کوتاه شدن دست دلالان از محصولات ارگانیک


مجری برنامه ملی ترویج و توسعه تولید محصول سالم و ارگانیک یکی از اقدامات موثر برای تولید ارگانیک محصولات کشاورزی در سال جاری را ابلاغ سند راهبردی توسعه کشاورزی ارگانیک عنوان کرد.

به گزارش لقمه، محمد شریفی‌مقدم  اظهار کرد: تصویب لوگوی ملی با مجوز هیات دولت از اقدامات بسیار موثری بود که در راستای پیشرفت تولید ارگانیک محصولات کشاورزی صورت گرفته است.

وی افزود: محصولات ارگانیک باید با یک برند مشخص در کشور معرفی شوند اما به دلیل نبود رسمی این لوگو در کشور، تولیدکنندگان محصولات ارگانیک برای معرفی محصولات از لوگوهای بین‌المللی کشورهایی نظیر ژاپن، چین و اتحادیه اروپا استفاده می‌کردند که این روش علاوه بر سر در گمی که برای مصرف‌کننده به همراه داشت، سوء‌استفاده و دلال‌بازی‌هایی را نیز در پی داشت.

شریفی‌مقدم با اشاره به اینکه هدف از مصوبه لوگوی ملی ارگانیک معرفی محصولات داخلی است، افزود: این طرح ابتدا با نگاه معرفی محصولات ارگانیک محلی به تصویب رسید و در کنار آن به دلیل وجود پتانسیل بالای کشور در زمینه ارگانیک قصد ورود به صادرات بین‌الملل را دارد.

این کارشناس کشاورزی ارگانیک گفت: تصویب لوگوی ملی ارگانیک گامی بسیار موثر در جهت رشد و پیشرفت تولیدات ارگانیک محصولات کشاورزی است.

وی با بیان اینکه ابلاغ سند راهبردی توسعه کشاورزی ارگانیک از دیگر اقدامات خوبی بود که در راستای پیشرفت این صنعت صورت گرفت، افزود: برای کشاورزی ارگانیک تمام زوایای لازم نظیر کشاورز، زمین، آب، خاک و ... در کشور وجود داشت و تنها از لحاظ قانونی و سازمانی ضعف‌هایی دیده می شد که با تصویب این قانون این مشکل نیز حل خواهد شد.

شریفی‌مقدم با بیان اینکه بحث دامداری ارگانیک تلفیقی از مزرعه و دامداری در یک محوطه ارگانیک است، افزود: در واقع دامداری ارگانیک جدا از کشاورزی ارگانیک نیست و با وجود عشایر در کشور در این حوزه پتانسیل بسیار زیادی وجود دارد اما فعالیت این بخش تحت عنوان ارگانیک در 16 منطقه تازه شروع به کار کرده و در ابتدای راه است.

 


نقل از :ایسنا

کد: 3421 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۵ اسفند بازدید: 1965 ساعت: 10:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران برای تصاحب جایگاه دهم تولید دنیا در محصولات کشاورزی ارگانیک چه برنامه‌ای دارد؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۴ آذر
2 معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ۱۳۹۹ دوشنبه ۱۴ مهر
3 کافه رستوران شهاب حسینی آغاز به کار کرد ۱۳۹۷ شنبه ۱۸ اسفند
4 افزایش تولید محصولات ارگانیک در دستورکار دولت قرار گرفت/ واردات محصولات تراریخته باید ممنوع شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 برندسازی و بازاریابی محصولات ارگانیک در دستور کار منطقه آزاد انزلی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
6 علائم ناشی از سندرم روده‌ تحریک‌پذیر را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
7 چگونه با ته مانده سبزیجات سبزی بکاریم ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور
8 شیرینی صرفه جویی آب در مزارع با گرمک ارگانیک کردستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۵ مرداد
9 بدنتان هر روز را با این روش ها سم زدایی کنید ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ مرداد
10 5 مواد غذایی که سیستم اسمنی بدن را تقویت می کند ۱۳۹۶ شنبه ۷ مرداد
11 تنها ۲ درصد عسل تولیدی صادراتی است/افزایش صادرات با تولید عسل ارگانیک ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نقش ویتامین D در سلامت بدن ویتامین D از جمله ویتامین‌هایی است که دریافت آن از...

  لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر پایگاه خبری لقمه: جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت‌ه...

  10 ماده غذایی که سالم ترین خوراکی‌هادر سیاره زمین هستند پایگاه خبری لقمه: دیلی میل با انتشار یک گزارش 10 م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با اصول تغذیه در کوهستان هنوز کسی نتوانسته است رژیم غذایی مشخصی برای کوهنوردان بنویسد اما توصیه‌های پیشکسوتان این رشته در ارتفاعات کارساز است.
راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره نقره یکی از فلزات گرانبها و محبوب پس از طلاست که اکثر ما زیور‌آلات، مجسمه و آینه شمعدان یا ظروفی از این جنس در خانه داریم.اشیا و ظروفی که امروزه بیش از سابق مخاطب و خواهان پیدا کرده است و به همین دلیل در هر نقره‌فروشی مدل‌های گوناگونی از ظرف و ظروف از نمکدان و کارد و چنگال گرفته یا سرویس‌های چایخوری و... پشت ویترین جلوه‌گری کرده و دل از تماشاچیان پشت ویترین می‌برند. در این نوشتار ضمن اشاره به برخی از مواردی که هنگام خرید ظروف و اشیا نقره باید مدنظر قرار داد، به ارائه برخی اطلاعات در مورد این کالا پرداخته‌ایم. اگر به این موضوع علاقه‌مندید، ادامه مطلب را بخوانید.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.
چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغر بوده و نمی دانند، چگونه چاق شوند. هرچند اکثر افراد بدنبال لاغری هستند، اما خیلی ها هم چاق شدن برایشان آرزو است. بعضی ها برای شرکت در تیم های ورزشی و یا ماندن در تیم نیاز به چاق شدن دارند. بعضی دیگر احساس می کنند که با چاق شدن زیباتر و سالم تر بنظر می رسند. بدون توجه به دلیل شما برای چاقی، چگونگی چاق شدن بدون اینکه بسلامتی شما آسیبی برسد، در مقاله امروز راستینه بررسی شده است.