تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی


پایگاه خبری لقمه: چاقی شدید دوران کودکی می‌تواند امید به زندگی را به نصف کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه چاقی شدید دوران کودکی می‌تواند امید به زندگی را تقریباً به نصف کاهش دهد.  

نتایج تحقیق جهانی اخیر بینش‌های دقیقی را در مورد چگونگی تأثیر سن شروع، شدت و مدت چاقی در دوران کودکی بر سلامت طولانی مدت و امید به زندگی ارائه کرده است.
 
تحقیقات جدید ارائه شده در کنگره اروپایی چاقی در ونیز، ایتالیا، برای اولین‌بار تاثیر جنبه‌های مختلف چاقی دوران کودکی را بر سلامت طولانی‌مدت تعیین کرده است.
 
درک بهتر میزان دقیق عواقب بلندمدت و عواملی که آنها را هدایت می‌کنند، می‌تواند به اطلاع‌رسانی سیاست‌های پیشگیری و رویکردهای درمان، همچنین بهبود سلامت و افزایش طول عمر کمک کند.
 
محققان مدل چاقی با شروع زودرس ایجاد کردند. این مدل تأثیر چاقی دوران کودکی را بر بیماری‌های قلبی عروقی و همچنین امید به زندگی تخمین می‌زند.
 
 چهار متغیر کلیدی شامل سن شروع چاقی، مدت چاقی، تجمع خطر غیرقابل برگشت (معیار اثرات برگشت‌ناپذیر سلامتی حتی پس از کاهش وزن) و شدت چاقی بود.
 
این مدل نشان می‌دهد که چاقی در دوران کودکی با شروع زودهنگام و شدیدتر، احتمال بروز مشکلات مربوط به سلامتی را در مراحل بعدی زندگی افزایش می‌دهد.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست

 



کد: 15517 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد بازدید: 736 ساعت: 5:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
9 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
10 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  مصرف قهوه در دوران بارداری مجاز است؟ تحقیقات جدیدی که در رابطه با نوشیدن قهوه در دوران ...

  آلودگی هوا خطر كمبود ویتامین D را در نوزادان تشدید می‌كند نتایج یك مطالعه جدید نشان می‌دهد كه تماس مادران با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ناهار سالم لقمه: اکثر ما تا زمانی ‌که شکم‌مان به قاروقور نیفتد به فکر تهیه ناهار نمی‌افتیم. بعد از احساس گرسنگی هم هر چه به دستمان برسد می‌خوریم تا خودمان را سیر کنیم...
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
یک رژیم غذایی موثر فقط در 4 کلمه! برخلاف ملیت غربی‌اش، با ریزه‌کاری‌هایی که بیشتر شرقی است به مقوله غذا خوردن و رژیم گرفتن نگاه کرده است.