مبتلایان به فشارخون آب کرفس بخورند


یک متخصص تغذیه گفت: کرفس خواص زیادی دارد که مهم‌ترین آن کمک به تعدیل فشار خون و جلوگیری از بیماری‌های قلبی و گوارشی است. کافی است هفته‌ای ۲ لیوان آب کرفس بخورید.

به گزارش لقمه، مریم مهرآزی در مورد فواید استفاده از آب کرفس خاطرنشان کرد: برگ کرفس حاوی مقدار زیادی ویتامین A (بتاکاروتن) است و ساقه کرفس هم منبع ویتامین‌های B6 ,B2 ،B1، ویتامین C و همچنین پتاسیم، اسید فولیک، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، سدیم و چند نوع از اسیدهای آمینه ضروری است.

وی ادامه داد: خورش کرفس یکی از غذاهای سنتی در سفره ایرانی است که ترکیب گوشت، ‌سبزی و کرفس تامین کننده بسیاری از نیازهای غذایی بدن خواهد بود به شرط آنکه کرفس به مدت طولانی سرخ یا پخته نشود تا خاصیت غذایی آن حفظ شود.

به گفته این متخصص تغذیه کرفس می‌تواند مکمل خوبی برای زیبایی پوست و مو باشد و نوشیدن یک لیوان آب کرفس فقط دو یا سه روز در هفته نه تنها به سلامتی قلب و دستگاه گوارش کمک می‌کند بلکه معمولا افرادی که خوردن کرفس یا آب این ماده را در دستور غذایی دارند پوست شاداب و جوان‌تری نسبت به بقیه دارند.

مهرآزی خاطرنشان کرد: ویتامین C و انواع ویتامین‌های B موجود در آب کرفس برای از بین بردن جوش‌های بدن مفید است و از تجمع چربی زیر پوست جلوگیری می‌کند.

به گفته این متخصص تغذیه افرادی که ناخنی شکننده دارند با خوردن آب کرفس و کلسیم موجود می‌توانند به این مشکل پایان دهند و به مرور رشد و ترمیم مو و ناخن‌ها بهبود خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه فشار خون یکی از مشکلات جامعه ما محسوب می‌شود افزود: تحقیقات نشان داده مصرف روزانه آب کرفس به مدت یک هفته، تاثیر فوق‌ العاده‌‌ای روی پایین آوردن فشارخون خواهد داشت و اگر افراد به طور مداوم آب کرفس بخورند فشار خون در حد طبیعی باقی می‌ماند و بیشتر از آن کاهش نمی‌یابد که خود یکی از شگفتی‌های طبیعت این سبزی است.


نقل از :فارس

کد: 4027 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۰ خرداد بازدید: 4987 ساعت: 1:31 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۳۶ تصفیه‌خانه جدید آب در حال ساخت است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
3 جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
4 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
5 چرا سویه جدید آبله میمونی می تواند خطرناک باشد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 شناسایی آبله میمونی در همسایگی ایران/ بهداشت فردی را جدی بگیرید ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
7 هشدار نسبت به سرعت گسترش سویه جدید آبله میمونی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
8 کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
9 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
10 ۶۳ تانکر آب در مرزها و ۲۵ تانکر در شهرهای عراق مستقر می شوند ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
11 آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش فشارخون با مصرف تن ماهی استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله انواع ماهی...

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

  مواد قندی سطح یادگیری را بالا نمی برد دکتر ضیاء الدین مظهری با اعلام صحت نداشتن آین باور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اگر کودک بد غذا دارید بخوانید بعضی از خردسالان علاقه‌ای به سبزیجات، گوشت و مواردی از این دست ندارند. صادقانه بیندیشید آیا این تمردها الگوبرداری از شما نیست؟ آخرین باری كه مقدار زیادی سبزی، حبوبات یا گوشت خورده‌اید را به‌یاد می‌آورید؟‌ در نزد فرزندتان با به‌به و چه‌چه و شادی از موادی كه كمتر به آن علاقه‌مند هستند میل كنید.
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.
هرگز این داروها را خودسرانه قطع نکنید بروز افسردگی، استرس و عصبانیت نیز از آثار روانی قطع درمان و رها کردن هورمون تیروئید به حال خود است که در میان بیماران بسیار شایع است.
چرا باید تا می توانیم میوه و سبزی بخوریم؟ آیا می دانید چرا توصیه به خوردن میوه و سبزی فراوان است؟ بیشتر حجم میوه مانند بدن انسان از آب تشکیل شده است. همانطور که ۸۰ درصد وزن بدن ما از آب تشکیل شده ۸۰ درصد حجم میوه ها را نیز آب تشکیل می دهد. تنها ماده غذایی که برطرف کننده تمام نیازهای بدن می باشد میوه است هیچ ماده غذایی وجود ندارد که ۸۰ درصد آب داشته باشد مگر میوه البته سبزیها نیز حاوی مقادیر زیادی آب هستند.