6 دلیل برای خوردن پاپ کورن!


حالا که روزها بلند شده نیاز بیشتری به میان وعده احساس می‌شود، برای همین هم می‌توانید پاپ کورن را دریابید.

به گزارش لقمه، پاپ کورن را به نام‌های پف فیل و ذرت بو داده می‌شناسیم. حتماً شما هم از آب شدن این دانه‌های سفید در دهانتان لذت می‌برید.

پاپ کورن اگر سالم باشد یعنی نمک و چربی آن کم باشد یک میان وعده‌ی سالم و خوب است. می‌تواند پای ثابت تماشای فیلم و سریال باشد و در عین حال کمکی به حفظ سلامتی کرده باشد. با ما همراه باشید تا با چند دلیل خوب برای خوردن پاپ کورن یا همان ذرت بو داده آشنا شوید.

پاپ کورن بفرمایید پروتئین و فسفر

پاپ کورن حاوی پروتئین و فسفر قابل توجهی است و نسبت به میان وعده های ناسالم دیگری است که می‌خورید یک میان وعده‌ی فوق‌العاده محسوب می‌شود. باید بدانید که میزان آهن موجود در پاپ کورن حتی بیشتر از اسفناج و تخم‌مرغ است.

پاپ کورن دوستدار وزن ایده آل شما

اگر به دنبال وزن ایده آل و لاغری هستید پاپ کورن را دریابید. یک فنجان ذرت بو داده حاوی فقط 31 کالری است. البته باید حواستان باشد که خودتان در منزل پاپ کورن سالم یعنی بدون اضافه کردن روغن و کره و نمک زیاد تهیه کنید. در این صورت پاپ کورن تان بدون قند و بدون چربی و حاوی کالری کمی است. به بدنتان انرژی داده و زود سیرتان می‌کند. برای همین نیازی به پرخوری ندارید.

پاپ کورن منبع فیبرهای غذایی فوق‌العاده‌ای است

ذرت بو داده جزو دانه‌های کامل است. این یعنی این که منبع فوق‌العاده‌ی فیبرهای غذایی محسوب می‌شود. در واقع هر یک فنجان پاپ کورن حاوی 1.3 گرم فیبر است.

پاپ کورن مغذی و سرشار از آنتی‌اکسیدان

پاپ کورن همانند میوه‌ها و سبزی‌جات فیبر و آنتی‌اکسیدان دارد. باید بدانید که هر 100 گرم پاپ کورن 13 درصد پلی فنول‌های مورد نیاز روزانه‌ی ما را تأمین می‌کند. پوسته‌ی نازک طلایی رنگ پاپ کورن نیز حاوی بیشترین میزان آنتی اکسیدان‌ها می‌باشد.

پاپ کورن یک میان وعده‌ی فوق‌العاده

حالا که روزها بلند شده نیاز بیشتری به میان وعده احساس می‌شود برای همین هم می‌توانید پاپ کورن را دریابید. این دانه‌های سفید و خوشمزه علاوه بر این که گرسنگی شما را از بین می‌برد، آسیبی به رژیمتان (اگر رژیم گرفته‌اید) هم نمی‌زند.

پاپ کورن گلوتن ندارد

این هم یک خبر خوب برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند و دنبال مواد غذایی بدون گلوتن هستند. می‌توانید پاپ کورن را به جای نان سوخاری و مواد غذایی حاوی گلوتن دیگر روی مرغ و ماهی یا داخل سالادهایتان بریزید و از خواص آن بهره‌مند شوید.


نقل از :تبیان

کد: 3851 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 3885 ساعت: 9:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عوامل موثر در افزایش میل به مصرف خوراکی‌های شور چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
2 ترکیباتی که ارزش غذایی شما را افزایش می دهد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان
3 11 خواص بی نطیر پاپایا را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
4 احتمال تغییر قیمت شیرینی‌های پرمصرف از اردیبهشت ۱۳۹۴ شنبه ۱۵ فروردين
5 10 آب‌میوه‌ای که قندشان از نوشابه هم بیشتر است ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۶ مهر
6 ۹ چیزی که تیروئیدتان را تهدید می کند ۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ شهريور
7 آشنایی با خواص انواع فلفل های رنگی ۱۳۹۳ شنبه ۲۹ شهريور
8 «پاپایا» میوه ای برای تنظیم قاعدگی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۵ تير
9 یک آشپزخانه برزیلی مثل خود کشور برزیل است ۱۳۹۳ سه شنبه ۳ تير
10 ماسک های طبیعی برای درمان موخوره ۱۳۹۳ سه شنبه ۳۰ ارديبهشت
11 با این روش یک روزه کالری بسوزانید ۱۳۹۳ جمعه ۵ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کلسترول مفید و مضر را بهتر بشناسیم شاید تعجب کنید اگر بگوییم که کلسترول مضر نیست بلکه...

  شایع ترین علل روانی کاهش میل جنسی کاهش میل جنسی به عنوان یک اختلال جنسی در برخی از ا...

  توصیه های طب سنتی برای فصل بهار به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقابله با اشتباهات تغذیه ای همه ما کمابیش در زندگی ضعف‌هایی داریم که ما را آسیب‌پذیر می‌کنند. در حوزه تغذیه نیز این ضعف‌ها وجود دارند و به مراتب بیشتر هم هستند. وقتی سال‌ها به خوردن یک ماده غذایی نامناسب عادت کرده‌ایم دل کندن از آن خیلی سخت است حتی اگر بدانیم به سلامتی‌مان آسیب می‌زنیم. اما در مقابل این ضعف‌ها چه باید کرد؟
راه های مقابله با کودکان پُرخور و شکمو با شیطنت دستش را به سمت ظرف شیرینی‌ روی میز، دراز کرد. یک نگاهش به در بود که یکدفعه مادر وارد اتاق نشود و نگاه دیگرش به شیرینی‌های داخل ظرف که از عصر تا حالا دلش را برده بود! تا آمد یکی از آن شیرینی‌های بزرگ شکلاتی را که با ترافل‌های رنگی تزئین شده بود، بردارد سر و کله مادر با ابروهای درهم رفته و یک جیغ بنفش پیدا شد که می‌گفت: «آخه من با این شکم سیری‌‌ناپذیر تو باید چکار کنم؟!» حتما شما هم با چنین صحنه‌‌هایی مواجه شده‌اید.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
چگونه غذا بخوریم تا سالم بمانیم شاید دیده و یا شنیده اید كه افرادى با داشتن سرمایه ى بسیار و بهره مندى از همه گونه امكانات رفاهى و استفاده از انواع غذاهاى رنگارنگ ، از نعمتى بزرگ یعنى سلامتى محرومند و به همین دلیل از زندگى خود لذتى نمى برند! و بالعكس افرادى با خوردن غذایى معمولى و ساده در كمال صحت و سلامت عمرى طولانى مى كنند و از زندگى خود لذت مى برند. به راستى رمز و راز سلامتى در چیست ؟