صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
>
صفار هرندی از غرفه لقمه بازدید کرد
صفار هرندی از غرفه لقمه بازدید کرد
سومین دوره جشنواره و نمایشگاه بین المللی رسانههای دیجیتال از عصر روز چهارشنبه هفته گذشته، 8 مهرماه 1388، فعالیت خود را آغاز کرد که از مهمانان غرفه لقمه، وزیر سابق ارشاد بود.
لقمه:
سومین دوره جشنواره و نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال از عصر روز چهارشنبه هفته گذشته، 8 مهرماه 1388، فعالیت خود را آغاز کرد. این افتتاحیه با حضور حسینی وزیر ارشاد و تنی چند از نمایندگان مجلس برگزار شد.
در روزهای بعد بتدریج نمایشگاه از رونق بیشتری برخوردار گردید و پس از یکی دو روز اختلال در سیستم اینترنت نمایشگاه و با حضور نمایندگان خارجی بخش بین الملل نمایشگاه بطور رسمی بین المللی و کامل شد.
این گزارش حاکی است که به غیر از بخش فروش و بازیهای رایانهای که جذابیت و شلوغی خاص خود را دارند، با فعالیت غرفه های بخش اینترنت و بویِژه غرفه هایی چون صد چهره وبلاگ نویس، سینمای روز، کافه حزب الله و ... بازار مهمانان ویژه هم داغ است و هر روز شاهد حضور افراد سرشناس سیاسی، فرهنگی و هنری در نمایشگاه هستیم که حتی گاهی ایشان در جلسات مناظره و پرسش و پاسخ هم شرکت می کنند که خود ماجرایی است دیدنی!
اما در این بین حضور وزیر سابق ارشاد، صفارهرندی، شاید جالبتر از بقیه بود. او که بنیانگذار این جشنواره و نمایشگاه بود و مدیران جوانی را برای انجام اینکار به خدمت گرفته بود در بازدیدی بی سر و صدا به نمایشگاه آمد تا ثابت کند که هنوز پیگیر دغدغه های فرهنگی اش است و یاران جوان خود را که به نظر می رسد ایشان هم در اواخر راه منصبشان هستند، فراموش نکرده است.
گرچه هنوز مردم و غرفه داران او را جناب وزیر خطاب می کردند و اتفاقات مشابه باعث شده بود تا او به سرعت در محاصره افراد قرار گیرد اما فراغت از بار مسئولیت سنگین وزارت این فرصت را پدید آورده بود تا باوجود عجله ای که داشت، با حوصله بیشتر از بخشهای مختلف نمایشگاه دیدن کند و به گپ و گفت با غرفه داران نیز بپردازد.
در این میان حضور وزیر سابق ارشاد در غرفه سایت فراگیر لقمه که شاید یکی از فانتزیترینها به نظر بیاید، تجربه ای جالب و تعجب برانگیز بود. وی با دقت به توضیحات محمد صالح حجت الاسلامی، مدیر این سایت، درخصوص مسابقات ابداعی و خودجوش فرهنگی هنری عکاسی از سفره های سنتی ایرانی و استقبال ایرانیان مقیم خارج و اقصی نقاط کشور گوش داد و ضمن آرزوی موفقیت برای این سایت و دست اندرکارانش، توصیه هایی نیز در خصوص تقویت اجرای مسابقات ارائه کرد.
ما نیز برای او و یاران جوانش، بویژه مهندس صرامی که زمینه ساز این بازدید بود آرزوی سلامتی و توفیق داریم.
کد:
377
تاریخ نشر:
۱۳۸۸ يکشنبه ۱۲ مهر
بازدید:
2983
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم
۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3
پرده بدون سفره
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4
«تورم» سفره خانوادهها را کوچک کرد!؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5
تفاوتهای روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانیها و غذا خوردن روی میز
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
6
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7
تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچیهای پیشکسوت هیئات حسینی
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
8
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9
دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
10
«سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
11
خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس
۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دانهها و مغزها بهترین میان وعده برای دانش آموزان هستند
نوع چربی موجود در این گروه از نوع چربیهای مفید بو...
خطر ابتلا به تب مالت با مصرف بستنیهای سنتی و خامه محلی
ستنیهای سنتی و پنیر و خامه محلی مهمترین عامل انت...
۱۰ نشانه ابتلا به بیماری کلیه
بسیاری از افراد به بیماریهای مزمن کلیوی مبتلا هست...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چاقی و یک دنیا مشکل
همه می دانیم که کم کردن وزن برای بدن مفید است اما چه قدر؟ کافی است ۳ تا ۵ کیلوگرم کم کنید تا تاثیر آن را بر سلامت خود ببینید. به بیان دیگر کاهش ۱۰ درصد وزن کل بدن وضعیت جسمی شما را بهبود می بخشد.
هزار دلیل برای نوشیدن یک استكان چای داغ
شاید در حین نوشیدن چای هیچ وقت ذهنتان را درگیر چنین قضیهای نکرده باشید اما واقعیت درباره چای در بسیاری نکتهها نهفته بسیاری درباره چای است که بعید نیست خیلی از آدمهای چای خور هم از اصل ماجرا بیخبر باشند. آنچه که معمول است نوشیدن یک فنجان چای داغ برای رفع خستگی و کسالت مفید است یا یک پذیرایی معمول از مهمانهای خودمانی برای این که عدهای دور هم جمع شده و میخواهند گپ دوستانهای بزنند و در این میان یک فنجان چای داغ هم جمع را گرم و گیراتر میکند.
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر
پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالشهای پیشروی زیست محیطی است و آسیبهای خود را با تهدید سلامت انسانها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت میکشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.
روشهای ایجاد تنوع در ظاهر غذاها
پایگاه خبری لقمه: ظاهر غذای سرو شده در یک رستوران و یا حتی یک مهمانی خانگی می تواند جذابیت میز شما را چندین براب رکرده و رضایت غذاخوردن را دو چندان کند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است