تهدید امید به زندگی با چاقی دوران کودکی


پایگاه خبری لقمه: چاقی شدید دوران کودکی می‌تواند امید به زندگی را به نصف کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه چاقی شدید دوران کودکی می‌تواند امید به زندگی را تقریباً به نصف کاهش دهد.  

نتایج تحقیق جهانی اخیر بینش‌های دقیقی را در مورد چگونگی تأثیر سن شروع، شدت و مدت چاقی در دوران کودکی بر سلامت طولانی مدت و امید به زندگی ارائه کرده است.
 
تحقیقات جدید ارائه شده در کنگره اروپایی چاقی در ونیز، ایتالیا، برای اولین‌بار تاثیر جنبه‌های مختلف چاقی دوران کودکی را بر سلامت طولانی‌مدت تعیین کرده است.
 
درک بهتر میزان دقیق عواقب بلندمدت و عواملی که آنها را هدایت می‌کنند، می‌تواند به اطلاع‌رسانی سیاست‌های پیشگیری و رویکردهای درمان، همچنین بهبود سلامت و افزایش طول عمر کمک کند.
 
محققان مدل چاقی با شروع زودرس ایجاد کردند. این مدل تأثیر چاقی دوران کودکی را بر بیماری‌های قلبی عروقی و همچنین امید به زندگی تخمین می‌زند.
 
 چهار متغیر کلیدی شامل سن شروع چاقی، مدت چاقی، تجمع خطر غیرقابل برگشت (معیار اثرات برگشت‌ناپذیر سلامتی حتی پس از کاهش وزن) و شدت چاقی بود.
 
این مدل نشان می‌دهد که چاقی در دوران کودکی با شروع زودهنگام و شدیدتر، احتمال بروز مشکلات مربوط به سلامتی را در مراحل بعدی زندگی افزایش می‌دهد.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست

 



کد: 15517 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ دوشنبه ۷ خرداد بازدید: 734 ساعت: 5:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 چاقی و پرخوری عصبی چرا و چگونه؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
7 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
8 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
9 چه وزن و شاخص توده بدنی نشانگر سلامتی است! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۶ تير
10 رابطه چاقی و دیابت بارداری/ احتمال بالای سزارین ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیاز خواص آنتی بیوتیکی و ضد مسمومیت دارد یک متخصص تغذیه در گفت‌وگویی در مورد مزایای مصرف پی...

  بهترین روش پخت ماهی هدف از خوردن ماهی چیست و چرا مصرف حداقل 2 وعده گوش...

  کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟ عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
نوشابه‌خوارترین مردم دنیا پاک شدن سینک ظرفشویی، حل کردن رسوب آهک و آدامس و یخ زدایی بهترین خدماتی است که از نوشابه‌ها بر می‌آید؛ حال قضاوت کنیم چنین ماده‌ای چه بر سر معده و دستگاه گوارش خواهد آورد.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
طبخ غذا با فویل در سفر چنانچه برای چند روزی قرار است در سفر باشید، یکی از هوشمندانه ترین راه های آشپزی، استفاده از فویل آلومینیومی است.