با حذف این 5 خوارکی سلامتی‌تان را تضمین کنید


پایگاه خبری لقمه: اکثر متخصصان تغذیه با رژیمی سرشار از سبزیجات و میوه‌های تازه موافق هستند، مصرف گوشت به اندازه کافی و کربوهیدرات‌های پیچیده مانند جو و عدس را می‌پذیرند و آن را یکی از بهترین راه‌ها برای حفظ سلامتی بدن می‌دانند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از Dailystar، در این گزارش 5 خوراکی که بلافاصله آن را باید کنار بگذارید تا سلامتی‌تان تضمین شود را بهتان معرفی کرده‌ایم.

نوشابه‌های گازدار، این نوشیدنی پرطرفدار که حاوی 46 گرم کالری شیرین است در راس خوراکی‌های پر ضرر قرار دارد. پوسیدگی دندان، چاقی، ابتلا به دیابت نوع 2، زوال عقل، حملات قلبی، سکته‌های مغزی و ابتلا به برخی از سرطان‌ها گوشه‌ای از خطرات مصرف این دسته از نوشدنی‌هاست.

 

گوشت‌های فراوری شده، سوسیس، کالباس، هات داگ، بیکن و دیگر فراورده‌های گوشتی صنعتی، فراوری شده محسوب می‌شوند . همان طور که می‌دانیم این خوراکی‌ها سرشار از نیترات بوده و مصرف آن دیابت، بیماری‌های قلبی و سرطان را به همراه دارد. محققان می‌گویند مصرف گوشت‌های فراوری شده علائم مربوط به آسم را نیز وخیم‌تر می‌کند. همچنین یک پژوهش نشان داد، کسانی که زیاد گوشت فراوری شده می‌خورند، معمولا سبک زندگی ناسالمی دارند، سیگار می‌کشند، کم ورزش می‌کنند و اکثرا چاق هستند. در طی این پژوهش حدود ده هزار نفر به علت بیماری‌های قلبی، سرطان و بیماری‌های تنفسی جان خود را به دلیل مصرف این دسته از خوراکی‌ها از دست دادند.

 

ذرت تهیه شده در ماکروویو، یک گزارش از اداره غذا و دارو (FDA)، نشان می‌دهد مصرف ذرت تهیه شده در ماکروویو موجب ابتلا به سرطان و بیماری‌های تنفسی می‌شود. ذرت تهیه شده در ماکروویو شامل ترکیبات شیمیایی است که ریسک ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند. چرا که نوعی روکش شیمیایی نچسب که در لایه داخلی بسته بندی‌های ذرت‌هایی که مخصوص گرم کردن در مایکروویو هستند، وجود دارد که طی فرایند گرم کردن ذرت، تجزیه می‌شود و اسید «پرفلورواوکتانوئیک» تولید می‌کند. این ماده شیمیایی، با افزایش خطر بروز برخی سرطان‌ها مثل سرطان کبد و سرطان پروستات، در ارتباط است.

 

سس سویا، این خوراکی سرشار از سدیم بوده و مصرف زیاد نمک موجب ابتلای افراد به بیماری‌های قلبی و فشار خون بالا می‌شود. تحقیقات نشان داده است که مصرف بیش از اندازه سویا به دلیل وجود نمک فراوان می‌تواند موجب از دست دادن حافظه و آلزایمر شده و علاوه بر آن سکته قلبی، پوکی استخوان، سرطان معده، آسم و بیماری کلیوی به همراه داشته باشد.

 

چربی‌های ترانس، کلسترول بد خون را افزایش داده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را به شدت بالا می برد. چربی‌های ترانس همچنین باعث ایجاد التهاب در دیواره عروق شده و از این راه نیز در ایجاد پلاک‌های چربی و انسداد رگ‌های خونی قلب نقش دارند. چربی‌های ترانس در روغن‌های شیرینی‌پزی، روغن نباتی جامد، مارگارین‌ها ، شیرینی‌‌جات، غذاهای حاضری، غذاهای سرخ شده مثل پیراشکی و سیب‌زمینی‌ سرخ‌کرده و سایر غذاهایی که با روغن‌های هیدروژنه ‌، پخته یا سرخ شده‌اند، یافت می‌شوند.

بیتا نوروزی

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم آنلاین

کد: 10284 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير بازدید: 2051 ساعت: 12:42 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
2 قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ شهريور
3 رژیم غذایی گیاهی و بهبود کلسترول و قندخون ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
4 کمک عسل خام به کاهش کلسترول و قندخون ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
5 بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان
6 برگ بو برای لاغری فوری ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
7 مصرف روزانه تخم مرغ چقدر باید باشد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۹ تير
8 یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی ۱۳۹۹ جمعه ۴ مهر
9 کلسترول با گوشت سفید هم بالا می‌رود! ۱۳۹۸ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 حفظ سلامت قلب کمک با مصرف روزانه آجیل و سویا ۱۳۹۶ دوشنبه ۴ دي
11 با فواید جالب توجه بذر کتان آشنا شوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مایعات در زمستان چقدر مهم است؟ در فصل زمستان نیز مصرف مقادیر کافی آب و مایعات را ...

  تصفیه یونهای آب برای قلب مضر است یک متخصص تغذیه گفت: ‌‌آبهایی که توسط تصفیه‌کننده‌ه...

  راز سالادهای زنانه حتما برای‌تان پیش آمده كه روزی كسالت‌بار را تجربه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
چرا یکباره برخی غذاها را هوس می کنید؟ با این که مانند معمول غذا خورده بودم اما هوس کردم شکلات و کمی سیب زمینی بخورم. شنیدم که متخصصان میگن بین احساس گرسنگی و هوس ناگهانی تفاوت است.
باشگاه توسعه کسب و کار یونسکو ادعای سرطان زا بودن کلوچه نادری را رد کرد به دنبال انتشار خبری در رسانه‌های فارسی زبان بیگانه مبنی بر سرطان زا بودن محصولات کلوچه نادری به نقل از یک نشریه آلمانی، پس از بررسی‌ها و آزمایشات لازم، سلامت این محصول، بار دیگر تایید شد.
ارتباط سال تولد با چاقی متخصصان ادعا کردند که سال تولد فرد بر فعالیت نوعی ژنِ عامل افزایش خطر چاقی تاثیرگذار است.