صادرات 1.3 میلیارد دلاری مواد غذایی کشور در 11 ماه نخست امسال


معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به اینکه حجم صادرات غذایی کشور در11 ماه نخست‌امسال 1.3 میلیارد دلار ارزیابی شده است،گفت: با حضور در بازار تجارت مواد غذایی حلال این سهم را افزایش خواهیم داد. حلال این سهم را افزایش خواهیم داد.

به گزارش لقمه، کرمانشاهی، با اشاره به اینکه حجم تجارت خارجی کشور طی 11 ماه امسال رقمی بالغ بر 86 میلیارد دلار بوده است، اظهار داشت: از این میزان حدود 38 میلیارد دلار سهم صادرات کشور به شمار می‌آید که در این میان بحث برند به ویژه برند حلال در حوزه صادرات اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند.

وی ضمن بیان اینکه در خصوص برند محصولات حلال باید به موضوعات مهمی توجه نمود، افزود: در حال حاضر در جهان جمعیتی بالغ بر 2 میلیارد نفر مسلمان وجود دارند که براساس مطالعات تجارت برندهای حلال 2 تریلیون دلار در دنیا است که سهم کشور ما رقمی حدود 1.5 درصد است.

کرمانشاهی اضافه کرد: اعتقاد داریم که بایستی کشور سهم مطلوبی را در این بازار تجارت جهانی به خود اختصاص دهد.  به نحوی که در بحث تجارت صادرات و بازاریابی برند حلال یکی از ابزارهای مهم به شمار می‌آید.

معاون سازمان توسعه تجارت ضمن گلایه از اینکه در حوزه برند حلال طی سالهای اخیر اقدامات قابل توجهی در کشور صورت نگرفته است،گفت: برخی از کشورها که شاید در مبانی اصلی برند حلال سهم کمتری را دارند گوی سبقت را از ما ربوده‌اند لذا  بر همه ما واجب است در زمینه  برند و برند سازی حلال که از مباحث مربوط به مبانی حقوقی و ساختارسازی است باید کار بیشتری را نسبت به گذشته انجام دهیم.

به گفته این مقام مسئول در سازمان توسعه تجارت، موضوع برند حلال برای نخستین بار در 1997 سال میلادی توسط کمیته مشترک فائو و سازمان تجارت جهانی تعریف شد به نحوی که اهمیت برند حلال به عنوان یک استاندارجهانی غذایی معیاری از کیفیت غذای سالم و بهداشتی در جهان را مطرح گردید.

وی با اشاره به اینکه برندحلال عاملی برای توسعه مبادلات و صادرات محصولات غذایی در میان کشورها است، گفت: موضوع برند حلال صرفاً به مباحث صنایع غذایی محدود نمی‌شود بلکه دامنه وسیع‌تری دارد چرا که  این امر عامل تضمین کننده کیفیت و سلامت مورد پذیرش کشورهای اسلامی و حتی کشورهای غیر اسلامی هم میتواند باشد.

 کرمانشاهی ضمن بیان اینکه در این خصوص موافقتنامه‌های متعددی بین کشورهای دنیا به امضا رسیده است، اضافه کرد: بنابراین توجه به برند حلال با توجه به روند توسعه یافتگی و سطح آگاهی افراد نسبت به امنیت و سلامت غذایی میتواند بسیار قابل اهمیت باشد.

وی افزود: بررسی‌ها نشان از آن دارد که حجم ارزش برند 100 کشور عددی بالغ بر دو هزار میلیارد دلار است که بدین ترتیب در حوزه برند سازی باید ورود پیدا کرده و با بکارگیری ارزش افزوده به عنوان یکی از اهرم‌ها و عامل در بازاریابی محصولات حضور داشته باشیم. تا جهش مطلوبی در حوزه صادرات صورت گیرد.

به گفته وی،  حجم صادرات غذایی کشور از سال گذشته حدود یک و نیم میلیارد دلار بوده که این رقم در 11 ماه نخست امسال حدود 1.3 دهم میلیارد ارزیابی شده است.

وی در ادامه به برگزاری همایش امروز برندهای حلال اشاره کرد و گفت: برگزاری اینگونه همایش‌ها می تواند سهم بسزایی در تجارت غذای حلال و ایجاد برندسازی در حوزه بازار یابی و توسعه صادرات کشور ایجاد نماید.

 


نقل از :تسنیم

کد: 3415 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۵ اسفند بازدید: 2081 ساعت: 9:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آمار صادرات کالا از مازندران اعلام شد ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
2 حجم صادرات گیاهان دارویی از ابتدای امسال تا کنون چقدر بود ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
3 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
4 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
5 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
6 برای میزان کشت و صادرات برنامهای نداریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۹ آذر
7 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
8 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
9 صادرات نان صنعتی ممنوع است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
10 صادراتی موفق به ارزش ۱۲۱ هزار میلیاردتومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
11 رشد ۲۱ درصدی صادرات محصولات غذایی و کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  همه حقایق وحشتناک درباره چیپس! تحقیقات نشان می دهد که خوردن یک بسته چیپس در روز ش...

  واقعیت‌هایی تلخ در مورد چای شیرین درست است که چای شیرین در وعده صبحانه مزه خوب و دلچ...

  غذاهای آلوده به باکتری لیستریا که می‌خوریم! با وجود باکتری لیستریا در طالبی، E. coli در جوانه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه کودک در سال اول تولد برای همه پدران و مادران ، سلامتی کودکانشان یکی از مهمترین دغدغه ها میباشد. از اساسی ترین عوامل تامین کننده سلامتی داشتن رژیم غذایی درست است.
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .
هر ایرانی یک شربت فروتونیک / تنها مکمل آهن بر پایه یون در دنیا پایگاه خبری لقمه: اولین داروی آهن با ساختار یونی، به شکل فرآورده طبیعی با نام فروتونیک در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی توسط محققان ایرانی رونمایی شد.
در یخچال تان را به روی کپک ببندید میوه، نان و هر خوردنی دیگری پس از مدتی کپک می زند. اصلا اگر چند روز از یخچال تان غافل شوید و در آن را باز نکنید تنها یک راه حل برای فرار از بوی بد یخچال تان برای تان باقی می ماند و آن راه حل هم ریختن مواد غذایی فاسد شده داخل سطل زباله است!