دستفروشان مواد غذایی ضوابط بهداشتی را رعایت نمی كنند


با توجه به گرم شدن هوا در استان هرمزگان بین 30 تا 40 درجه سانتی‌گراد، احتمال فساد مواد غذایی خارج از محدوده دمایی یخچالی و گرمخانه‌ای بسیار افزایش می‌یابد.

به گزارش لقمه، مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مركزبهداشت استان هرمزگان با اشاره به شرایط نامناسب مواد غذایی توسط دستفروشان گفت: یكی از مسایل مهم در بحث عرضه مواد غذایی، مسئله دستفروشان مواد غذایی هستند که متأسفانه هیچ‌یک از ضوابط بهداشتی مورد تأیید وزارت بهداشت را رعایت نمی كنند و در شرایط کاملا غیراستاندارد و غیربهداشتی اقدام به تهیه و عرضه مواد غذایی به خصوص مواد غذایی فساد پذیر می‌کنند.

نواب رازمند با توصیه به اینكه باید از مصرف مواد غذایی ارایه شده توسط دستفروشان خودداری نمود، یاد آور شد: عرضه مواد غذایی باید مطابق استانداردهای بهداشتی صورت بگیرد به طوری كه با توجه به شرایط آب و هوایی عرضه مواد غذایی در استان هرمزگان حساسیت خاصی را دارد.

"رازمند" افزود: مردم باید در هنگام خرید به شرایط نگهداری و تاریخ تولید و اتقضا مواد خوراكی دقت كنند.

مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه‌ای مرکز بهداشت استان هرمزگان با اشاره به گرم شدن هوای استان ادامه داد: با توجه به گرم شدن هوا در استان هرمزگان بین 30 تا 40 درجه سانتی‌گراد، احتمال فساد مواد غذایی خارج از محدوده دمایی یخچالی و گرمخانه‌ای بسیار افزایش می‌یابد. 




بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 4118 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۹ خرداد بازدید: 2107 ساعت: 9:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شش توصیه‌ی غذایی برای پیشگیری از دیابت امروزه دیابت افراد زیادی را در سرتاسر جهان گرفتار ...

  هشدار نسبت به شیوع بیماری های روده ای همزمان با گرم شدن هوا رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، نسبت به شیوع ...

  مراقبت از لبها در زمستان دهانی زیبا، با لب هایی لطیف و مرطوب شروع می‌شوند. ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

معجزه زنجبیل برای لاغری، کاهش درد و درمان دیابت یک محقق و مدرس طب اسلامی - ایرانی گفت: گیاه زنجبیل مزاج گرمی دارد و دارویی بسیار مفید برای اصلاح عملکرد سلولهای بدن است.این گیاه دارویی ضد درد و سرماخوردگی و لاغرکننده است.
سیگنال دور دوم مذاکرات به بازار طلا و سکه؛ سکه ۳.۸ میلیون تومان ریخت پایگاه خبری لقمه: بررسی بازار سکه و طلا نشان می‌دهد که پس از گذشت یک روز از دومین جلسه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، بازار همچنان با ریزش همراه است و قیمت‌ها نسبت به آخرین معاملات روز گذشته، کاهشی شده‌اند؛ بطور مثال هر قطعه سکه ۳.۸ میلیون تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار بالغ بر ۳۰۰ هزار تومان، نسبت به دیروز (شنبه) ارزان‌تر شده است.
همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟
آویشن؛ کاهنده غلظت خون آویشن به عنوان رفع کننده غلظت خون، افزایش دهنده هوش, تقویت کننده اعصاب و تقویت کننده معده و همچنین لاغر کننده شناخته می‌شود.