به گزارش لقمه، نقیایی تصریح كرد: همچنین نخود فرنگی حاوی سه درصد پروتئین است كه از این حیث می تواند مفید بوده بخصوص اسید آمینه شاخه دار در آن نسبتا بالا می باشد كه می تواند در رشد كودكان و نوجوانان بسیار مفید باشد. این كارشناس تغذیه، اسید فولیك موجود در این ماده غذایی را نسبتا مناسب به میزان 127 میكروگرم ذكر كرد و افزود: ویتامینD موجود در آن نیز می تواند در حفظ و لطافت پوست موثر باشد و نقش آنتی اكسیدانی در پیشگیری از بیماریها ایفا كند. وی همچنین گفت: رنگ سبز این ماده غذایی نشان از وجود ماده ای بنام لوتئین دارد كه این رنگدانه در بینایی و حفظ بافت شبكیه نقش بسزایی دارد. نقیایی خاطرنشان كرد: به خاطر وجود پروتئین و پورین در این ماده غذایی، مصرف زیاد آن می تواند میزان اسید اوریك خون را بالا ببرد بنابراین در افرادی كه دچار بیماری نقرس و یا اسید اوریك بالای خون هستند توصیه می شود در مصرف آن دقت بیشتری کنند. بازگشت به صفحه نخست