ترایفل توت فرنگی؛ دسری خوشمزه


ترایفل توت فرنگی یکی از انواع دسرها است.

مواد اولیه :

    كیك اسفنجی 200 گرم
    ژله توت‌فرنگی و آناناس از هر کدام 100 گرم
    كرم وانیلی 200 گرم
    توت‌فرنگی تازه 300 گرم

مواد لازم كرم وانیلی:

شیر                                نصف پیمانه

تخم‌مرغ                           سه عدد

خامه فرم‌گرفته                  150 گرم

آرد نشاسته ذرت              دو قاشق سوپخوری

وانیل                              1/4قاشق چایخوری

پودر قند                          150 گرم

 

طرز تهیه ترایفل:

توت‌فرنگی‌ها را شسته و خشك كنید. كیك اسفنجی را به صورت مكعب‌های كوچك برش دهید. ژله توت‌فرنگی و آناناس را هم شكل مكعب خرد كنید. برای هر نفر یك لیوان در نظر گرفته و به كمك قیف انتهای لیوان‌ها را كرم ریخته و به ترتیب كیك، توت‌فرنگی، ژله و دوباره كرم اضافه كنید تا لیوان پر شود در نهایت با كمك قیف با كرم روی ترایفل را شكوفه زده و یك توت‌فرنگی روی آن قرار می‌دهیم.

 

طرز تهیه كرم وانیلی:

ابتدا زرده و سفیده را جدا كرده و زرده را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا كشدار و سفید شود. (سه دقیقه). آرد ذرت را در شیر حل كرده و مخلوط زرده را نیز به آن اضافه كنید. مایه را داخل ظرف مناسبی كه بهتر است لعابی باشد ریخته و روی حرارت ملایم با قاشق شروع به هم زدن كنید تا غلیظ شود. كرم را از روی حرارت برداشته و صبر كنید كمی خنك شود. سفیده تخم‌مرغ را در كاسه‌ای با همزن برقی بزنید تا خشك و سفید شود و به كمك لیسك سفیده را به كرم اضافه كنید و دوباره روی حرارت گذاشته هم زده تا غلیظ شود. كرم را پس از غلیظ شدن از روی حرارت برداشته، وانیل را اضافه كرده و صبر كنید تا كاملا خنك شود خامه را به كرم افزوده و مخلوط نمایید. این كرم به تنهایی دسر لذیذی می‌باشد.


نقل از :آشپزی خانواده سبز

کد: 3632 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۵ فروردين بازدید: 5302 ساعت: 3:19 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش تهیه ترایفل نان ‌زنجبیلی و شکلات سفید ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا بچه‌ها از سبزیجات سبز بدشان می‌آید قیافه‌ی این طفل معصوم را ببینید با دیدن بروکلی چه ...

  اسیدهای چربی که خود چربی سوزند! این اسیدهای چرب با تغییر در آنزیم هایی که باعث چرب...

  قارچ را داغ داغ بخورید! مهم نیست کدام نوع آن را انتخاب می‌کنید؛ صدفی یا مع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت