مواد لازم :
نان دوگی دوگی: به میزان لازم
تون فرنگی و خامه: به میزان لازم
طرز تهیه : ابتدا نانها را یكییكی داخل ظرف چیده و میانشان كمی خامه بمالید تا نانها تمام شوند.
میتوانید از حلقههای توتفرنگی هم بین آنها استفاده كنید. ورقه آخر را كه گذاشتید سطح نان را خامه زده و در یخچال بگذارید پس از یك ساعت میانوعده ما حاضر است.
نکته: در صورتی كه دوست داشته باشید عصرانه شما شیرینتر باشد میتوانید كمی شكر یا مارمالاد توتفرنگی هم ما بین ورقههای نان بریزید، ولی خود دوگی چون كمی شیرین است احتیاج به شیرینی بیشتر ندارد.
نقل از :groohashpazi