خشک کردن موادغذایی به صورت شناور/ وزن کردن در هوا


پژوهشگران دانشگاه تهران دستگاهی برای خشک کردن مواد غذایی عرضه کردند که با شناور کردن آن علاوه بر خشک کردن می‌تواند وزن آن را نیز اندازه گیری کند.

به گزارش لقمه، از محققان این طرح با بیان اینکه این طرح با عنوان دستگاه خشک کن ترکیبی چند منظوره عرضه شده است، گفت: این دستگاه از چند منبع انرژی برای خشک کردن مواد غذایی استفاده می‌کند.

وی با اشاره به عملکرد این دستگاه اظهار داشت: این دستگاه مواد غذایی را به صورت شناور در می‌آورد و با اعمال گرما به آن مواد غذایی را به طور یکنواخت و با حفظ کیفیت غذایی آن خشک می‌کند.

عسکری منبع انرژی این دستگاه برای خشک کردن مواد غذایی را امواج الکترومغناطیس یا ماکروویو و انرژی حرارتی ذکر کرد و یادآور شد: با شناور شدن مواد غذایی امواج به داخل مواد غذایی نفوذ و آب آن را جداسازی می‌کند.

این محقق کاهش مدت زمان خشک کردن مواد غذایی را از ویژگی‌های مهم این دستگاه نام برد و خاطرنشان کرد: خشک کردن مواد غذایی با این دستگاه موجب می‌شود که مصرف انرژی را تا یک دوم کاهش دهد که با توجه به اینکه فرآیند خشک کردن مواد غذایی نیاز به صرف انرژی زیاد دارد استفاده از این دستگاه مقرون به صرفه خواهد بود.

وی اندازی گیری مشخصات مواد غذایی از جمله کیفیت و وزن آن را از دیگر مزایای این دستگاه عنوان کرد و در این باره توضیح داد: این دستگاه به گونه‌ای طراحی شده است که می‌تواند مواد غذایی را در حالت شناور به دفعات وزن کرده و مشخصات آن را از طریق کامپیوتر ثبت و ذخیره سازی کند.


نقل از :مهر

کد: 3216 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ بهمن بازدید: 1673 ساعت: 1:22 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطی‌های رب ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
3 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
4 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
5 دامن زدن به نابودی زمین‌های کشاورزی با انفعال بنیاد مسکن ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
6 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
7 تورم مواد غذایی ایران نزولی شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
8 هلال احمر ایران برای ارسال دارو و غذا به غزه اعلام آمادگی کرد ۱۴۰۲ جمعه ۲۸ مهر
9 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
10 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
11 احتمال افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تضمین سلامت زمستانی با این ۵ سبزی پایگاه خبری لقمه: برای این که با سرد شدن هوا هر وی...

  پوست کیوی و باید و نبایدهای مصرف آن بهتر است پوست میوه به دلیل استفاده از حشره‌کش‌ها د...

  زرده تخم‌مرغ به اندازه سیگار مضر است! لقمه: نتایج یك آزمایش جدید نشان داده است كه وقتی ص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سر و دست شکستن برای لاغری مرحله‌ای که در اثر آن انرژی ذخیره‌ای در بدن انسان که معمولاً به شکل بافت چربی است بسیار زیاد می‌شود را چاقی می‌گویند. کم‌تحرکی سالانه جان دو میلیون فرد چاق را در جهان می‌گیرد این در حالی است که، پژوهش‌ها نشان می‌دهد 58 درصد مردم جهان از کم‌تحرکی رنج می‌برند که این امر، عامل مشترک نخست در بیماری‌های دوران معاصر به شمار می‌رود.
بهترین زمان برای استفاده از سیر مردم معمولا از سیر گریزانند اما اگر خاصیت درمانی شگفت انگیز آن‌را بدانند، اشتیاق زیادی برای استفاده از آن پیدا خواهند کرد.
با خوردن به جنگ چربی ها بروید اگر قصد دارید چند كیلویی لاغر شوید و در عین حال نمی‌خواهید تن به رژیم‌های سخت غذایی بدهید، این مقاله را مطالعه كنید. محققان و متخصصان تغذیه برای پاسخگویی به افرادی كه قصد لاغر شدن دارند مواد غذایی را معرفی كرده‌اند كه می تواند چربی‌های بدن را بسوزاند.
قدیمی ترین میوه محبوب جهان را بهتر بشناسید موز یکی از پرمصرف‌ترین و محبوب‌ترین میوه‌های روی زمین و غنی از املاح و ریزمغذی‌های ضروری برای بدن است.