گوشت، عدس و فلفل چربی سوزند


ک فنجان عدس 35 درصد نیاز روزانه بدن به آهن را تأمین می کند خبر خوبی است چرا که 20 درصد مردم دارای کمبود آهن هستند.

به گزارش لقمه، بر اساس تحقیقات انجام شده توسط مهمترین مواد غذایی چربی سوز عبارتند از:

1. جوانه غلات و دانه‌ها: بدن انسان برای هضم و در شکستن فرمول دانه و جوانه غلات دو برابر سایر غذاها چربی سوزی می‌کند. این چربی سوزی به ویژه برای آن دسته از مواد که از نظر فیبری غنی‌ترند بیشتر است همانند جو یا برنج سبوس‌دار.

2. گوشت قرمز: پروتئین اثرات چربی سوز بالایی دارد. در جریان هضم نزدیک به 30 درصد کالری غذا سوخته می‌شود. بنابراین یک قطعه گوشت 300 گرمی 90 کالری خود را برای فرایند هضم و شکستن پیوندها مصرف می‌کند.

3. فرآورده‌های لبنی کم چرب: این فرآورده‌ها منبع غنی کلسیم و ویتامین دی هستند که به حفظ توده و حجم عضلانی کمک می‌کنند و متابولیسم منظمی را تضمین می‌کنند.

4. چای سبز: نوشیدن 4 فنجان چای سبز در روز تأثیر زیادی را در کاهش وزن پس از 8 هفته خواهد داشت. ترکیب این نوشیدنی باعث تسریع سوخت و ساز در بدن می‌شود.

5. عدس: یک فنجان عدس 35 درصد نیاز روزانه بدن به آهن را تأمین می کند خبر خوبی است چرا که 20 درصد مردم دارای کمبود آهن هستند. کمبود آهن متابولیسم را کند می کند چرا که بدن مواد لازم برای عملکرد درست را دریافت نمی‌کند.

6. فلفل تند: کاپسایسین ماده‌ای که مزه تند فلفل را ایجاد می‌کند گرمای بدن را زیاد می‌کند که منجر به ذوب شدن کالری‌های بیشتری می‌شود. این ماده می‌تواند با مصرف فلفل خام، پخته، کباب شده یا پودر آن تأمین شود. بنابراین کارشناسان توصیه می‌کنند تا جای ممکن غذاها را تند کرده یا از سس های تند استفاده کنید.

 


نقل از :فارس

کد: 3159 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۶ بهمن بازدید: 2582 ساعت: 1:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف حبوبات ایرانی ها در یک سال چقدر است/عدس و نخود در صدر واردات ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
2 قیمت حبوبات از مرغ پیشی گرفت! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
3 قند خون را با این 5 ماده غذایی کنترل کنید ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
4 پیشگیری از آب مروارید با این فرمول غذایی ۱۳۹۶ جمعه ۱۹ آبان
5 رمز و راز پختن یک عدسی خوشمزه ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
6 مزاج سردها در این ماه خیار نخورند! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
7 رییس کمیسیون کشاورزی اتاق تهران:واردات عدس به کشور بر اساس نیاز بازار بوده است ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
8 با حذف این 5 خوارکی سلامتی‌تان را تضمین کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
9 خوراکی‌های مفید برای پیشگیری از سرطان پستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ فروردين
10 سوپ هویج و عدس تند ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
11 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پختن زیاد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را دو برابر می كند تهران- دانشمندان هشدار دادند كه پختن زیاد گوشت قرم...

  شیرخام نخورید گروهی از متخصصان اطفال در آمریکا هشدار دادند که زن...

  نسخه طب سنتی برای دیابتی‌ها یک محقق طب سنتی گفت: «رزماری و پونه کوهی حاوی ترکی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت