نظارت بر دستفروشان موادغذایی بر عهده چه ارگانی است؟


پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره بهداشت محیط و سلامت کار وزارت بهداشت با اشاره به دستفروشان عرضه موادغذایی و آرایشی بهداشتی در سطح شهر و اماکن عمومی مانند مترو گفت: نظارت بر این دستفروش ها به عهده وزارت بهداشت نیست.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، خسرو صادق نیت رئیس اداره بهداشت محیط و سلامت کار وزارت بهداشت در گفت و گویی؛ با اشاره به دستفروشی موادغذایی در خیابان و مترو‌ها گفت: دستفروشی تحت نظارت وزارت بهداشت نیست و ما بر اماکنی که هویت مشخصی دارند نظارت کرده و پیگیری‌های لازم نسبت به اجرای قانون در آنها را دنبال می‌کنیم.

 

وی ادامه داد: اماکن عمومی با توجه به رعایت بهداشت فضای فیزیکی و نیروهای کار مجوزهای لازم را می‌گیرند و ما بر اساس پروتکل‌ها وضعیت بهداشتی آنها را با استاندارد مقایسه می‌کنیم و بر اساس میزان رعایت بهداشت مطابق استاندارد اجازه می‌دهیم اماکن به فعالیت خود ادامه دهند.

 

رئیس اداره بهداشت محیط و سلامت کار وزارت بهداشت عنوان کرد: نظارت بر دستفروش‌ها بر عهده وزارت بهداشت نیست و شهرداری‌ها باید به آنها نظارت داشته باشند و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند.

 

صادق نیت با اشاره به همکاری وزارت بهداشت و شهرداری‌ها برای برخورد و نظارت بر دستفروشان موادغذایی در سطح شهر و مکان هایی مانند مترو گفت: ما آماده ایم تا در صورتی که شهرداری‌ها برنامه‌ای در این زمینه داشته باشند همکاری‌های لازم را انجام دهیم.

 

وی یادآور شد: نظارت بر دستفروشان با وزارت بهداشت نیست، زیرا دستفروش‌ها هویت یا شناسنامه‌ای ندارند و ما به بهداشت محیط و نیروهای کار در اماکن نظارت می‌کنیم و این افراد که درتهیه، طبخ، توزیع موادغذایی یا آرایشی و بهداشتی نقش دارند تحت معاینه‌های پزشکی قرار گرفته و آموزش‌های لازم در زمینه رعایت بهداشت داده می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10473 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد بازدید: 1501 ساعت: 10:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بایدها و نبایدهای اهدای‌خون پایگاه خبری لقمه: سازمان انتقال خون برای اطمینان ا...

  رعایت تعادل در تغذیه بعد از ماه رمضان پایگاه خبری لقمه: در ماه رمضان به علت کم شدن وعده...

  کدام گروه خونی خطر ابتلا به "دیابت" را افزایش می‌دهد؟ در یک بررسی جدید آمده است برخی از انواع گروه‌های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
ویژگی شكلات مرغوب لقمه: شكلات‌های كاكائویی یكی از لوكس‌ترین شیرینی‌هایی است كه این روزها انواع و اقسام آن را در قنادی می‌بینیم.
ظریف: از زبان فرهنگ نوروز بگوییم با سلطه‌گری صلح فراهم نمی شود پایگاه خبری لقمه: محمدجواد ظریف گفت: نوروز یک رویداد طبیعی نیست، یک تحول انسانی است، آن چیزی است که یونسکو در صدر برنامه‌های خود قرار داده است. یعنی تغییر نگرش ها و دیدگاه ها و اگر اساسنامه یونسکو را خوانده باشید با این شروع می‌شود که چون جنگ در اذهان مردم شکل می‌گیرد، باید صلح را هم در اذهان مردم شکل داد.
کاهش خطر سرطان معده با مصرف سبزیجات سفید (گل کلم) پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزیجات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.