گوشت، عدس و فلفل چربی سوزند


ک فنجان عدس 35 درصد نیاز روزانه بدن به آهن را تأمین می کند خبر خوبی است چرا که 20 درصد مردم دارای کمبود آهن هستند.

به گزارش لقمه، بر اساس تحقیقات انجام شده توسط مهمترین مواد غذایی چربی سوز عبارتند از:

1. جوانه غلات و دانه‌ها: بدن انسان برای هضم و در شکستن فرمول دانه و جوانه غلات دو برابر سایر غذاها چربی سوزی می‌کند. این چربی سوزی به ویژه برای آن دسته از مواد که از نظر فیبری غنی‌ترند بیشتر است همانند جو یا برنج سبوس‌دار.

2. گوشت قرمز: پروتئین اثرات چربی سوز بالایی دارد. در جریان هضم نزدیک به 30 درصد کالری غذا سوخته می‌شود. بنابراین یک قطعه گوشت 300 گرمی 90 کالری خود را برای فرایند هضم و شکستن پیوندها مصرف می‌کند.

3. فرآورده‌های لبنی کم چرب: این فرآورده‌ها منبع غنی کلسیم و ویتامین دی هستند که به حفظ توده و حجم عضلانی کمک می‌کنند و متابولیسم منظمی را تضمین می‌کنند.

4. چای سبز: نوشیدن 4 فنجان چای سبز در روز تأثیر زیادی را در کاهش وزن پس از 8 هفته خواهد داشت. ترکیب این نوشیدنی باعث تسریع سوخت و ساز در بدن می‌شود.

5. عدس: یک فنجان عدس 35 درصد نیاز روزانه بدن به آهن را تأمین می کند خبر خوبی است چرا که 20 درصد مردم دارای کمبود آهن هستند. کمبود آهن متابولیسم را کند می کند چرا که بدن مواد لازم برای عملکرد درست را دریافت نمی‌کند.

6. فلفل تند: کاپسایسین ماده‌ای که مزه تند فلفل را ایجاد می‌کند گرمای بدن را زیاد می‌کند که منجر به ذوب شدن کالری‌های بیشتری می‌شود. این ماده می‌تواند با مصرف فلفل خام، پخته، کباب شده یا پودر آن تأمین شود. بنابراین کارشناسان توصیه می‌کنند تا جای ممکن غذاها را تند کرده یا از سس های تند استفاده کنید.

 


نقل از :فارس

کد: 3159 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۶ بهمن بازدید: 2830 ساعت: 1:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام استان رکورد تولید عدس کشور را در اختیار دارد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
2 مصرف حبوبات ایرانی ها در یک سال چقدر است/عدس و نخود در صدر واردات ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
3 قیمت حبوبات از مرغ پیشی گرفت! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
4 قند خون را با این 5 ماده غذایی کنترل کنید ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
5 پیشگیری از آب مروارید با این فرمول غذایی ۱۳۹۶ جمعه ۱۹ آبان
6 رمز و راز پختن یک عدسی خوشمزه ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
7 مزاج سردها در این ماه خیار نخورند! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
8 رییس کمیسیون کشاورزی اتاق تهران:واردات عدس به کشور بر اساس نیاز بازار بوده است ۱۳۹۶ شنبه ۲۴ تير
9 با حذف این 5 خوارکی سلامتی‌تان را تضمین کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
10 خوراکی‌های مفید برای پیشگیری از سرطان پستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ فروردين
11 سوپ هویج و عدس تند ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشیدن چای جوشیده ممنوع! مصرف شیر همراه با چای موجب می شود اگزالات چای با ک...

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

  مصرف آجیل فشار خون را كاهش می دهد یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی ضمن بیان این مطلب اظه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است پایگاه خبری لقمه: سرآشپز رضا جعفریان گفت: سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم.
گوشت کبابی خوشمزه است اما... واقعیت این است كه اكثریت مردم جامعه از اینكه شیوه پخت غذای آنها روی ارزش و سلامت غذایی كه پخته‌اند تاثیر مستقیم و بسیار مهمی دارد، ناآگاهند.
دیابت پشت گوش یک چهارم ایرانیان یک فوق تخصص غدد گفت:‌ رشد دیابت در یک دهه گذشته دو برابر شده، ۴ میلیون نفر مبتلا و ۵ میلیون نفر در خطر ابتلا هستند، با این روند تا دو دهه آینده از هر ۴ ایرانی بزرگسال یکی دیابت دارد یا در شرف بیماری است. سیاستگذاری ها نیز فقط روی کاغذ باقیمانده است.
بهترین راه جلوگیری از آفت‌زدگی حبوبات معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از مخلوط مواد شیمیایی مانند جوهر نمک و جرم‌بر با فرآورده‌های سفید کننده به دلیل تولید بخارات و گازهای بسیار سمی و خفه کننده، جداً خودداری کنید.