نظارت بر دستفروشان موادغذایی بر عهده چه ارگانی است؟


پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره بهداشت محیط و سلامت کار وزارت بهداشت با اشاره به دستفروشان عرضه موادغذایی و آرایشی بهداشتی در سطح شهر و اماکن عمومی مانند مترو گفت: نظارت بر این دستفروش ها به عهده وزارت بهداشت نیست.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، خسرو صادق نیت رئیس اداره بهداشت محیط و سلامت کار وزارت بهداشت در گفت و گویی؛ با اشاره به دستفروشی موادغذایی در خیابان و مترو‌ها گفت: دستفروشی تحت نظارت وزارت بهداشت نیست و ما بر اماکنی که هویت مشخصی دارند نظارت کرده و پیگیری‌های لازم نسبت به اجرای قانون در آنها را دنبال می‌کنیم.

 

وی ادامه داد: اماکن عمومی با توجه به رعایت بهداشت فضای فیزیکی و نیروهای کار مجوزهای لازم را می‌گیرند و ما بر اساس پروتکل‌ها وضعیت بهداشتی آنها را با استاندارد مقایسه می‌کنیم و بر اساس میزان رعایت بهداشت مطابق استاندارد اجازه می‌دهیم اماکن به فعالیت خود ادامه دهند.

 

رئیس اداره بهداشت محیط و سلامت کار وزارت بهداشت عنوان کرد: نظارت بر دستفروش‌ها بر عهده وزارت بهداشت نیست و شهرداری‌ها باید به آنها نظارت داشته باشند و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند.

 

صادق نیت با اشاره به همکاری وزارت بهداشت و شهرداری‌ها برای برخورد و نظارت بر دستفروشان موادغذایی در سطح شهر و مکان هایی مانند مترو گفت: ما آماده ایم تا در صورتی که شهرداری‌ها برنامه‌ای در این زمینه داشته باشند همکاری‌های لازم را انجام دهیم.

 

وی یادآور شد: نظارت بر دستفروشان با وزارت بهداشت نیست، زیرا دستفروش‌ها هویت یا شناسنامه‌ای ندارند و ما به بهداشت محیط و نیروهای کار در اماکن نظارت می‌کنیم و این افراد که درتهیه، طبخ، توزیع موادغذایی یا آرایشی و بهداشتی نقش دارند تحت معاینه‌های پزشکی قرار گرفته و آموزش‌های لازم در زمینه رعایت بهداشت داده می‌شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران جوان

کد: 10473 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد بازدید: 1536 ساعت: 10:38 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف زیاد پروتئین حیوانی به اندازه سیگار کشنده است پزشکان آمریکایی هشدار دادند که مصرف مقادیر زیاد پر...

  غذاهایی که دندانپزشکان هرگز نمی خورند! دندان پزشكان به جای مصرف فرآورده‌هایی مانند ذرت حج...

  بهتر است این 7 ماده غذایی را نخورید شیوه زندگی مانند الگوهای تغذیه‌ای ناسالم و نامناسب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی ‌یک کارشناس تغذیه ضمن اشاره به افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند، گفت: مصرف مکمل‌های ویتامین C تاثیر چندانی در پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.
پس‌لرزه‌‌های تغییر موقتی نرخ دلار بر سبد مصرفی خانوار بعد از نوسانات نرخ دلار و ایجاد نگرانی مبنی بر افزایش قیمت کالاها، مصرف‌کنندگان باز هم برای تامین برخی کالاهای خود به بازار مراجعه کرده و همین امر، تولیدکنندگان را منجر به بروز رفتار دوگانه کرده است.
چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
غذاهای ایرانی سالم ترند/لزوم تهیه لیستی از غذاهای سنتی هر استان/غذاهای صنعتی را جایگزین غذاهای سنتی نکنید رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت:«روند رو به گسترش بیماری های ناواگیر متولیان سلامت را نگران کرده است ومتاسفانه سن ابتلا به بیماری هایی که در این دسته جا می گیرند نیز در حال کاهش اس تا جایی که بعضی از متخصصان قلب شاهد جراحی های عروق قلب در سنین پایین تر از 40 سال هستند.»