اختلاف شش تا 11 هزار تومانی کله پاچه از شمیران تا شهر ری


رییس اتحادیه طباخان از افزایش قیمت کله‌پاچه خام خبر داد.

به گزارش لقمه، رضا رواسیان اظهار کرد: این افزایش قیمت به دلیل دلال‌بازی و کار کسانی است که حجم اعظم کله و پاچه را از کشتارگاه‌ها خریداری و با قیمتی بیش از قیمت عرف به فروش می‌رسانند.

وی ادامه داد: این موضوع را با مجمع امور صنفی در میان گذاشته‌ایم اما تا به این لحظه هیچ کاری انجام نشده است.

او در مورد افزایش قیمت تصریح کرد: از اسفند‌ماه سال گذشته هر دست کله پاچه خام دو تا سه هزار تومان افزایش قیمت پیدا کرده است.

به گفته رواسیان قیمت مصوب کله‌پاچه در تهران 29 هزار تومان و شمیران و شهرری 35 تا 40 هزار تومان است و این تفاوت قیمت به اعضای اتحادیه تهران فشار وارد می‌کند.

رییس اتحادیه طباخان تصریح کرد: افزایش قیمت کله پاچه در ماه رمضان اعمال خواهد شد که این افزایش قیمت حداقل 20 درصد خواهد بود.

وی درباره‌ی قیمت‌ها گفت: در حال حاضر هر دست کله‌پاچه آماده 29 هزار تومان قیمت دارد که خام آن 22هزار و 500 تومان خریداری می‌شود. هم‌چنین هر پاچه 2000 تومان، زبان 6000 تومان، چشم 1000 تومان، بنا گوش 4000 تومان، مغز 4000 تومان و هر کاسه آب کله‌پاچه 1000 تومان به‌طور مصوب به فروش می‌رسد.


نقل از :ایسنا

کد: 3817 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت بازدید: 3377 ساعت: 1:09 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
2 آشنایی با شیرینی سنتی ایلامی‌ها در شب یلدا ۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
3 رد استفاده از داروی نظافت در پخت کله پاچه ۱۳۹۶ جمعه ۸ دي
4 فروش کله پاچه متناسب با اتومبیل مشتری! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
5 کله‌پاچه را برای صبحانه نخورید/ مصرف مغز گاو و گوسفند توصیه نمی‌شود ۱۳۹۴ شنبه ۲۵ مهر
6 با تنوع غذایی از سوء تغذیه در ماه رمضان پیشگیری کنید ۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
7 در خرید پسته به این نکات توجه کنید ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ اسفند
8 بهترین و بدترین قسمت كله‌پاچه كدام است؟ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۲ مرداد
9 هر روز به رستوران می‌روم/ غذای ترش دوست ندارم/ دیزی و کله‌پاچه خیلی دوست دارم ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد
10 خرید نان لواش و ماکارونی فله ممنوع ۱۳۹۳ شنبه ۲۰ ارديبهشت
11 15خوراکی برای تعطیلات نوروز ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تدابیر غذایی در فصل زمستان هر فصلی دارای مزاج است. مزاج فصل زمستان سرد و تر ا...

  تاثیر ویتامین C در برابر کووید-19 چقدر است؟ هیچ مکملی، از جمله ویتامین C، نمی تواند از ابتلا ب...

  در 3 ماهه اول بارداری گلپر نخورید! گلپر یکی از معروف‌ترین گیاهان در طب سنتی برای درما...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وقتی در ایران‌ گریه‌ کردم روزگاری که ما در آن زندگی می‌کنیم، سرشار از تحرک و پویایی است. جهانی که روز به روز بیشتر به انواع فناوری‌ها و پیشرفت‌ها دست پیدا می‌کند و آدم‌ها را به آن وابسته. این جهان پرشور با همه دستاوردهایش موجی از بحران هویت را به دنبال داشته است.
طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.
من سریع آشپزی می کنم برنامه «به خانه بر می‌گردیم» كه در حال حاضر هم از شبكه پنجم سیما در حال پخش است و طرفداران زیادی را هم به خود جذب كرده است، زمانی اجرای آن را فردی بر عهده داشت كه خود و مادر بزرگوارش از مجریان حرفه‌ای و توانا بودند. او كسی نیست جز سركار خانم «الهام صفوی‌زاده»، مجری خوش‌ذوقی كه اجرای زیبای او را در برنامه‌ها و شبكه‌های مختلف به یاد داریم. وی خاطرات خوبی را در برنامه آشپزی به یاد دارد.
چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.