به گزارش لقمه، میترا زراتی در گفتوگویی اظهار داشت: قند خون دانشآموزان در دوران كنكور ممكن است نوسان پیدا كند.
وی گفت: افت قندخون موجب سردرد میشود و دانشآموزان برای كاهش افت قندخون به مصرف شكلات و تافی رو میآورند كه میتواند موجب چاقی آنها شود.
این كارشناس تغذیه اضافه كرد: دانشآموزان در دوران كنكور برای پیشگیری از افت قند خون میتوانند از میوههای خشك مانند انجیر و خرما استفاده كنند.
زراتی بیان داشت: دانشآموزان كنكوری مصرف منابع امگا3 را فراموش نكنند؛ موادغذایی مانند ماهی، گردو، كنجد سرشار از منابع غذایی امگا3 است.
وی گفت: دانشآموزان به دلیل اینكه در طی روز پشت میز مینشینند، احتمال بروز یبوست در آنها زیاد است و مصرف زیاد میوهها را نباید فراموش كنند.
این كارشناس تغذیه اظهار داشت: بهترین میانوعده برای دانشآموزان آب هویج است كه موجب افزایش تمركز دانش آموزان میشود و مصرف انواع مركبات و میوههایی مانند موز كه سرشار از سروتونین است موجب آرامش آنها میشود.