حذف تدریجی ارز مرجع گوشت


این گزارش میدانی از توقف ارز مرجع برای برنج و ثبت سفارش گوشت با رابطه های خاص حکایت می کند.

به گزارش لقمه، توقف ارز مرجع برای وارد کنندگان برنج از یک هفته گذشته آغاز شده است، اما تایید و تکذیب مکرر مسئولین، تجار را سردرگم کرده است .

خبرگزاری فارس یک هفته پیش خبر داد ثبت سفارش برنج با ارز مرجع متوقف شده و با ارز مبادله‌ای انجام می‌شود اما مسئولان وزارت صنعت و سخنگوی مرکز مبادلات مرتباً این موضوع را تکذیب کردند، این در حالی است که تجار در حال حاضر با ثبت سفارش برنج با ارز مرجع مشکل دارند و چنین اتفاقی نمی‌افتد.

بنابر این گزارش صبح امروز هم صمد کریمی سخنگوی مرکز مبادلات ارزی در گفت‌وگو با خبر رادیو بار دیگر تاکید کرد: ثبت سفارش برنج با ارز مرجع همچنان انجام می‌شود، این اصرار کنجکاوی خبرنگار فارس را برانگیخت و سبب شد به سراغ وارد کنندگان برنج در مرکز ثبت سفارش استان تهران در ضلع شمالی میدان ولیعصر برود.

یکی از وارد کنندگان برنج به فارس گفت: ثبت سفارش برنج بیش از یک هفته است که با ارز مرجع متوقف شده است و فقط ارز مبادله‌ای به آن تخصیص می‌یابد.

یکی دیگر از افرادی که برای ثبت سفارش به این مرکز مراجعه کرده بود در این خصوص گفت: ثبت سفارش با ارز مرجع برای برنج فقط برای افرادی انجام می‌گیردکه از پیش از 10 روز گذشته نامه گرفته باشند .

یکی دیگر از تجاری که برای ثبت سفارش گوشت آمده بود گفت: در حال حاضر ثبت سفارش گوشت به صورت عادی با ارز مبادله‌ای انجام می‌شود، اما اگر رابطه قوی داشته باشید ممکن است ارز مرجع هم دریافت کنید.

این تاجر گفت: دولت بتدریج درحال حذف ارز مرجع گوشت است و در حال حاضر و ثبت سفارشهای بسیار کمی ارز مرجع تعلق می‌گیرد.

پیشتر محمد حسین برخوردار نیز از توقف ثبت سفارش برنج و گوشت با ارز مرجع خبرداده بود و احتمال این را داده بود که ثبت سفارش روغن هم با ارز مرجع متوقف شود.

بر اساس تصمیم دولت تعرفه واردات برنج برای تنظیم بازار بهتر از 45 درصد به 12 درصد کاهش یافته است تا به نحوی توقف ثبت سفارش با ارز مرجع جبران شود .


نقل از :فارس

کد: 3167 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۷ بهمن بازدید: 1768 ساعت: 11:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 افزایش ۳۰ درصدی قیمت حبوبات با حذف ارز ترجیحی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
3 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
4 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
5 سامانه یکپارچه خودرو حذف شد/ فروش خودرو از ۸ مهر ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
6 عوارض صادراتی زعفران حذف شد ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
7 تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
8 تاثیر ورزش بر حذف چربی های کبد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
9 حذف وعده های غذایی سبب کاهش طول عمر می شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
10 اصلاح یارانه نان و کالاهای اساسی تصمیم جسورانه دولت است ۱۴۰۱ جمعه ۱۶ ارديبهشت
11 ادامه ماسک زدن مانع بروز موج جدید کرونا ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۲ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آنچه باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید سبوس، پوسته سفت و هضم‌نشدنی روی دانه‌های غلات است ...

  چه کسانی نباید از شربت معده استفاده کنند؟ یک فوق تخصص گوارش و کبد تاکید کرد: افرادی که دچار ...

  چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زنان زودتر لاغر می شوند یا مردان؟ مردان غذا را به عنوان ماده ای برای سیر شدن و رهایی از گرسنگی می بینند و از این رو کاهش وزن برای آنها بسیار راحتتر و سریعتر اتفاق می افتد.
چه خوراکی‌هایی شکم را صاف و کدام شکم را چاق می کند؟ همه ما می‌دانیم که ورزش کردن باعث شکل گرفتن و سفت شدن عضلات بدن می‌شود اما بعد از کرانچ‌های بی‌شمار و دراز و نشست‌های نفس گیر، بعضی وقت‌ها می‌بینید شکم‌تان آنطور که باید سفت نشده و حسابی لج‌تان می‌گیرد!
آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید تنوع رنگی میوه‌ها و سبزی‌ها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگ‌ها به ما می‌گویند کدام رنگ از میوه‌ها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله می‌کند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماری‌ها را در بدن به حداقل می رساند.
مقایسه نان سفید و سبوس‌دار کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: به‌طور میانگین نان سبوس‌دار نسبت به نان سفید دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری دارد.