• تعداد: 10 تا 12 نفر • زمان تهیه: 50 دقیقه • زمان پخت: 25 دقیقه • زمان سرد شدن: 2 ساعت مواد لازم برای نان زنجبیلی: • دو پیمانه آرد کامل • 1.5 قاشق چایخوری جوششیرین • یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل • یک قاشق چایخوری پودر دارچین • نصف قاشق چایخوری نمک • یک پیمانه شیره چغندر • ¾ پیمانه آب • نصف پیمانه کره • ¼ پیمانه شکر قهوهای • دو عدد تخممرغ خامه شکلات سفید با طعم لیمو: • 4 عدد زرده تخممرغ • دو عدد تخممرغ • نصف پیمانه شکر • نصف پیمانه آب لیموترش • 55.5 گرم شکلات سفید خرد شده • یک پیمانه خامه فرم گرفته • کمپوت آلبالو • 340 گرم آلبالو • نصف پیمانه آب • نصف پیمانه شکر • دو قاشق غذاخوری شکلات زنجبیلی طرز تهیه 1. برای تهیه نان زنجبیلی، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم و قالب مستطیلی را چرب کنید. یا کف آن کاغذروغنی قرار دهید. در یک کاسه متوسط، آرد، جوششیرین، زنجبیل، دارچین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید. 2. در یک قابلمه کوچک شیره چغندر، آب، کره و شکر قهوه ای را با یکدیگر مخلوط کنید و تا زمانی حرارت دهید که شکر قهوهای آب شود. در یک کاسه بزرگ، دو عدد تخممرغ را هم بزنید تا پف کنند. به آرامی مخلوط شیره چغندر را به آن اضافه کنید. سپس مخلوط آرد را اضافه کنید و مواد را داخل قالب آماده شده بریزید. آن را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا مغز کیک نیز کاملا پخته شود. نان زنجبیلی را روی توری قرار دهید تا خنک شود. 3. دوسوم نان زنجبیلی را خرد کنید و کنار بگذارید. 4. برای تهیه خامه شکلات سفید با طعم لیمو، در یک کاسه متوسط، زرده تخممرغ، تخممرغهای کامل، شکر و آب لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط به طور مرتب هم بزنید تا مایه غلیظ شود. اگر قلمبه هایی در خمیر وجود داشت آن را هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس از روی حرارت بردارید و شکلات سفید را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و آن را داخل یخچال قرار دهید. 5. در یک کاسه بزرگ، خامه فرم گرفته را بزنید را پف کند. نصف پیمانه از این خامه را کنار بگذارید. بقیه آن را به مخلوط شکلات سفید اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. 6. برای درست کردن ترایفل، باید به ترتیبی که گفته می شود مواد را روی هم داخل کاسه ترایفل بچینید. در لایه اول نیمی از خامه شکلات سفید لیمویی را بریزید. در لایه دوم، تکه های نان زنجبیلی بریزید. در لایه سوم، بقیه خامه شکلات سفید لیمویی را بریزید. در لایه چهارم، کمپوت آلبالو (یا میوه دلخواه) را قرار دهید. در لایه پنجم نیز نصف پیمانه خامه فرم گرفته باقی مانده و شکلات زنجبیلی را بریزید. بازگشت به صفحه نخست