خطر ریواس برای فشارخونی‌ها


یک کارشناس تغذیه عنوان کرد: ریواس سرشار از سلنیوم و روی است.

به گزارش لقمه، فرزاد بابایی در گفت وگویی با اظهار کرد: ریواس منبع غنی اسید سیتریک و اسید اسکوربیک(ویتامین ث) است.

وی افزود: ریواس به دلیل داشتن مقادیر زیاد سدیم در افرادی که فشار خون بالا دارند توصیه نمی‌شود. همچنین ریواس حاوی مقادیر چشمگیری از اگزالات است به همین دلیل بهتر است افرادی که سنگ کلیه دارند کمتر از آن استفاده کنند.

به گفته این کارشناس تغذیه، ریواس می‌تواند نقش مهمی در رقیق کردن خون و همچنین تعادل اسید و باز خون داشته باشد.

دکتر معصومی عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه رازی در ادامه گفت: ریواس در مناطق مرتفع و بلند که خاک‌های آهکی دارند، بیشتر رشد می‌کند.

وی در خصوص زمان رویش آن یادآوری کرد: از اوایل بهار تا حدود یک ماه می‌توان ریواس را چید البته رویش آن در مناطق سردسیر تا بیش از یک ماه نیز ادامه دارد.

به گفته این عضو هیات علمی و استاد دانشگاه رازی، مزه ترش و برگ‌های بزرگ و سبز از ویژگی های ظاهری ریواس است که می توان به کمک آنها این گیاه را شناخت.

معصومی گفت: برگ‌های ریواس بسیار بزرگ و پهن هستند و گاه اندازه آنها از کف دست بزرگ‌تر است. بهتر است این گیاه را قبل از این که گل بدهد چید و استفاده کرد.

وی افزود: بخشی از این گیاه که مورد استفاده قرار می گیرد، ساقه و دمبرگ آن است.


نقل از :ایسنا

کد: 3779 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۳ ارديبهشت بازدید: 3509 ساعت: 1:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
2 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
3 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
4 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
5 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
6 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9 عطاری‌ها زیر نظر معاونت‌های غذا و دارو فعالیت می‌کنند ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
10 تکذیب ادعای پذیرش بدون کنکور «مبینا نعمت زاده» در رشته پزشکی ۱۴۰۳ جمعه ۲۶ مرداد
11 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه از وارفتن كوفته تبریزی جلوگیری کنیم اگر اولین بارتان است که کوفته درست می کنید حتما با...

  این‌ها را بخورید تا سوی چشمانتان زیاد شود در این مقاله مواد غذایی مفیدی را معرفی می‌کنیم که...

  رنگ و اسانس می‌خوریم یا چای طبیعی؟ رییس سازمان چای که به گفته خودش تا به حال چای خارج...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
10 آب‌میوه‌ای که قندشان از نوشابه هم بیشتر است شکر موجود در آب‌میوه یکی از دلایل اصلی فاسد شدن دندان‌ها در کودکان است و قند برخی از آب‌میوه‌های موجود در سوپرمارکت‌ها بیشتر از قند نوشابه‌ها است.
ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن/ رنگ‌ها و وزن افراد رنگ‌ها روی عملکرد بدن ما تأثیرگذار هستند، به طور مثال بعضی از رنگ‌ها باعث بالا رفتن فشارخون افراد می‌شوند و ایجاد هیجان می‌کنند و بر عکس بعضی دیگر از رنگ‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در افراد می‌شوند.
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.