گوشت‌های فرآوری‌ شده خطر مرگ زودرس را تشدید می‌کنند


متخصصان تغذیه در اروپا اظهار داشتند: مصرف گوشت‌های فرآوری شده با افزایش خطر مرگ در میان جوانان ارتباط مستقیم دارد.

به گزارش لقمه، این متخصصان با بیان اینکه محصولات گوشتی فرآوری شده همچون سوسیس و همبرگر با افزایش خطر مرگ زودرس در افراد ارتباط دارد، اظهار داشتند: در این مطالعه 500 داوطلب از 10 کشور اروپایی مورد بررسی و آزمایش قرار گرفتند.


نتایج این آزمایشات نشان داد: مصرف گوشت‌های فرآوری شده احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان را در افراد مصرف‌ کننده افزایش می‌دهد.


این متخصصان همچنین دریافتند: مصرف بیش از اندازه گوشت‌های فرآوری شده 72 درصد، خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی و 11 درصد خطر مرگ ناشی از سرطان را تشدید می‌کند.


نقل از :ایسنا

کد: 3474 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۱۹ اسفند بازدید: 1899 ساعت: 3:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 علت افزایش قیمت گوشت اعلام شد/ قیمت گوشت در 7 اسفند 1401 ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
2 گوشت وارداتی بی کیفیت از بازار جمع شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
3 آشنایی با خوردنی‌ها و تنقلات لاکچری ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
4 نظارت دقیق شرعی بر گوشت‌های وارداتی و کشتارگاه‌های کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 آغاز عرضه گوشت ۳۳ هزار تومانی در فروشگاه‌ها/ بازار آرام گرفت ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
6 توزیع گوشت گرم دولتی در بازار روند افزایش قیمت را کنترل می کند ۱۳۹۵ يکشنبه ۳ بهمن
7 آشنایی با خواص گوشت شترمرغ ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر
8 در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۳ ارديبهشت
9 گوشت‌های هورمونی چه عوارضی برای بدن دارند ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ شهريور
10 روش تهیه کباب گوشت بره با سس لیمو ۱۳۹۳ يکشنبه ۹ شهريور
11 میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در مسافرت از خوردن غذاهای کنسروی اجتناب کنید وقتی با وفور سبزیجات و میوه های تازه روبرو هستیم چ...

  خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نی...

  بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فوت‌وفن‌های نگهداری آبغوره و آبلیمو به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا...
بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.
این فست فودهای آمریکایی را تحریم کنید شاید مردم آمریکا چاق ترین مردم دنیا باشند، ولی بدان معنا نیست که بازار آنها در انحصار فست فود باشد. فست فودهای زنجیره ای آمریکایی از جمله پیتزا هات، کی اف سی و مک دونالدز در نقاطی غیر از آمریکا غذاهایی ارائه می دهند که آمریکایی ها در کشور خودشان نمی توانند بخورند.
هر قرص را چه موقع باید خورد؟ بسیاری از ما مجبوریم برای پیشگیری یا درمان خود هر روز دارو بخوریم اما آیا می‌دانید هر دارویی را باید در زمان مناسبش در روز مصرف كرد؟ تحقیقات نشان داده خوردن داروها در زمان نادرست نه تنها اثر آنها را كم می‌كند بلكه در بعضی موارد ممكن است برای بدن مضر باشد. برای مثال خوردن داروهایی مانند داروی درمان آرتروز، پوكی استخوان یا سوزش معده در زمان مناسب می‌تواند تاثیر شگفت‌انگیزی روی میزان اثر آنها داشته باشد و زمان بهبود شما را به‌طور چشمگیری كاهش دهد.