گوشت‌های فرآوری‌ شده خطر مرگ زودرس را تشدید می‌کنند


متخصصان تغذیه در اروپا اظهار داشتند: مصرف گوشت‌های فرآوری شده با افزایش خطر مرگ در میان جوانان ارتباط مستقیم دارد.

به گزارش لقمه، این متخصصان با بیان اینکه محصولات گوشتی فرآوری شده همچون سوسیس و همبرگر با افزایش خطر مرگ زودرس در افراد ارتباط دارد، اظهار داشتند: در این مطالعه 500 داوطلب از 10 کشور اروپایی مورد بررسی و آزمایش قرار گرفتند.


نتایج این آزمایشات نشان داد: مصرف گوشت‌های فرآوری شده احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان را در افراد مصرف‌ کننده افزایش می‌دهد.


این متخصصان همچنین دریافتند: مصرف بیش از اندازه گوشت‌های فرآوری شده 72 درصد، خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی و 11 درصد خطر مرگ ناشی از سرطان را تشدید می‌کند.


نقل از :ایسنا

کد: 3474 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۱۹ اسفند بازدید: 2134 ساعت: 3:40 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 علت افزایش قیمت گوشت اعلام شد/ قیمت گوشت در 7 اسفند 1401 ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
2 گوشت وارداتی بی کیفیت از بازار جمع شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
3 آشنایی با خوردنی‌ها و تنقلات لاکچری ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱ آبان
4 نظارت دقیق شرعی بر گوشت‌های وارداتی و کشتارگاه‌های کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
5 آغاز عرضه گوشت ۳۳ هزار تومانی در فروشگاه‌ها/ بازار آرام گرفت ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
6 توزیع گوشت گرم دولتی در بازار روند افزایش قیمت را کنترل می کند ۱۳۹۵ يکشنبه ۳ بهمن
7 آشنایی با خواص گوشت شترمرغ ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر
8 در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۳ ارديبهشت
9 گوشت‌های هورمونی چه عوارضی برای بدن دارند ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ شهريور
10 روش تهیه کباب گوشت بره با سس لیمو ۱۳۹۳ يکشنبه ۹ شهريور
11 میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیتزا و ساندویچ اختلال خواب می‌آورند یک روانپزشک گفت: مصرف غذاهای محرک، فلفل‌دار، فست‌ف...

  تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشک...

  هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب پایگاه خبری لقمه: مدیر مؤسسه آب دانشگاه تهران با هشدار درباره تداوم خشکسالی و اثرات تغییر اقلیم گفت: ایران کشوری خشک و نیمه‌خشک است، اما سال‌های اخیر دسترسی آسان به آب، تصور باطل پرآبی ایجاد کرده؛ توهمی که با صرفه‌جویی و تغییر سبک زندگی باید از آن عبور کنیم.
درویش پور: چرا منتظر نوروز نباشیم؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل برج میلاد گفت: ما در محدوده پر التهابی از زمین زندگی می کنیم؛ نوروز اگر می تواند بهانه ای باشد برای همدلی چرا بر چشم نگذاریمش؟ نوروز با خودش رنگ می آورد و بر سیاهی و تیرگی غلبه می‌کند؛ چرا منتظرش نباشیم؟
طالع‌بینی در كافی‌شاپ تا به حال می‌دانستید كه این‌كه به چه دسری علاقه‌مند هستید می‌تواند تا اندازه زیادی ابعاد وجودی شخصیت شما را آشكار كند؟ از بین دسرهای زیر یكی را انتخاب ‌كنید و با خواندن جواب‌ها خودتان را بهتر بشناسید.
شلغم غذای مغز و اعصاب یک کار‌شناس صنایع غذایی با بیان این مطلب که شلغم دارای بسیاری از ویتامین‌ها از جمله A، B۱، B۲، B۳، C گفت: شلغم دارای مواد معدنی از جمله آهن، ارسنیک، پتاسیم، روبیدیم، سدیم، فسفر، کلسیم، گوگرد می‌باشد.