چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس


پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع زیاد ماده ای به نام اسید اوریک در بدن ایجاد شده و میتواند موجب بروز علائمی مثل درد و تورم در مفاصل شود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه ، تشکیل کریستال های اسید اوریک در مفصل موجب میشوند تا سلول های ایمنی بدن آنها را مهاجم تلقی کنند .بدنبال آن این سلول ها مواد شیمیایی خاصی بنام پروستاگلاندین و لوکوترین از خود ترشح میکنند که این مواد موجب ایجاد علائم التهاب در مفصل (درد و تورم) میشوند.

 

رسوب اسید اوریک در مفاصل میتواند در نهایت موجب تخریب آنها شود. سنگ کلیه و اختلال در عملکرد کلیه از دیگر عوارض این بیماری است.

 

این بیماری معمولا در سنین میانسالی بروز میکند و زمینه ارثی و خانوادگی دارد.

 

از علایم این بیماری درد شدید مفاصل به ویژه مفصل انگشت پا ,التهاب و سرخی این مفاصل را می توان نام برد.

توجه به نکات زیر در روند درمان این بیماری کمک دهنده می باشد

 

1. روزانه تا ۳۰ دقیقه فعالییت بدنی داشته باشید.

 

2. روزانه ۱۰ تا ۱۲ لیوان آب بنوشید.

 

3. از مصرف مواد غذایی پورین دار پرهیز کنید.

 

4. مصرف این سبزیجات را در برنامه ی خود ممنوع کنید: اسفناج, بامیه,قارچ,مارچوبه و ریواس

 

5. مصرف انواع گوشت قرمز و ماهی را محدود کرده و طبق دستور متخصص تغذیه به ۶۰ تا ۹۰ گرم در روز برسانید.

 

6. از مصرف انواع دل و جگر و قلوه پرهیز کنید.

 

7. برخی تحقیقات نشان میدهد که مصرف کلم نیز باید محدود شود.

 

8. مصرف نمک را محدود کنید.

 

9. مصرف آب میوه طبق دستور متخصص تغذیه برای شما مفید می باشد.

 

10. مصرف قندهای ساده ی خود را محدود کنید.

 

11. از مصرف الکل پرهیز کنید.

 

12. اگر اضافه وزن دارید حتما رژیم های کاهش وزن را در دستور کار قرار دهید.

 

تهیه و تنظیم : آیدا ضیف الدینی

منبع: مجموع مقالات سایت علمی پاب مد

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 10907 تاریخ نشر: ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۳ اسفند بازدید: 2188 ساعت: 7:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا مصرف چغندر می تواند موجب ابتلا به نقرس شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
2 این خوراکیها را با هم نخورید تا سرطان معده نگیرید ۱۳۹۴ شنبه ۲۸ آذر
3 با خواص درمانی انجیر آشنا شوید ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۸ مرداد
4 طرز تهیه سالاد مغذی برای نقرسی ها ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي
5 مبتلایان به نقرس از مصرف آب گوشت پرهیز کنند ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي
6 پیتزا برای چه کسانی از سم هم بدتر است؟ ۱۳۹۲ جمعه ۲۹ آذر
7 نخودفرنگی پوست را شاداب می كند ۱۳۹۲ شنبه ۱ تير
8 توت‌فرنگی، نوبرانه‌ای کم کالری ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۳ خرداد
9 عسل، مانع ریزش مو ۱۳۹۲ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 توصیه‌های غذایی برای بیماران مبتلا به نقرس ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۰ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تعادل فشار خون با یک تلخ خوشمزه وزارت بهداشت اعلام کرد: خوردن یک تکه شکلات تلخ در ...

  چاقی و اضافه وزن کبد را پیر می‌کند پزشکان هشدار دادند: اضافه وزن موجب فرسودگی سریع ک...

  فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت