‌ چهارم فنجان

پودر نارگیل: 2 فنجان

پودر پسته:‌ برای تزیین روی شیرینی

مواد لازم برای تهیه شربت:

شکر: نصف فنجان

آب:‌یک چهارم فنجان

گلاب: 2 قاشق سوپ‌خوری



طرز تهیه:

• برای تهیه شربت، آب و شکر و گلاب را با هم ترکیب کرده و آنقدر حرارت دهید تا کمی سفت شده و قوام آید.

• آن را از روی حرارت برداشته بگذارید کمی خنک شود. سپس با همزن برقی آنقدر بزنید تا سفید شود.

• پودر نارگیل را درون مخلوط شربت بریزید تا به صورت خمیر درآید و دیگر حالت چسبندگی نداشته باشد.

• مایه آماده شده را درون قالب چرب شده باقلوا، ‌پهن نموده و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و درون یخچال قرار دهید تا خنک شود و خودش را بگیرد.

• پس از اینکه مایه سفت شد و خودش را گرفت، با استفاده از چاقو آن را به شکل لوزی برش دهید.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :همشهری

کد: 4625 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۵ مرداد بازدید: 4754 ساعت: 12:05 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «لوزارتان» واقعا سرطان‌زاست؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۱ مرداد
2 رژیم غذایی کم چرب ریسک سرطان لوزالمعده را در زنان کاهش می دهد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
3 ارتباط آسپرین با سرطان دستگاه گوارش ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
4 آیا تبلیغات تلوزیونی تاثیری بر الگوی مصرف خانوار ایرانی دارد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور
5 مربعات باللوز؛ شیرینی هایی که به درد نوروز میخورند ۱۳۹۵ شنبه ۱۴ اسفند
6 پیشگیری از سرطان لوزالمعده با مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۹ آذر
7 مضرات خوردن غذا درمقابل تلویزیون ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
8 تشخیص 24 ساعته بیماری تب مالت در ایران ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ شهريور
9 عباس والوزی: جزئیات ذخیره‌سازی گوشت و مرغ ماه مبارک رمضان ۱۳۹۴ چهارشنبه ۶ خرداد
10 روش تهیه خورش آلو گشنیز غذای محلی جنوبی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
11 نقش رژیم غذایی در پیشگیری از سرطان پانکراس ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پرخوری عصبی را بشناسیم پایگاه خبری لقمه: در این بخش سعی داریم شما عزیزان ...

  استخوان های سالم می خواهید؟ اینها را بخورید وقتی صحبت از ساختن استخوان های محکم و قوی می شود، ...

  اختلالات خوردن در قرن 21 گریبان گیر زنان باردار و ورزشکاران پایگاه خبری لقمه: وجود اختلالات خوردن احتمال نازای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع می‌کنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.
وقتی در ایران‌ گریه‌ کردم روزگاری که ما در آن زندگی می‌کنیم، سرشار از تحرک و پویایی است. جهانی که روز به روز بیشتر به انواع فناوری‌ها و پیشرفت‌ها دست پیدا می‌کند و آدم‌ها را به آن وابسته. این جهان پرشور با همه دستاوردهایش موجی از بحران هویت را به دنبال داشته است.
40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.
غذاهای خطرناک را بشناسید هر جای دنیا غذای مخصوص خود را دارد. اما بعضی از این غذاها هستند که امتحان کردن آنها واقعا جرات می‌خواهد، چرا که خوردن آنها ممکن است منجر به مرگی دردناک شود! فکر نکنید با غذاهای عجیب و غریبی سر و کار داریم!