به گزارش لقمه، دربین سبزیجات، هویج بیشترین مقدار بتا كاروتن را دارد و در بین میوه ها ، زردآلو اینگونه است. هیچ میوه دیگری به این اندازه دارای بتا كاروتن نیست. بتا كاروتن از دسته كاروتنوئیدها و پیش ساز ویتامین A در بدن است . همچنین به عنوان یك آنتی اكسیدان، بدن را از صدمات رادیكال های آزاد حفظ می كند. اخیراً ثابت شده است كه تعداد زیادی كاروتنوئیدهای دیگر مثل كورستین ومقادیر زیادی اسید سالیسیلیك در زردآلو وجود دارد . این مواد متعلق به گروه بزرگی از مواد بیواكتیو هستند ومی توانند از مواد غذایی ، مواد درمانی بسازند و غشاء مخاطی را نوسازی بكنند. جوان كردن پوست با خوردن زردآلو بتا كاروتن موجود در زرد آلو مانع پینه بستن وخشك شدن پوست می شود. وقتی پوست بدن ، پوسته پوسته شده وسفید یا خاكستری رنگ می شود نشانه كمبود بتا كاروتن است. بتا كاروتن مثل یك پوست طبیعی از داخل اثر می كند. زرد آلو محافظی در مقابل صدمات ناشی از اشعه ما وراء بنفش خورشید در تابستان مقدار كاروتن محافظ موجود درپوست كم می شود و هر قدر اشعه ماوراء بنفش شدیدترباشد، به همان نسبت كاروتن بیشتری در بدن مصرف می شود. بتا كاروتن دربدن یك پوشش محافظ در مقابل رادیكال های آزاد به وجود می آورد . نور آفتاب، نیكوتین سیگار، استرس ومواد مضر، سبب تولید رادیكال های آزاد خطرناك دربدن می شوند. بتاكاروتن این توانایی را دارد كه به مقابله با این رادیكال ها برخیزد وانرژی تخریبی آنها راكم كند. كاروتن موجود در پوست به عنوان یك محافظ درمقابل اشعه ماوراء بنفش عمل می كند. اگر از كرمهای ضد آفتاب هم استفاده نشده باشد، قهوه ای شدن پوست راتسهیل واز سرخ وسوختن پوست جلوگیری می كند.