خشک کردن موادغذایی به صورت شناور/ وزن کردن در هوا


پژوهشگران دانشگاه تهران دستگاهی برای خشک کردن مواد غذایی عرضه کردند که با شناور کردن آن علاوه بر خشک کردن می‌تواند وزن آن را نیز اندازه گیری کند.

به گزارش لقمه، از محققان این طرح با بیان اینکه این طرح با عنوان دستگاه خشک کن ترکیبی چند منظوره عرضه شده است، گفت: این دستگاه از چند منبع انرژی برای خشک کردن مواد غذایی استفاده می‌کند.

وی با اشاره به عملکرد این دستگاه اظهار داشت: این دستگاه مواد غذایی را به صورت شناور در می‌آورد و با اعمال گرما به آن مواد غذایی را به طور یکنواخت و با حفظ کیفیت غذایی آن خشک می‌کند.

عسکری منبع انرژی این دستگاه برای خشک کردن مواد غذایی را امواج الکترومغناطیس یا ماکروویو و انرژی حرارتی ذکر کرد و یادآور شد: با شناور شدن مواد غذایی امواج به داخل مواد غذایی نفوذ و آب آن را جداسازی می‌کند.

این محقق کاهش مدت زمان خشک کردن مواد غذایی را از ویژگی‌های مهم این دستگاه نام برد و خاطرنشان کرد: خشک کردن مواد غذایی با این دستگاه موجب می‌شود که مصرف انرژی را تا یک دوم کاهش دهد که با توجه به اینکه فرآیند خشک کردن مواد غذایی نیاز به صرف انرژی زیاد دارد استفاده از این دستگاه مقرون به صرفه خواهد بود.

وی اندازی گیری مشخصات مواد غذایی از جمله کیفیت و وزن آن را از دیگر مزایای این دستگاه عنوان کرد و در این باره توضیح داد: این دستگاه به گونه‌ای طراحی شده است که می‌تواند مواد غذایی را در حالت شناور به دفعات وزن کرده و مشخصات آن را از طریق کامپیوتر ثبت و ذخیره سازی کند.


نقل از :مهر

کد: 3216 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ بهمن بازدید: 1784 ساعت: 1:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
2 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
5 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
8 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
9 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
10 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
11 دسترسی به انسولین در کشور رو به بهبود است ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه گفت: بدغذایی یک اختل...

  علیرضا زالی: شهید فخری زاده از پیشگامان صحنه مبارزه با کرونا بود پایگاه خبری لقمه: فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرو...

  چگونه با تغذیه مناسب به جنگ سرطان برویم؟ هیچ ماده غذایی واحدی نمی‌تواند خطر سرطان را کاهش د...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جینسنگ چیست؟/ چرا اینقدر مهم شده است/جینسنگ و کاهش وزن یکی از جدیدترین خبرهای تغذیه‌ای که امروزه به گوش می‌رسد اندر خواص جینسنگ است؛ با این همه خبرهای مختلف ممکن است به این فکر بیفتید که واقعاً این جینسنگ برای چه خوب است؟ و یا این که اصلاً این جینسنگ (Ginseng) چیست؟
پاکیزه‌خوری، فضیلتی اخلاقی در اقتصاد اسلامی یک استاد دانشگاه گفت: انسان‌های طالب روزی حلال از کارها و اعمالی که در آلوده کردن روزی حلال نقش دارند پرهیز می‌کنند.
به آجیل "نه" نگویید مغزها از جمله گردو، بادام، فندق و ... به عنوان یک میان وعده سالم به حفظ سلامتی شما کمک می کنند. شرایط نگداری این گروه از مواد غذایی آسان بوده و به راحتی در محیط کار، دانشگاه و مدرسه قابل مصرف هستند.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.