به گزارش لقمه، از سیب زمینی همیشه به عنوان یک غذای چاق کننده یاد شده است، اما تحقیقات جدید نشان میدهند که مصرف روزانه این ماده غذایی میتواند در کاهش فشارخون موثر باشد، بدون اینکه وزن را افزایش دهد. این تحقیق در دانشگاه پنسیلوانیا و روی 18 فرد مبتلا به فشارخون بالا که از اضافه وزن و چاقی نیز رنج میبردند انجام شد و نتایج آن در کنگره شیمی آمریکا ارائه گردید.
فشارخون سیستولیک و دیاستولیک این افراد بهطور منظم مورد ارزیابی قرار گرفت.پس از مصرف سیب زمینی، میانگین فشارخون دیاستولیک 3/4 درصد و فشار سیستولیک 5/3درصد کاهش یافت، در حالی که هیچ گونه افزایشی در وزن افراد این گروه مشاهده نشد.سیبزمینی بیشتر از سایر سبزیجات از رژیم غذایی افراد دارای اضافه وزن و چاق حذف میشود، زیرا این باور در میان مردم ایجاد شده است که به دلیل کربوهیدرات بالای سیب زمینی، باید در مصرف این ماده غذایی احتیاط نمود، در حالی که اگر سیب زمینی سرخ نشود و بدون کره، مارگارین، خامه و سس مایونز مصرف شود، تنها 110 کالری انرژی در ازای هر سیبزمینی به بدن میرسد، اما در مقابل بسیاری از مواد مغذی از جمله ویتامینها و ترکیبات شیمیایی مفید تامین میگردد.
نقل از :آرمان