مواد لازم: گوشت مرغ پخته و خلال شده :۲/۱و۱ پیمانه کرفس خلال شده:۱ پیمانه هویج خلال شده:۲/۱ پیمانه فلفل دلمه خلال شده:۲/۱ پیمانه قارچ ورقه شده :۱ پیمانه ذرت پخته شده :۲/۱ پیمانه پیاز سرخ شده:۱ قاشق سوپخوری گوجه فرنگی تخم گرفته و خلال شده :۲/۱ پیمانه کره : ۱ قاشق غذا خوری سویا سس : مقداری طرز تهیه : روغن را داخل تابه ریخته کمی که گرم شد،گوشت و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید، آن گاه گوشت و پیاز رااز داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه ای را کمی تفت داده ، هویج و کرفس رادر تابه ریخته کمی همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید وکم کم هم بزنید هنگامی که همه ی مواد پخته شد ، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده کمی تفت بدهید. این غذا فقط باتفت دادن پخته می شود. از گوشت قرمز یا ماهی یا میگو نیز می توان استفاده کرد ، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد.