یک آشپزخانه برزیلی مثل خود کشور برزیل است


کشورهای آمریکای جنوبی به مصرف فراوان حبوبات به خصوص لوبیا مشهور هستند.

به گزارش لقمه، مردمان کشورهای آمریکای جنوبی مانند سیب‌زمینی سرخ‌کرده‌ای که ما در کنار غذاهای‌مان می‌خوریم، از لوبیای پخته برای سرو انواع استیک و غذاهای گوشتی‌شان استفاده می‌کنند. البته گوشت سهم کمتری در غذاهای آن‌ها دارد. در این مطلب می‌خواهیم شما را با عادت‌های غذایی کشوری که مهد فوتبال جهان است، آشنا کنیم.

یک آشپزخانه برزیلی مثل خود کشور برزیل است؛ مجموعه‌ای از تنوع، رنگ و طعم. در این کشور می‌توانید گونه‌های متفاوتی از میوه‌ها را مشاهده کنید که البته مصرف بالایی در تهیه غذاها و دسرهای‌شان دارد؛ میوه‌هایی نظیر مانگو، پاپایا، موز، پرتقال و حتی انواع میوه‌های جنگلی.

جالب است بدانید که میوه‌ها جایگاه خاصی در صبحانه برزیلی‌ها دارند. یک بشقاب از میوه‌های جنگلی همراه نان تست و مربا و یک لیوان قهوه یا یک آب‌میوه خوش‌رنگ باز هم از همان میوه‌های مخصوص منطقه در سفره صبحانه برزیلی‌ها محسوب می‌شود اما وجه اشتراک همه مناطق این کشور، استفاده از برنج و حبوبات است. ترکیب این دو گروه غذایی شبیه پلوهای مخلوط ایرانی‌ها مثل لوبیاپلو، نخودپلو و… است.

حبوبات، یکی از محصولات رایج این کشور است که به سایر کشورها نیز صادر می‌شود؛ لوبیا سبز و قرمز، نخود سبز، باقلا و لپه را می‌توانید در بیشتر غذاهای برزیلی ببینید. آن هم از نوع آب‌پز که اگر از غذاهای گوشتی استفاده کنند، حتماً کنار بشقاب‌شان حبوبات را خواهید دید.

گوشت قرمز کم‌ترین سهم را در سفره غذای برزیلی‌ها دارد و بیشترین گوشت مورد استفاده، فرآورده‌های دریایی است. ماهی،میگو، گوشت کوسه و خرچنگ یکی از گزینه‌های اصلی وعده ناهار آن‌ها بوده که البته به صورت آب‌پز همراه با روغن زیتون به مصرف می‌رسد.

بعد از غذاهای دریایی، گوشت گاو و خوک بیشترین سهم غذایی را بین مردم برزیل داراست که به صورت استیک استفاده می‌کنند. کنار این غذاها تخم‌مرغ سرخ‌کرده و موز سرخ‌کرده هم می‌خورند! تعجب نکنید. ابتدای مطلب گفتیم موز هم یکی از میوه‌هایی است که در غذاهای برزیلی یافت می‌شود.

غذاهای سریع و آماده و البته کمی مزه دار (نمکی و فلفلی) هم جز تمایلات برزیلی‌هاست؛ غذاهایی مثل اسنک که البته خمیر این نوع غذاهای آماده را خودشان با آرد تهیه می‌کنند. محتویات اسنک‌ها شامل سبزی‌هایی مانند هویج، اسفناج، گوشت‌های تکه‌تکه شده، ذرت، فلفل دلمه‌ای و البته حبوبات است.

گوشت قرمز کم‌ترین سهم را در سفره غذای برزیلی‌ها دارد و بیشترین گوشت مورد استفاده، فرآورده‌های دریایی است.

شام نیز بخش سبک غذای آن‌ها را شامل می‌شود و ترجیح می‌دهند بیشتر از غذاهای آبکی استفاده کنند. سوپ سبزیجات اولین انتخاب آن‌هاست. در ضمن اگر علاقه‌ای به غذاهای سرخ‌کردنی ندارید، برزیل انتخاب مناسبی برای شماست.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7003 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۳ تير بازدید: 3188 ساعت: 12:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
2 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
3 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
4 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
5 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
6 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
7 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
8 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
9 رفع کم خونی و یبوست با آلو ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
10 خواص خربزه و هندوانه/میوه های غنی از ویتامین ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد
11 خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۴ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  پوست کیوی و باید و نبایدهای مصرف آن بهتر است پوست میوه به دلیل استفاده از حشره‌کش‌ها د...

  6 غذای مغز برای وعده صبحانه غذای مغز در وعده صبحانه می‌تواند عاملی برای ارتقا...

  سندرم روده تحریک پذیر و دوری از FOODMAP ها پایگاه خبری لقمه: سندرم روده تحریك پذیر یك بیماری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت