به گزارش لقمه، از محققان این طرح با بیان اینکه این طرح با عنوان دستگاه خشک کن ترکیبی چند منظوره عرضه شده است، گفت: این دستگاه از چند منبع انرژی برای خشک کردن مواد غذایی استفاده میکند. وی با اشاره به عملکرد این دستگاه اظهار داشت: این دستگاه مواد غذایی را به صورت شناور در میآورد و با اعمال گرما به آن مواد غذایی را به طور یکنواخت و با حفظ کیفیت غذایی آن خشک میکند. عسکری منبع انرژی این دستگاه برای خشک کردن مواد غذایی را امواج الکترومغناطیس یا ماکروویو و انرژی حرارتی ذکر کرد و یادآور شد: با شناور شدن مواد غذایی امواج به داخل مواد غذایی نفوذ و آب آن را جداسازی میکند. این محقق کاهش مدت زمان خشک کردن مواد غذایی را از ویژگیهای مهم این دستگاه نام برد و خاطرنشان کرد: خشک کردن مواد غذایی با این دستگاه موجب میشود که مصرف انرژی را تا یک دوم کاهش دهد که با توجه به اینکه فرآیند خشک کردن مواد غذایی نیاز به صرف انرژی زیاد دارد استفاده از این دستگاه مقرون به صرفه خواهد بود. وی اندازی گیری مشخصات مواد غذایی از جمله کیفیت و وزن آن را از دیگر مزایای این دستگاه عنوان کرد و در این باره توضیح داد: این دستگاه به گونهای طراحی شده است که میتواند مواد غذایی را در حالت شناور به دفعات وزن کرده و مشخصات آن را از طریق کامپیوتر ثبت و ذخیره سازی کند.