به گزارش لقمه، عیسی ارجی گفت: بنابر عقیده نادرست برخی اشخاص قارچهایی که از کلاهکهای رنگی برخوردارند و یا در اثر برخورد با برخی مواد غذایی تغییر رنگ میدهند، به عنوان قارچهای سمی شناخته میشوند. ارجی با تاکید بر باطلبودن چنین افکاری پیرامون تشخیص قارچهای سمی، گفت: انجام بررسیها توسط متخصصان و روشهای آزمایشگاهی تنها راه تشخیص قارچهای سمی از خوراکی است و باید از مصرف قارچهای موجود در جنگلها بهخصوص در اطراف درختان زیتون و گردو به دلیل ناشناختهبودن آن خودداری شود. عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه با بیان اینکه قارچهای خوراکی در استان کرمانشاه به دو صورت صنعتی و سنتی یا خانگی تهیه میشود، افزود: پرورش قارچهای خانگی با حداقلترین امکانات هم انجام میشود و مانند تولید صنعتی نیاز به کارخانه و امکانات وسیع ندارد. ارجی با تاکید براینکه قارچهای خوراکی موجود در بازار به همراه بستهبندی و پروانه بهداشت قابل اطمینان هستند، تصریح کرد: میزان آشکار شدن علائم و مسمومیت به نوع قارچ مصرفی سمی در افراد بستگی دارد و پس از مصرف چنین قارچهایی سریعا باید به پزشک متخصص مراجعه شود.