به گزارش لقمه، فرزاد بابایی در گفت وگویی با اظهار کرد: ریواس منبع غنی اسید سیتریک و اسید اسکوربیک(ویتامین ث) است. وی افزود: ریواس به دلیل داشتن مقادیر زیاد سدیم در افرادی که فشار خون بالا دارند توصیه نمیشود. همچنین ریواس حاوی مقادیر چشمگیری از اگزالات است به همین دلیل بهتر است افرادی که سنگ کلیه دارند کمتر از آن استفاده کنند. به گفته این کارشناس تغذیه، ریواس میتواند نقش مهمی در رقیق کردن خون و همچنین تعادل اسید و باز خون داشته باشد. دکتر معصومی عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه رازی در ادامه گفت: ریواس در مناطق مرتفع و بلند که خاکهای آهکی دارند، بیشتر رشد میکند. وی در خصوص زمان رویش آن یادآوری کرد: از اوایل بهار تا حدود یک ماه میتوان ریواس را چید البته رویش آن در مناطق سردسیر تا بیش از یک ماه نیز ادامه دارد. به گفته این عضو هیات علمی و استاد دانشگاه رازی، مزه ترش و برگهای بزرگ و سبز از ویژگی های ظاهری ریواس است که می توان به کمک آنها این گیاه را شناخت. معصومی گفت: برگهای ریواس بسیار بزرگ و پهن هستند و گاه اندازه آنها از کف دست بزرگتر است. بهتر است این گیاه را قبل از این که گل بدهد چید و استفاده کرد. وی افزود: بخشی از این گیاه که مورد استفاده قرار می گیرد، ساقه و دمبرگ آن است.