چرا شیرهای نایلونی طعم شیرخشک می‌دهد؟


چرا برخی از کارخانه‌های فرآورده‌های لبنی علاقه خاصی به تولید شیر پاستوریزه با طعم شیر خشک آن هم تنها در شیرهای نایلونی که تأمین‌کننده سلامت قشر ضعیف جامعه است، دارند.

به گزارش لقمه، مدیرعامل اتحادیه فرآورده‌های لبنی گفت: استفاده از شیرخشک برای تولید فرآورده‌های لبنی صرفه اقتصادی نداشته و خرید شیر تازه از دامدار هزینه کمتری برای صنایع لبنی دارد.

محمدرضا اسماعیلی با بیان اینکه باور استفاده از شیرخشک در تولید فرآورده‌های لبنی را دامداران در ذهن مردم ساخته‌اند، افزود: شیر پاستوریزه‌شده در مواقعی طعمی نزدیک به شیرخشک دارد که ممکن است به‌دلیل استفاده از طعم‌دهنده‌های خاص و نحوه پاستوریزه کردن شیر در حرارت بالا باشد.

وی خاطرنشان کرد: در صورتی که برای تهیه شیر از شیرخشک استفاده شود، یک‌هزار و 500 تومان برای صنایع لبنی هزینه دارد. این در حالی است که به‌راحتی می‌توان شیر تازه دامدار را به قیمت هر کیلوگرم 900 تومان خریداری کرد.

مدیرعامل اتحادیه فرآورده‌های لبنی ادامه داد: استفاده از شیرخشک در تولید شیر افسانه بوده و طعم شبیه شیرخشک تنها به‌دلیل مشکلات فنی کارخانه‌ها است.

اسماعیلی تصریح کرد: برای تبدیل شیر خشک به شیر پاستوریزه باید به آن خامه اضافه شود که این امر هزینه بالایی برای صنایع دارد.

وی در پایان یادآور شد: زمانی شیر خشک از عراق به کشور قاچاق می‌شد، ولی در حال حاضر قیمت شیرخام در ایران از تمام کشورهای دنیا ارزان‌تر است.

گفتنی است، شیرهای نایلونی تولیدشده بعضی از صنایع لبنی حتی در مواردی برندهای معروف دارای طعم شیرخشک در محصول خود هستند و دامداران در تحویل شیر خود به کارخانه‌های لبنی با مشکل روبه‌رو می‌شوند. حال دلیل این امر مشخص نیست که چرا برخی از کارخانه‌های فرآورده‌های لبنی علاقه خاصی به تولید شیر پاستوریزه با طعم شیر خشک آن هم تنها در شیرهای نایلونی که تأمین‌کننده سلامت قشر ضعیف جامعه است، دارند.


نقل از :مهر

کد: 3681 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱ ارديبهشت بازدید: 2199 ساعت: 2:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
7 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای جلوگیری از بیماری‌های غذایی چه کنیم بیماریهای ایجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری می‌‌باشن...

  نکاتی در مورد بادمجان

  7عارضه مهم بی‌توجهی به مصرف نمک یددار یک فوق تخصص غدد با تاکید بر اینکه کمبود ید پس از ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

6 پیشنهاد سالم برای زنگ تفریح براساس اعلام مسوولان اداره سلامت وزارت آموزش و پرورش، قرار شده از امسال طرح توزیع غذای گرم در بوفه مدرسه‌ها، به‌خصوص مدارس تهران،‌ اجرا شود...
تاثیر ازدواج در چاقی زنان و مردان شاید از خواندن خبری که می‌خواهیم برایتان بگوییم خوشحال نشوید اما تحقیقات كارشناسان نشان می‌دهد که الگوی چاق شدن زنان و مردان بعد از ازدواج و طلاق متفاوت است. آنها معتقدند كه ازدواج و طلاق هر دو فاكتورهایی مضر برای اندازه دور كمر هستند چون زنان بعد از ازدواج و مردان پس از جدایی دچار چاقی و اضافه وزن می‌شوند.
بیماری‌های تابستانی را دور بزنید! محققان می‌گویند در تابستان فعالیت میکروب‌ها (باکتری‌ها، ویروس‌ها، انگل‌ها، قارچ‌ها و...) به شدت افزایش می‌یابد. هوای گرم رشد و فعالیت آنها را تشدید کرده و همین مسئله خطر ابتلا به بیماری‌‌های مختلف در قلب، کبد، کلیه، پوست، چشم و مغز را افزایش می‌دهد.
10 توصیه برای وعده های غذایی سالم پایگاه خبری لقمه: دانشگاه علوم پزشکی تهران ، 10 نکته برای وعده های غذایی سالم به مردم توصیه کرده است.