نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی از مزرعه تا سفره گسترده است


رئیس سازمان دامپزشکی کشور، گفت: گستره نظارت سازمان دامپزشکی بر سلامت فرآورده های خام دامی از مرتع و جایگاه های نگهداری و پرورش دام آغاز و تا لحظه عرضه به مصرف کننده ادامه می یابد.

به گزارش لقمه، سید محسن دستور در همایش غذای سالم،‌ از مزرعه تا سفره، کنترل بهداشتی، نظارت بر نقل و انتقال دام، طیور و فرآورده های خام دامی، صدور گواهی بهداشتی، نظارت بهداشتی جایگاهها، مراتع، محل نگهداری دام و سایر تاسیسات مربوط به پرورش دام، کارخانه های تولید خوراک دام و همچنین کشتارگاهها و کارخانه های بسته بندی فرآورده های خام دامی را بر عهده دارد.

وی هدف نهایی از فرایند کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده های دامی را تامین سلامت مصرف کنندگان ذکر کرد و ادامه داد: کنترل بهداشتی فرآورده های دامی، شناسایی، ارزیابی و کنترل و مخاطره های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیک را شامل می شود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور، افزود: غذا می تواند بعنوان یک حامل، بسیاری از اجرام عفونی و غیرعفونی را در خود حمل کند که در برخی موارد رشد جرم عفونی را حمایت کرده، به عنوان ناقل فعال و یا تنها نقش ناقل غیرفعال را ایفا کند.

به گفته وی، بیماری های غذازاد یا بیماریهای منتقله از طریق مواد غذایی در گروه بیماری های روده ای قرار می گیرند و به دنبال مصرف غذاهای آلوده به میکروارگانیسم های ناخواسته و یا سموم آن ها رخ می دهند.

 دستور افزود: در این راستا تولید فرآورده های دامی سالم، پیشگیری و حذف فرآورده های فاقد کیفیت، ارتقا سطح بهداشت و کیفیت فرآورده های دامی  و کاهش ضایعات در دستور کار قرار گرفته است که این اهداف با برنامه های بهبود شرایط بهداشتی نگهداری و پرورش، اجرای طرح ملی پایش باقیمانده ها، ساماندهی کشتارگاههای دام و طیور، نظارت بر حمل و نقل و همچنین تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک دنبال می شود.

 

همایش ملی غذای سالم ،از مزرعه تا سفره پنج شنبه 26 بهمن ماه در سالن ببین المللی ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

 




کد: 3249 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۹ بهمن بازدید: 2224 ساعت: 11:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
3 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
4 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
5 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
6 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
7 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
8 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
9 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
10 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
11 روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای تبلیغاتی، دشمن سلامتی چند سالی است که بازار کالاهایی که از طریق شبکه های...

  چربی موجب کاهش ماده خاکستری مغز می‌شود پایگاه خبری لقمه: نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد...

  بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک پایگاه خبری لقمه: نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت