صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
>
حسن غفاری: نمایشگاه سفرههای ایرانیاسلامی باید حمایت شود
حسن غفاری: نمایشگاه سفرههای ایرانیاسلامی باید حمایت شود
حسن غفاری عكاس اقوام و میراث فرهنگی گفت: برگزاری جشنوارهها با موضوع سفره ایرانی باعث اشاعه فرهنگ غنی و تمدن سالیانه ایران است و باید مورد حمایت ارگانها و نهادهای دولتی قرار گیرد.
لقمه:
حسن غفاری عكاس پیشكسوت اقوام و میراث فرهنگی در گفتوگو با خبرنگار تجسمی فارس، برگزاری جشنواره سفرهایرانی با موضوعیت آداب و فرهنگ ایرانی را بسیار مؤثر دانست و گفت : من به صورت اتفاقی با مراجعه به سایتهای مختلف از برگزاری جشنواره «سفره ایرانی» با موضوع سفره هفت سین مطلع شدم. انسانی فرهنگ دوست تنها با علاقه شخصی قصد برگزاری جشنواره با عنوان سفرههای ایرانی در مناسبتهای ملی و مذهبی دارد كه باعث خرسندی است. من در جشنواره سفرههای هفت سین این جشنواره شركت كردم و شركت در جشنواره را تنها به نیت حمایت معنوی از این جشنواره انجام دادم.
وی در ادامه به اهمیت غذا و فرهنگ پهن كردن سفره در ایران اشاره كرد و گفت: غذا یكی از شاخصههای فرهنگی هر قوم و ملتی است و یكی از شاخصههای جذب گردشگر برای هر كشور به شمار میآید. علاوه بر این كه غذا باعث سلامت جسم و جان است در اشاعه فرهنگ غنی ایرانی از اهمیت خاصی برخوردار است و موجب رونق اقتصادی در بخش گردشگری و توریست نیز خواهد شد. از سوی دیگر فرهنگ پهن كردن سفره و دور هم نشستن در كنار سفره از اهمیت خاصی در فرهنگ ایرانی ما دارد زیرا ما با این كار كنار هم جمع میشویم و از فعالیتهای روزانه سخن میگوییم و از مسایل و مشكلات یكدیگر مطلع میشویم حتی در كنار سفره برای آینده برنامهریزی میكنیم.
غفاری در ادامه توضیح داد: اما متاسفانه آنقدر متولیان فرهنگی كشور درگیر جریانهای سیاسی، حزبی و خواص و... شدهاند كه از رسالت خود غافل ماندهاند. غفلت متولیان فرهنگی باعث شده تا متاسفانه دربرخی از مناطق كشور شاهد گرایش افراد به سمت فرهنگ غربی باشیم. در این جا این سوال مطرح است كه متولی فرهنگ در میان عشایر و كوچنشینان كشور چه ارگان و نهادی است؟ دوستان چقدر در این زمینه فعالیت كردهاند؟
وی به لزوم و تاثیر برگزاری جشنواره با موضوع سفرههای ایران اشاره كردو گفت: برگزاری این گونه جشنوارهها باعث اشاعه فرهنگ غنی و تمدن سالیانه ایران است و باید مورد حمایت ارگانها و نهادهای دولتی قرار گیرد. برگزاری جشنواره «سفرهایرانی» با موضوعات مختلف مذهبی و ملی موجب تشویق و ترغیب عكاسان برای ثبت بهتر و مؤثرتر فرهنگ و سنت سفرههای ایرانی خواهد بود و بازتاب بسیار خوبی در میان مردم و جامعه خواهد داشت.
داور اولین جشنواره ایرانشناسی در ادامه گفت: برگزاری جشنوارهها و رویدادها فرهنگی تاثیر سریع و كوتاه مدت نخواهد داشت. این نوع فعالیتهای فرهنگی زمانبر و پرهزینه است اما تاثیر عمیق و موثری را در درازمدت در جامعه خواهد داشت. اصولاً هر گونه سرمایهگذاری در امر فرهنگ ضرر و زیان یا بیفایده نخواهد بود اما رویدادهای فرهنگی زودبازده نیستند زمان میخواهد تا ما شاهد تاثیرات مؤثر و مثبت آن در جامعه و حتی در جهان باشیم.
وی در آخر پیشنهاد داد: از برگزاركنندگان جشنواره كه دلسوزانه سه دوره از جشنواره را برگزار كردند میخواهم این دوره از جشنواره را در توان خود برگزار كنند و حتی اگر توان چاپ آثار در كتاب را ندارند آثار را در سایت ارایه دهند. ما باید به رسالت فرهنگی و هنری خود عمل كنیم . عكاسان از جمله من هم در برخی از موارد مورد بیمهری و كم لطفی از سوی ارگانهای دولتی بودم اما نباید دوربین را كنار بگذارم و رسالت فرهنگی خود را به فراموشی بسپارم.
نقل از :خبرگزاری فارس
کد:
389
تاریخ نشر:
۱۳۹۰ سه شنبه ۷ تير
بازدید:
3720
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
2
پرده بدون سفره
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
3
«تورم» سفره خانوادهها را کوچک کرد!؟
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4
تفاوتهای روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانیها و غذا خوردن روی میز
۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
5
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6
تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچیهای پیشکسوت هیئات حسینی
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
7
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
8
دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
9
«سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد
۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
10
خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس
۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
11
توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
16 ماده غذایی پاییزی برای لاغری
مسلماً هیچ مادهی غذایی معجزه آسایی وجود ندارد که ...
ویتامین های گروه ب و بیماریهای قلب وعروق
لقمه: آیا می دانید که ویتامین های B باعث کاهش ریسک...
شکلات تلخ و تاثیر آن بر سلامت
لقمه: تحقیقات زیادی راجع به فواید شکلات تلخ انجام ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟
روزگاری نوشیدن آب پرتقال، انار یا آب سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوهها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازهای آن را میخریم و گاهی آنقدر مزهاش برایمان دلچسب و خنکیاش گوارا میشود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده میکنیم، اما آیا واقعا آبمیوههای صنعتی آبمیوهاند؟
تغذیه کودک در سال اول تولد
برای همه پدران و مادران ، سلامتی کودکانشان یکی از مهمترین دغدغه ها میباشد. از اساسی ترین عوامل تامین کننده سلامتی داشتن رژیم غذایی درست است.
شام خوردن را كنار نگذارید
«شبها شام نمیخورم، برنج و نان را كه كاملا از وعده غذایی شب حذف كردهام، شبها یك لیوان شیر، یك ظرف سالاد یا حتی یك عدد سیب به عنوان شام برایم كافی است». اینها جملاتی است كه این روزها از زبان بسیاری از افراد و بخصوص خانمها میشنویم.
سرانجام ماجرای آب و آبلیموهای تقلبی
پس از چالشهای موجود میان سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد، شاهد خبرهای خوبی از معاون وزیر بهداشت هستیم که موضوعات مربوط به سلامت مردم بالاخره به سرانجام خواهد رسید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است