تعیین نرخ جدید خرید چای برای سال آینده


مدیر عامل اتحادیه چایکاران شمال از پرداخت باقی‌مانده مطالبات چایکاران تا پایان هفته جاری خبر داد و گفت: برای سال آینده در قیمت خرید برگ سبز چای تجدید‌نظر می‌شود.

به گزارش لقمه، ایرج هوسمی اظهار کرد: شرکت صدرا بر اساس تفاهم‌نامه‌ منعقد شده با سازمان چای، امسال به تعهدات خود عمل کرده و به گفته مسئولان تا پایان هفته جاری همه مطالبات چایکاران را پرداخت می کند.

وی افزود: تاکنون مطالبات 24 هزار چایکار که کمتر از 850 هزار تومان طلب داشتند، پرداخت شده و حدود 14 میلیارد تومان دیگر از مطالبات باقی‌مانده است.

مدیر عامل اتحادیه چایکاران شمال با بیان این‌که اکثر چایکاران مدعی هستند هنوز مطالبات خود را دریافت نکرده‌اند، گفت: امیدواریم تا هشت روز آینده مطالبات چایکاران پرداخت شده و در سال‌های آینده شاهد چنین ناهماهنگی‌هایی نباشیم.

هم‌چنین نعمت‌ یاورزاده، رییس سندیکای کارخانجات چای گفت: بر اساس آخرین مذاکرات صورت گرفته، شرکت صدرا تا پایان هفته‌ی جاری مطالبات چایکاران را به ‌طور کامل می‌پردازد.

امسال 110 هزار تن برگ سبز چای به ارزش 50 میلیارد تومان از باغات استان‌های شمالی برداشت شد که به گفته مسئولان تاکنون حدود 36 میلیارد تومان آن پرداخت شده است.

 


نقل از :ایسنا

کد: 3344 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۷ اسفند بازدید: 1756 ساعت: 9:55 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
2 صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
3 بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
4 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
5 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 چایی که فاسد شد و دلارهایی که دم کشید! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۹ آذر
7 ثبت سفارش چای سامانه ای شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
8 واردات چای تنظیم بازار منوط به خرید داخل ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
9 احتمال برداشت ۶ تن چای ترش در خرمشهر ۱۴۰۲ دوشنبه ۳۰ مرداد
10 جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک ۱۴۰۲ دوشنبه ۹ مرداد
11 واگذاری تنظیم بازار چای به بخش خصوصی ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۹ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهار نارنج، برای رفع تپش قلب مفید است بهارنارنج همان گل های درخت نارنج است که دارای بوی ...

  دوغ را در یخچال نگهداری کنیم یا نه؟ اضافه کردن ماست به شیر نجوشیده برای تهیه دوغ اصلا ...

  شیرینی ها را با دقت انتخاب کنید همه ما دوست داریم وزن متعادلی داشته باشیم. افراد ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه در دوران بارداری چاق نشویم؟ اگر وزنی بیش از آن چه پزشک توصیه کرده بود به دست آوردید، با پزشک راجع به آن صحبت کنید. در بیشتر موارد باید تا زایمان صبر کنید و پس از آن وزن اضافی را کاهش دهید.
جنین و نوزاد هم آجیل دوست دارند؟ برای بسیاری از زنان باردار و مادران جوان این سوال مطرح است که مصرف آجیل در دوران بارداری و شیردهی چه تاثیراتی بر سلامت آن‌ها خواهد داشت.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
جایگزین مناسب چیپس و پفک افراط و تفریط کودکان در مصرف غذاهای مضر سلامت یا غذاهایی که برای رشد او مفید هستند، به دغدغه‌ای برای والدین تبدیل شده است. یک متخصص تغذیه می‌گوید: ذائقه کودک را می‌توان با روش‌های مختلف و جایگزین کردن برخی مواد غذایی شکل داد.