زمان تهیه: دو ساعت و نیم مواد لازم برای حدود 100 قطعه آب نبات: پنیر خامهای: 85 گرم، نرم شود کره: یک قاشق غذاخوری، نرم شود پودر قند: سه پیمانه اسانس نعنا: 2 قطره رنگ غذایی خوراکی: (اختیاری) طرز تهیه: • درون کاسه بزرگی، پنیر خامهای، کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید. • اسانس نعنا را به آن اضافه کنید و در صورت تمایل، رنگ مورد نظرتان را به مخلوط اضافه کرده و یا آن را سفید رها کنید. • مخلوط را به شکل توپهای کوچکی درآورده، سپس آنها را درون پودر قند بغلطانید. • آب نباتها را روی کاغذ روغنی قرار داده و روی آنها را با چنگال آغشته به پودر قند به شکل تخت درآورید. • بگذارید حدود دو ساعت روی کاغذ روغنی خشک شوند، سپس آنها را درون فریزر یا یخچال قرار دهید. نکته: • آب نبات پنیری نعنایی را میتوانید درون قالبهای مختلف به اشکال گوناگون درآورید. ترجمه: شهره فرجی