بهترین روغن چه روغنی است؟


از کره اصلا نمی‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد و در خورشت‌ها هم بهتر است کمتر استفاده شود چون کلسترول را بالا می‌برد.

به گزارش لقمه،حمید عبدی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگویی با گفت: کسانی که کلسترول بالا ندارند و سن آن‌ها زیر ۳۰ تا ۳۵ سال است می‌توانند به جای روغن نباتی مقداری کره طبیعی را روی برنجشان بریزند اما اگر کسی کلسترول یا تری گلیسرید بالا داشته باشد بهتر است از کمترین میزان روغن آن هم از روغن زیتون استفاده نماید.

وی افزود: بهترین روغن جایگزین روغن نباتی برای سرخ کردن روغن کنجد است به دلیل اینکه تا ۲۵۰ درجه حرارت را می‌تواند تحمل کند و برای سالاد روغن زیتون بهترین روغن است به شرطی که از زیتون طبیعی باشد.

وی اظهار داشت: از کره اصلا نمی‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد. در خورشت‌ها هم بهتر است کمتر به کار رود. چون کره کلسترول را بالا می‌برد اما در مجموع شاید ضررش از روغن‌های نباتی جامد کمتر باشد.

این متخصص در پایان خاطر نشان کرد: بهترین روغن، روغن زیتون و روغن کنجد است به طوری که در قرآن کریم مصرف روغن زیتون تاکید شده است.

 


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 6440 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۹ فروردين بازدید: 3901 ساعت: 2:09 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
2 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
3 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
4 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
5 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
6 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
7 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
8 مقابله با زوال عقل با روغن زیتون ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
9 هشدار درباره مصرف روغن حیوانی و باور اشتباه مردم ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن
10 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
11 قیمت روغن‌ و لبنیات در جهان کاهش یافت ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...

  رابطه پیتزا و سکته های قلبی متخصص قلب و عروق به شهروندان توصیه كرد: از غذاهای ...

  معجونی برای شادی و سرخوشی برخی گیاهان علاوه بر داشتن طعم خوب و دل‌چسب ذهنتان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بخور نخورهای خواب‌آلودگی بهاره انواع میوه و آب‌میوه طبیعی حاوی قند هستند و مصرف آن‌ها در طول روز می‌تواند باعث افزایش سطح گلوکز خون، بهبود عملکرد مغز و بالا رفتن میزان هوشیاری شود.
کمتر ورزش کنید، بیشتر لاغر شوید! برای اغلب افراد، 30 دقیقه تمرین کاملاً شدنی و امکان‌پذیر به نظر می‌رسد و به همین دلیل انرژی و میل کافی برای انجام آن را دارند.
نون با کچلیک و یک استراتژی غذایی پایگاه خبری لقمه: کلیپ کچلیک ثابت می کند که صنایع غذایی و رستوران های ما می توانند با بهره گیری خلاقانه و سالم از طریق ساخت کلیپ های سرگرم کننده به تبلیغ محصولات خود بپردازند
«نذری دادن» سنت دیرینه ماه محرم/ یک دیگ و هزاران هزار نیت ماه محرم از ایامی است که نذریهای زیادی در آن ادا می شود؛ آیین نذری دادن به عزاداران امام حسین(ع) سنتی دیرینه و پسندیده در میان اکثر مسلمانان و به خصوص شیعیان دنیاست که در کشورمان رواج بیشتری دارد و شب و روز تاسوعا و عاشورا به اوج خود می رسد.