آشنایی با روش تهیه آب نبات پنیری نعنایی


آب نبات پنیری نعنایی را در دهان بگذارید آب می‌شود.

زمان تهیه: دو ساعت و نیم

مواد لازم برای حدود 100 قطعه آب نبات:

پنیر خامه‌ای: 85 گرم،‌ نرم شود

کره: یک قاشق غذاخوری، نرم شود

پودر قند: سه پیمانه

اسانس نعنا: 2 قطره

رنگ غذایی خوراکی: (اختیاری)

طرز تهیه:

• درون کاسه بزرگی، پنیر خامه‌ای، کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید.

• اسانس نعنا را به آن اضافه کنید و در صورت تمایل، رنگ مورد نظرتان را به مخلوط اضافه کرده و یا آن را سفید رها کنید.

• مخلوط را به شکل توپ‌های کوچکی درآورده، سپس آن‌ها را درون پودر قند بغلطانید.

• آب نبات‌ها را روی کاغذ روغنی قرار داده و روی آن‌ها را با چنگال آغشته به پودر قند به شکل تخت درآورید.

• بگذارید حدود دو ساعت روی کاغذ روغنی خشک شوند، سپس آن‌ها را درون فریزر یا یخچال قرار دهید.

نکته:

• آب نبات پنیری نعنایی را می‌توانید درون قالب‌های مختلف به اشکال گوناگون در‌آورید.



ترجمه: شهره فرجی


نقل از :همشهری آنلاین

کد: 3303 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲ اسفند بازدید: 4524 ساعت: 7:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت خرید تضمینی گندم در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
2 برندهای کره ای با جنجال به دنبال سودبری از بازار ایران هستند ۱۴۰۰ پنج شنبه ۴ آذر
3 مصرف روزانه تخم مرغ چقدر باید باشد ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۹ تير
4 رژیم های ممنوعه غذایی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت
5 مانع تراشی کره ای ها در خرید دارو با بلوکه کردن پول نفت/از چشم ایرانی ها افتادید ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۳ فروردين
6 ۷۰۰ هزار دوز واکسن کرونای کوواکس به زودی به ایران می رسد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين
7 یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی ۱۳۹۹ جمعه ۴ مهر
8 سه استراتژی ممکن برای برخورد با همه‌گیری کرونا در ایران ۱۳۹۹ جمعه ۱۵ فروردين
9 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
10 کنترل آب شرب مناطق زلزله زده/ فیلترینگ مخازن و تانکرها ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ آبان
11 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغ...

  از این خوشمزه تابستانی غافل نشوید سرطان در دنیا روز به روز به طور پیوسته در بین انوا...

  بیماران برای مصرف محصولات پروبیوتیک با پزشک مشورت کنند یک متخصص تغذیه گفت: محصولات حاوی پروبیوتیک ممنوعیت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راهکارهای درمان بی اشتهایی کودکان بهبود وضعیت تغذیه،‌ گسترش و در دسترس بودن انواع خوراکی‌ها و البته تولید انبوه تنقلات متنوع اشتهای ناچیز معده‌های کوچک را به سرعت اشباع می‌کند و هنگامی که والدین مشاهده می‌کنند​ فرزندشان سر سفره غذا از خوردن امتناع دارد نگران و حیران می‌مانند که چگونه او را به خوردن تشویق کنند.
14 روش برای خوش‌طمع کردن غذاها آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند.
بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.
چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.