چرا شیرهای نایلونی طعم شیرخشک می‌دهد؟


چرا برخی از کارخانه‌های فرآورده‌های لبنی علاقه خاصی به تولید شیر پاستوریزه با طعم شیر خشک آن هم تنها در شیرهای نایلونی که تأمین‌کننده سلامت قشر ضعیف جامعه است، دارند.

به گزارش لقمه، مدیرعامل اتحادیه فرآورده‌های لبنی گفت: استفاده از شیرخشک برای تولید فرآورده‌های لبنی صرفه اقتصادی نداشته و خرید شیر تازه از دامدار هزینه کمتری برای صنایع لبنی دارد.

محمدرضا اسماعیلی با بیان اینکه باور استفاده از شیرخشک در تولید فرآورده‌های لبنی را دامداران در ذهن مردم ساخته‌اند، افزود: شیر پاستوریزه‌شده در مواقعی طعمی نزدیک به شیرخشک دارد که ممکن است به‌دلیل استفاده از طعم‌دهنده‌های خاص و نحوه پاستوریزه کردن شیر در حرارت بالا باشد.

وی خاطرنشان کرد: در صورتی که برای تهیه شیر از شیرخشک استفاده شود، یک‌هزار و 500 تومان برای صنایع لبنی هزینه دارد. این در حالی است که به‌راحتی می‌توان شیر تازه دامدار را به قیمت هر کیلوگرم 900 تومان خریداری کرد.

مدیرعامل اتحادیه فرآورده‌های لبنی ادامه داد: استفاده از شیرخشک در تولید شیر افسانه بوده و طعم شبیه شیرخشک تنها به‌دلیل مشکلات فنی کارخانه‌ها است.

اسماعیلی تصریح کرد: برای تبدیل شیر خشک به شیر پاستوریزه باید به آن خامه اضافه شود که این امر هزینه بالایی برای صنایع دارد.

وی در پایان یادآور شد: زمانی شیر خشک از عراق به کشور قاچاق می‌شد، ولی در حال حاضر قیمت شیرخام در ایران از تمام کشورهای دنیا ارزان‌تر است.

گفتنی است، شیرهای نایلونی تولیدشده بعضی از صنایع لبنی حتی در مواردی برندهای معروف دارای طعم شیرخشک در محصول خود هستند و دامداران در تحویل شیر خود به کارخانه‌های لبنی با مشکل روبه‌رو می‌شوند. حال دلیل این امر مشخص نیست که چرا برخی از کارخانه‌های فرآورده‌های لبنی علاقه خاصی به تولید شیر پاستوریزه با طعم شیر خشک آن هم تنها در شیرهای نایلونی که تأمین‌کننده سلامت قشر ضعیف جامعه است، دارند.


نقل از :مهر

کد: 3681 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱ ارديبهشت بازدید: 2031 ساعت: 2:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
2 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 ترس از عملیات خونخواهی ایران اقتصاد اسرائیل را بهم ریخته ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
6 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
7 ۱۰۰ میلیون دلار به بازار شیر خشک تخصیص یافت ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر
8 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
9 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
10 رشد ۷۷ درصدی تامین ارز واردات شیرخشک ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
11 جان باختن جوان ۲۵ ساله شیروانی در استخر کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از ۱۴ غذای معجزه گر غافل نشوید همه انسان ها می خواهند با رعایت رژیم غذایی خوب و ص...

  چاره‌ای برای پرخوری استرسی هر كسی كه در پیتزا یا بستنی دنبال آرامش می گردد می...

  لبنیات محلی بخوریم یا نه؟ آیا واقعا این لبنیات محلی و طبیعی هستند و چه افراد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.
گلاب‌گیری در کوچه‌های قدیمی تهران+ عکس گلاب ناب کاشان و کرمان شنیده‌اید اما کسی تا به حال از گلاب ناب تهران چیزی نگفته است. گلابی که سال هاست در کوچه پس کوچه‌های جنوب تهران از دیگ‌های مسی می‌جوشد و در شیشه‌های نیزه‌ای راهی خانه و مغازه می‌شود.
آشنایی با انواع گرسنگی گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز می‌کند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز می‌کند انواع گرسنگی‌های دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.
مستحبات و مکروهات غذا خوردن در این مقاله، برخی از مواردی که باید هنگام خوردن غذا رعایت شوند، اموری که ترک آنهاهنگام غذا خوردن شایسته است،حالاتی که غذا خوردن در آنها نکوهش شده،آدابی که رعایت آنها به هنگام غذا خوردن با دیگران ضروری است وآداب پایان غذا و برچیدن سفرهاز نظر احادیث و روایات اسلامی برشمرده شده است.